Wat blijft werken als u uw telefoon achterlaat

Als u geen mobiel horloge heeft, kunt u bepaalde functies van uw horloge gewoon blijven gebruiken als u uw telefoon achterlaat.

Verbonden met internet via wifi

Als uw horloge wifi ondersteunt, kunnen het horloge en uw telefoon op elke afstand verbonden blijven, zolang ze beide verbinding met internet hebben. Als u verbonden wilt blijven met uw telefoon, kunt u de wifi-verbinding op uw horloge inschakelen en hiermee verbinding maken.

Niet alle horloges kunnen verbinding met wifi maken. Probeer wifi in te schakelen op uw horloge. Als u 'Wifi-instellingen' niet ziet staan bij 'Instellingen' op uw horloge, is deze optie niet beschikbaar.

Geen verbinding met telefoon of internet

Als uw horloge niet verbonden is met uw telefoon, ziet u het symbool Niet verbonden verbinding verbreken. Dit kan gebeuren als u zich in de volgende gevallen niet in de buurt van de telefoon bevindt:

• Uw horloge biedt geen ondersteuning voor wifi.
  • Uw horloge ondersteunt wifi, maar is niet verbonden met een wifi-netwerk.
  • Uw telefoon is uitgeschakeld.
  • Uw telefoon heeft geen verbinding met internet.

Als uw horloge en telefoon niet zijn verbonden via internet

U kunt geen spraakopdrachten gebruiken, maar u kunt bepaalde basisfuncties gewoon blijven gebruiken:

• Kijken hoe laat het is en de datum weergeven.
  • Een wekker zetten.
  • De stopwatch gebruiken.
  • De timer gebruiken.
  • Uw agenda voor vandaag bekijken.
  • Het aantal stappen weergeven.
  • Uw hartslag weergeven (als uw horloge over deze functie beschikt).
  • Uw wijzerplaat veranderen.
  • De vliegtuigmodus voor het horloge inschakelen.
  • Naar muziek luisteren via uw horloge.