Korjauksen tilan tarkistaminen

Korjauksen tilapäivitysten saaminen

Löydät postilähetyskorjauksen tiedot Google Storen korjaushistoriasta. Saat huoltopistekorjauksen tiedot ottamalla yhteyttä korjauskumppaniin. Jos olet ilmoittanut korjauskumppanille Google-tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen, huoltopistekorjauksen tiedot näkyvät myös korjaushistoriassasi.

Näytä korjaushistoria

Korjauspäivitykset puuttuvat

Jos korjaushistoria ei ole vielä päivittynyt, tutustu alla oleviin aikoihin.

Postilähetys:

• Postilähetysten korjaus kestää enintään 10 arkipäivää laitteen lähettämisestä.
  • Jos pyydät ennakkomaksetun toimituspaketin, lähetämme sen sinulle enintään kahden arkipäivän sisällä.
  • Jos korjaustilaus täytyy päivittää tarkastuksen jälkeen, sinulta pyydetään hyväksyntää sähköpostitse: "Toimi pian: Hyväksy korjaustilauksen muutokset heti, tuotepalautusvaltuutus# xxx"
  • Kun hyväksyt lopullisen hinnan ja maksat, tilaus valmistuu enintään kolmen arkipäivän kuluessa. Jos kieltäydyt, laitettasi ei korjata ja se palautetaan enintään kahden arkipäivän sisällä.

Huoltopiste:

• Saat korjaukseen liittyviä päivityksiä ottamalla yhteyttä korjauskumppaniin, jolle palautit laitteen.
Toimituksen tilaa ei löydy

Katso Google Storen korjaushistoriasta postilähetyskorjauksen seurantatiedot ja päivitykset. Voit myös saada korjauspäivityksiä käyttämällä operaattorisi seurantanumeroita tai seurantalinkkejä.

Ennakkomaksettu pakkaus: Tarkista Google Storen sähköpostit, joissa on seurantalinkkejä. Voit myös tarkistaa Google Storen tilaushistorian.

Löydät korjaushistorian valitsemalla tilaushistoriasivun oikeasta yläkulmasta Korjaukset ja vaihdot.

Voit seurata toimituspakettia Google Storen tilaushistoriassa.

Korjauksen peruuttaminen

Voit perua postilähetyksenä tai huoltopisteessä tehdyn korjauksen seuraamalla alla olevia ohjeita.

Postilähetys:

Tärkeää: Voit peruuttaa korjaustilauksen vain ennen laitteen lähettämistä. Jos et tee tilaukselle mitään, se perutaan automaattisesti 30 päivän kuluessa.

Huoltopiste:

• Voit peruuttaa korjaustilauksen tai muuttaa sitä ottamalla yhteyttä paikalliseen korjauskumppaniin.

Tilauksen luontiin liittyvien ongelmien korjaaminen

Korjaustilauksen luominen ei onnistu

Jos näet virheen kassalla, ota yhteyttä tukeen. Valmistaudu antamaan tuelle yhteystietosi ja virheen tiedot.

Jos tarvitset apua Pixel-korjaukseen, ota yhteyttä Pixel-tukikeskukseen. Sinun kannattaa selvittää IMEI-koodi. Katso, miten löydät Pixel-puhelinten IMEI-koodin.

Jos tarvitset apua tabletin korjauksessa, ota yhteyttä Pixel Tablet ‑tukeen. Sinun kannattaa selvittää sarjanumero. Katso, miten löydät Pixel Tabletin sarjanumeron.

Korjaustyyppiä ei löydy
Valitse korjauspyynnön aikana kaikki ongelmat, jotka kuvaavat parhaiten laitteen kuntoa. Kun korjauskumppani vastaanottaa laitteen, he tarkastavat sen ja selvittävät, mitä pitää korjata.
Osittainen korjaaminen ei ole mahdollista

Korjaukset koskevat kaikkia takuun piiriin kuuluvia ja takuun ulkopuolisia vahinkoja. Sinulta veloitetaan takuun ulkopuolisista korjauksista.

