Polítiques del programa de plataformes

En acceptar les condicions dels productes de les plataformes de Google, com ara Authorized Buyers, Campaign Manager 360, Google Ad Manager 360, Google Ad Manager, Search Ads 360 i Display & Video 360, et compromets a complir les polítiques que s'indiquen a continuació, a més de les polítiques de partners o específiques de producte que Google posa a la teva disposició. Si infringeixes aquestes polítiques, és possible que suspenguem o cancel·lem el teu compte o determinats anuncis.

Directrius de contingut

Els productes de les plataformes de Google no es poden utilitzar en relació amb contingut que sigui il·legal, que promogui activitats il·legals o que infringeixi els drets legals d'altres. Això inclou, per exemple, els anuncis i les pàgines en què es mostren, les pàgines de destinació d'aquests anuncis i les pàgines que contenen etiquetes proporcionades pels productes de les plataformes de Google. En cas que rebem una reclamació, ens reservem el dret de comunicar la teva identitat al reclamant.

Si utilitzes els productes de les plataformes de Google en relació amb contingut adreçat a menors de 13 anys, has d'informar Google mitjançant Search Console o has d'etiquetar el lloc web, l'aplicació o la sol·licitud d'anunci per al tractament de contingut dirigit a nens.

Has de comunicar clarament si, en utilitzar productes de Google, reculls, comparteixes o utilitzes dades en un lloc web, una aplicació, una publicació per correu electrònic o una altra propietat. Per satisfer aquesta obligació de comunicació relativa a l'ús que Google fa de les dades, pots incloure un enllaç destacat a l'article Com utilitza Google la informació dels llocs web o de les aplicacions que utilitzen els nostres serveis.

No has d'utilitzar creativitats de publicitat ni monetitzar destinacions que ofereixen experiències abusives.

Activitat no vàlida

• No has de definir cap galeta als dominis de Google, ni has de modificar, d'interceptar o de suprimir les que hi ha definides.
  • No has d'utilitzar mitjans artificials per inflar les impressions, les conversions o els clics (p. ex., no has de cometre frau per clic).
  • No has de distribuir programari maliciós ni altre programari que incompleixi la política de programari no desitjat de Google, ni enllaçar a pàgines que en distribueixin.
  • No has d'utilitzar empremtes digitals de dispositius ni objectes compartits localment (p. ex., galetes Flash, objectes auxiliars de navegador o emmagatzematge local HTML5), tret de galetes HTTP o identificadors de dispositius mòbils que l'usuari pot restablir dissenyats per a ús publicitari en relació amb els productes de les plataformes de Google. Això no limita l'ús de l'adreça IP per a la detecció de fraus.
  • No has d'utilitzar sistemes que se superposin a un espai publicitari en un lloc web determinat sense el permís explícit del propietari del lloc web.

Publicitat personalitzada

No pots utilitzar productes de les plataformes de Google per seleccionar anuncis personalitzats ni per segmentar-los, així com tampoc per recollir o fer servir dades del públic (com ara llistes de galetes) basant-te en el següent:

• Activitat anterior o actual duta a terme per usuaris que et consti que són menors de 13 anys.
  • Activitat anterior o actual duta a terme per usuaris en llocs web, aplicacions i àrees de llocs web o aplicacions adreçades a menors de 13 anys.
  • Activitat anterior o actual duta a terme per usuaris en llocs web o aplicacions d'apostes, d'organismes governamentals o que ofereixin contingut per a adults.
  • Altra informació sensible real o inferida, entre d'altres:
    • Informació o historial mèdics o de salut, com ara els provinents de llocs web o aplicacions que es comercialitzen per a un grup específic relacionat amb la salut.
    • Informació relacionada amb una situació financera negativa o altra informació detallada sobre les finances d'una persona, com ara la informació que indica que un usuari té una qualificació creditícia baixa o un deute alt.
    • Informació de raça o d'origen ètnic, com ara la provinent de llocs web o aplicacions que recullen la identificació racial o ètnica explícita dels visitants.
    • Informació de creences religioses o d'altres creences semblants, com ara la provinent de llocs web o aplicacions que recullen informació explícita sobre les persones en relació amb la religió o amb les creences religioses.
    • Comissió o presumpta comissió de qualsevol delicte, com ara informació sobre els antecedents penals d'un usuari.
    • Afiliació política, com ara informació que indica l'opinió política o l'ideari polítics d'un usuari.
    • Informació de pertinença a sindicats, com ara la visita d'un usuari al lloc web o a l'aplicació d'un sindicat.
    • Informació de conducta o d'orientació sexual, com ara l'orientació sexual inferida de la visita d'un usuari a un lloc web concret.

