Hvorfor kan jeg ikke høre lyd fra min Pixel-telefon?

Hvis din telefon laver periodiske eller forvrængede lyde, kan du prøve at følge denne vejledning:

Du kan ikke høre lyde tydeligt, eller lydstyrken er lav

Tjek styrken af din mobildataforbindelse
  1. Find mobilsignalikonet øverst på skærmen. En fyldt trekant betyder, at du har et stærkt signal Signal.
  2. Hvis du ikke har en stærk forbindelse, skal du finde et område med et stærkere signal. Du kan gå udenfor eller en anden indendørs placering.

Tips!

• Du kan se, hvor dit mobilselskab giver dækning, ved at gå til mobilselskabets website og tjekke kortet over dækningsområder.
  • Hvis du befinder dig i et område med mange mennesker, f.eks. en bymidte, kan mobildataforbindelser være langsommere på grund af antallet af personer på det samme netværk.
Aktivér eller deaktiver funktioner

Tip! Hvis du er i bevægelse, f.eks. i et tog eller en bil, skal du vente med at foretage et opkald, indtil du er stoppet.

Genstart og test
  1. Genstart telefonen.
    • På en Pixel 5a eller ældre: Hold afbryderknappen på din telefon nede i ca. 30 sekunder, eller indtil telefonen genstarter.
    • På en Pixel 6 eller nyere, herunder Fold: Hold afbryderknappen og knappen Lydstyrke op nede i et par sekunder.
  2. Tryk på Genstart Genstart.
  3. Afspil 2-3 forskellige sange eller videoer fra forskellige apps, f.eks. en videooptagelse på din telefon og en sang fra en musikapp.
Tjek din telefons hardware
  • Hvis du har skærmbeskyttelse eller et cover, skal du fjerne skærmbeskyttelsen eller coveret.
  • Tjek dine højttalere og mikrofoner. Hvis de er snavsede, kan du forsigtigt rengøre dem med en blød, fnugfri klud. Se placeringen af dine højttalere og mikrofoner.
  • Tjek USB-C-porten på telefonen. Hvis den er snavset, kan du forsigtigt rengøre den med en blød, fnugfri klud.
  • Hvis du har tilsluttet høretelefoner, skal du tage stikket ud eller afbryde forbindelsen og derefter tilslutte dem igen. Hvis du stadig ikke kan høre lyd, kan du lytte uden høretelefoner eller prøve et andet par.
Meddelelse om væske eller snavs i USB-porten

Følg denne vejledning, hvis denne meddelelse åbnes.

Avanceret fejlfinding

Hvis vejledningen ovenfor ikke løser problemet, kan du overveje at gendanne fabriksindstillingerne på din telefon. Få flere oplysninger om, hvordan du gendanner fabriksindstillingerne.

Har du stadig problemer med lyden på en Pixel-telefon?

Hvis du har brug for hjælp til andre problemer med gendannelse af fabriksindstillingerne på din telefon, kan du stille spørgsmål til Pixel-fællesskabet i vores fora.

Du kan også kontakte en supportrepræsentant vedrørende dette problem. Se, hvordan du får hjælp til din Pixel-telefon.