Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Mallien avulla hallinnoitujen kampanjoiden, mainosryhmien, responsiivisten hakumainosten ja avainsanojen katsominen

Kampanjoita, mainosryhmiä, responsiivisia hakumainoksia ja avainsanoja voi ottaa käyttöön ja muuttaa sekä manuaalisesti että automaattisesti mallien avulla. Jos haluat nähdä, hallinnoidaanko kohteita mallin avulla, lisää raportointitaulukkoon Mallihallintatila-sarake.

Näin lisäät Mallihallintatila-sarakkeen kampanjoiden, mainosryhmien, responsiivisten hakumainosten tai avainsanojen raportointitaulukkoon:

1. Kirjaudu uuteen Search Ads 360:een.
  2. Siirry alahallinnoijatilille.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta haluamaasi sivua (kampanjat, mainosryhmät, responsiiviset hakumainokset tai avainsanat).
  4. Näin saat sivulle Mallihallintatila-sarakkeen:
    1. Klikkaa taulukon yläpuolelta Sarakkeet.
    2. Klikkaa Määritteet-kohdasta "Mallihallintatila".
      Mallihallintatila-sarake lisätään taulukkoon.
      Sarakkeessa lukee jokaisella rivillä, onko kohde "Hallinnoitu" vai "Hallinnoimaton".

Aiheeseen liittyviä artikkeleita