Als Estats Units i al Canadà, les categories següents de productes o serveis no es poden segmentar per públics en funció del gènere, de l'edat, de l'estat parental, de l'estat civil ni del codi postal:

• Habitatges, com ara fitxes d'habitatges en venda o lloguer, o bé serveis immobiliaris.
  • Feina, com ara anuncis de feines, llocs web de reclutament de personal i llocs web amb ofertes de feina. Hi ha un subconjunt d'anunciants predeterminats del govern dels Estats Units que promocionen l'ocupació als quals es permet segmentar per públics restringits en condicions específiques. Si la segmentació es basa en una qualificació ocupacional de bona fe per a un lloc de treball governamental i aquesta qualificació està definida, en virtut del que disposa la legislació dels Estats Units, com a raonablement necessària per a un desenvolupament normal de la feina, aquests anunciants governamentals concrets dels Estats Units poden segmentar per públics restringits.
  • Ofertes relacionades amb crèdit, productes i serveis bancaris o determinats serveis de planificació i gestió financeres. Exemples: targetes de crèdit, préstecs, comptes corrents i bancaris o productes de gestió de deutes.

Si utilitzes productes de les plataformes de Google per a la publicitat personalitzada:

• Has de tenir tots els drets necessaris per utilitzar dades del públic, com ara les llistes de galetes.
  • Els anunciants han d'incloure avisos als anuncis per indicar clarament que els anuncis es basen en interessos (p. ex., mitjançant l'ús d'una icona d'"AdChoices").
  • Totes les parts han de complir les directrius aplicables del sector de la publicitat a Internet (p. ex., els Principis d’autoregulació per a la publicitat conductual en línia de la Digital Advertising Alliance o el Marc de la Unió Europea per a la publicitat conductual en línia de l'IAB Europe).

Identificació i consentiment dels usuaris

No has de transferir a Google cap informació que:

• Google pugui utilitzar o reconèixer com a informació d'identificació personal.
  • Identifiqui de manera permanent un dispositiu concret (com ara l'identificador únic de dispositiu d'un telèfon mòbil, si aquest identificador no es pot restablir).

No has d'utilitzar cap producte de les plataformes de Google per identificar usuaris, ni per facilitar la combinació d'informació d'identificació personal amb informació recollida anteriorment com a informació que no és d'identificació personal, sense mostrar una notificació clara d'aquesta identificació o combinació i tenir-ne el consentiment previ explícit de l'usuari (és a dir, l'usuari ha d'haver activat expressament una opció per permetre-ho). Independentment de si tens el consentiment de l'usuari, no has d'intentar desagregar les dades sobre les quals Google informa de manera agregada.

Si reps informació d'usuari que no és d'identificació personal relativa als usuaris japonesos de Google en relació amb l'ús que fas dels productes de les plataformes de Google, no has de combinar aquesta informació amb informació d'identificació personal, tret que, abans del tractament, hagis obtingut tots els consentiments legalment necessaris per part de l'usuari i hagis proporcionat a Google informació precisa i completa sobre el tractament mitjançant l'eina de resolució de problemes de Google Ads.

Has de complir la política de consentiment dels usuaris de la UE.

Dades d'ubicació

Si, en relació amb els productes de les plataformes de Google, reculls, tractes o reveles informació que identifiqui la ubicació geogràfica concreta d'un usuari final o que pugui utilitzar-se per deduir-la (com ara les dades d'un GPS, de la Wi-Fi o d'una torre de telecomunicacions):

• Has d'obtenir el consentiment exprés dels usuaris finals (és a dir, l'alta o l'activació).
  • En totes les polítiques de privadesa aplicables has de comunicar que aquesta informació es recull, es tracta o es comunica.
  • Només pots enviar aquesta informació a Google de manera encriptada o mitjançant un canal encriptat.

Requisits per utilitzar les funcions de dades penjades

Per penjar dades o utilitzar determinades funcions de dades als productes de les plataformes de Google, el teu compte de publicitat ha de complir els requisits següents:

• Disposar d'un bon historial de compliment de les polítiques.
  • Disposar d'un bon historial de pagaments.
  • Disposar d'un historial combinat de com a mínim 90 dies a Google Ads o a Display & Video 360.
  • Tenir una despesa total combinada de temps de vida de més de 50.000 USD a Google Ads o a Display & Video 360. En el cas dels anunciants amb comptes que es gestionin en una altra moneda que no sigui USD, l'import de despesa es convertirà a USD fent servir la taxa de canvi mensual mitjana de la moneda en qüestió.

Aquesta política s'aplica a les funcions següents:

Obtén més informació sobre les dades penjades pels anunciants.

Última actualització: 28 de febrer de 2024.

Consulta l'arxiu d'actualitzacions de les polítiques del programa de plataformes