Hvorfor hører jeg ikke lyd fra Pixel-telefonen min?

Prøv denne fremgangsmåten hvis telefonen din lager uregelmessige eller forvrengte lyder:

Du kan ikke høre lydene tydelig, eller volumet er lavt

Sjekk hastigheten til mobildatatilkoblingen din
  1. Øverst på skjermen ser du ikonet for mobilsignal. En fylt trekant betyr at du har et sterkt signal Signal.
  2. Hvis du ikke har et sterkt signal, må du finne et område med sterkere signal. Du kan gå utendørs eller til et annet sted innendørs.

Tips:

• For å finne ut hvor mobiloperatøren din har dekning, gå til operatørens nettsted og sjekk dekningskartet.
  • Hvis du er på et sted med mange personer, for eksempel en bykjerne, kan mobildatatilkoblinger være tregere på grunn av antall personer på samme nettverk.
Slå funksjoner på eller av

Tips: Hvis du er i bevegelse, for eksempel i et tog eller en bil, må du vente til du stopper, før du ringer.

Start på nytt og test
  1. Start telefonen på nytt.
    • På Pixel 5a eller eldre: Trykk på av/på-knappen på telefonen i omtrent 30 sekunder, eller til den starter på nytt.
    • På Pixel 6 eller nyere, inkludert Fold: Trykk og hold inne av/på-knappen og volum opp-knappen i noen sekunder.
  2. Trykk på Start på nytt Start på nytt.
  3. Spill av 2–3 forskjellige sanger eller videoer fra forskjellige apper, for eksempel en video du har spilt inn på telefonen din, og en sang fra en musikkapp.
Sjekk telefonens maskinvare
  • Hvis du bruker en skjermbeskytter eller et deksel, må du fjerne det.
  • Sjekk høyttalerne og mikrofonene. Hvis de er skitne, rengjør du dem forsiktig med en myk, lofri klut. Finn ut hvor høyttalerne og mikrofonene er.
  • Sjekk USB-C-porten på telefonen. Hvis den er skitten, rengjør du den forsiktig med en myk, lofri klut.
  • Hvis du har koblet til hodetelefoner, kobler du dem fra og til igjen. Hvis du fortsatt ikke hører lyd, kan du lytte uten hodetelefoner eller prøve et annet par.
«Væske eller rusk i USB-porten»-melding

Hvis denne meldingen åpnes, kan du følge denne fremgangsmåten.

Avansert feilsøking

Hvis trinnene ovenfor ikke fungerer, bør du vurdere å tilbakestille telefonen til fabrikkstandard. Finn ut hvordan du tilbakestiller til fabrikkstandard.

Har du fortsatt lydproblemer på en Pixel-telefon?

Hvis du vil ha mulige løsninger på andre problemer med tilbakestilling av telefonen, kan du legge ut spørsmål i forumet vårt i Pixel-brukerfellesskapet.

Du kan også få kontakt med en brukerstøttemedarbeider om dette problemet. Finn ut hvordan du får hjelp med Pixel-telefonen.