Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Mallien esikatselu

Mallit-ominaisuuden avulla voit luoda ja ylläpitää kohteita laajassa mittakaavassa. Ennen kuin mallit alkavat luoda kohteita, sinun on varmistettava, että ne on määritetty oikein. Mallien esikatselu voi säästää aikaa, sillä se havaitsee virheitä ja voi varmistaa, että mallit luovat oikeat kohteet. Voit arvioida, toimiiko malli haluamallasi tavalla ja onko siinä parantamisen varaa. Voit muokata mallia ja esikatsella sitä sitten uudelleen niin monta kertaa kuin on tarpeen.

Esikatselu käyttöliittymästä ja esikatselun lataus

Voit esikatsella mallia kahdella eri tavalla: esikatselu käyttöliittymästä tai esikatselun lataus. Jos esikatselet mallia käyttöliittymästä, voit nähdä 100 ensimmäistä mallin luomaa kohdetta ja vain osan liittyvistä tiedoista. Jos lataat esikatselun, voit luoda tiedoston, joka sisältää kaikki mallin luomat kohteet ja niihin liittyvät tiedot.

Esikatselu käyttöliittymästä

Esikatselemalla mallia käyttöliittymästä saat peruskäsityksen siitä, miltä luodut kohteet näyttävät. Se on kuitenkin rajoitettu datan osajoukkoon eikä sisällä tarkkoja tietoja mallin luomista virheistä.

Ensimmäinen esikatselu käyttöliittymästä

Kun klikkaat Jatka vaiheessa 2 (Mallityypin asetukset) ja tulet vaiheeseen 3 (Vahvistus), näet tyhjän Esikatselu-raportointitaulukon yläpuolella "Esikatselun lataamiseen voi mennä jonkin aikaa" ‑viestin sillä välin, kun mallin pohjalta luodaan 100 ensimmäistä riviä. Sen jälkeen näet alaotsikon, jossa lukee "100 ensimmäisen kampanjan, mainosryhmän, avainsanan tai mainoksen esikatselu". Taulukko on täytetty luotujen esimerkkien datalla.

Mallin muokkaaminen

Näin muokkaat mallia:

1. Klikkaa esikatselun jälkeen Vahvistus, jotta näet muutettavat asiat.
  2. Muokkaa mallia.

Huom. Mallit luodaan aina keskeytetyssä tilassa. Sinun on klikattava mallin Tila-kuvakevalikosta Ota käyttöön, jotta voit luoda aktiivisia kohteita.

1. Tarkista data ja varmista, että määritetty malli täyttää vaatimukset. Yhdellä sivulla näkyy 25 riviä. Voit siirtyä sivulta toiselle näytön oikeassa alakulmassa olevilla painikkeilla.

Mallin päivittäminen

Jos haluat tehdä muutoksia malliin, palaa sen mallin sisältävään asetusvaiheeseen, jonka asetuksia haluat muokata, klikkaamalla vaiheen nimeä sivun yläreunan visuaalisesta näkymästä. Klikkaa muokkaamisen jälkeen Tallenna ja jatka, kunnes pääset vaiheeseen 3, jossa voit esikatsella ja arvioida muokattua mallia.

Esikatselun lataus

Esikatselun latauksen avulla voit nähdä kaikki mahdollisesti luotavat kohteet ja korjata mahdollisia virheitä ennakoivasti. Aloita esikatselun lataus klikkaamalla Esikatselun lataus. Kun olet klikannut painiketta, ladattavissa olevat tiedostomuodot näkyvät avattavassa valikossa.

Huom. Ladattu tiedosto tallennetaan tietokoneen tai muun laitteen latauskansioon.

Tuetut rivit ja sarakkeet

Ladattu tiedosto sisältää seuraavat tiedot:

• Rivit: Luotujen kohteiden kaikki tiedot mallin asetusten perusteella.
  • Sarakkeet: Mallityypistä riippuen tiedostossa ovat mukana kaikki ylätason sarakkeet. Esimerkiksi mainosmallien lataus sisältää sekä mainosryhmät että kampanjat. Mainosryhmämalleille käytettävissä ovat vain kampanjat. Näin saat kuvan kampanjahierarkiasta ja lisää kontekstia. Tavoitteena on vähentää käyttöliittymässä tehtävien klikkausten määrää mallin ylätason kohteen selvittämisessä.

Muita artikkeleita