Korjatuille laitteille myönnetään 90 päivän takuu. Jos sinulla on jo takuu, mutta se on alle 90 päivää, se pidennetään yhteensä 90 päivään. Korjauskumppani suorittaa korjaukset tänä aikana.

Huoltopisteen korjauspalvelu ei pysty korjaamaan laitetta
Jos korjaukseen tarvittavia osia ei ole saatavilla tai laitetta ei voi korjata, ota yhteyttä Pixel-tukikeskukseen.

Veloitukset ja maksut

Lue lisää korjauksen valtuutuksista ja maksuista

Postilähetys:

Kun teet korjaustilauksen, maksutavallesi tehdään maksuvaraus, joka vastaa korjauksen arvioitua hintaa. Kun tarkastus on valmis eikä ylimääräistä korjattavaa ole löytynyt, sinua veloitetaan ja korjaus aloitetaan.

Jos laitteesta löytyy tarkistuksessa muuta korjattavaa, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse. Sinulla on 10 päivää aikaa hyväksyä korjaukset ja maksaa uusi hinta tai kieltäytyä korjauksesta. Jos et ole meihin yhteydessä tuona aikana, lähetämme laitteen takaisin korjaamattomana eikä sinua veloiteta.

Huoltopiste:

Jos viet puhelimen korjauskumppanille ja tarkastuksen aikana havaitaan muita vikoja, sinuun otetaan yhteyttä ja kerrotaan korjauksen lisäveloituksista. Sinun on hyväksyttävä ne ennen korjauksen aloittamista.

Vain EMEA-alueen korjaukset: voit kieltäytyä kosmeettisista korjauksista (esimerkiksi näytön naarmujen korjauksista) johtuvista lisäveloituksista.

Takuunalaisten laitteiden korjausmaksut

Sinua voidaan veloittaa korjauksista myös, vaikka laitteesi takuu olisi voimassa, koska valmistajan takuu ei kata tiettyjä vahinkotyyppejä. Usein poissuljettuja vahinkotyyppejä ovat esimerkiksi haljenneet näytöt ja nestevauriot. Sisäiset vahingot eivät ehkä ole näkyvissä.

Todelliset korjauskulut voivat olla suurempia kuin mainittu arvio. Jos arvion ja todellisen hinnan välillä on ero, saat vahvistussähköpostin, jonka kautta voit hyväksyä hinnanmuutoksen.

Lisämaksut laitteen tarkastuksen jälkeen

Postilähetys:

Jos tarkastuksessa löytyy lisää vahinkoja, sinua pyydetään hyväksymään uusi hinta ennen kuin korjaus voi alkaa.

Sinulla on 10 päivää aikaa hyväksyä ja maksaa päivitetty hinta. Jos hylkäät päivityksen tai emme kuule sinusta ajoissa, palautamme laitteesi korjaamattomana.

Saat lisätietoa postilähetyskorjauksista Google Storen ohjeista.

Huoltopiste:

Jos tarkastuksessa löytyy lisää vahinkoja, sinua pyydetään hyväksymään uusi hinta ennen kuin korjaus voi alkaa.

Virheellinen veloitus muutetusta tai peruutetusta tilauksesta
Jos peruutetusta tai muutetusta tilauksesta veloitetaan virheellinen summa, etsi valmiiksi IMEI-koodi sekä tilausnumero ja ota yhteyttä Pixel-tukikeskukseen.

Laitteessa on ongelmia korjauksen jälkeen

Korjatuille laitteille myönnetään 90 päivän takuu. Jos sinulla on jo takuu, mutta se on alle 90 päivää, se pidennetään yhteensä 90 päivään. Korjauskumppani suorittaa korjaukset tänä aikana.

Jos samat ongelmat toistuvat laitteella korjauksesta huolimatta, ota meihin yhteyttä:

Jos sinulla on ongelmia korjattavaksi toimitetun laitteen kanssa, ota yhteyttä korjauskumppaniin.

Jos laitteessa on uusia ongelmia, aloita uusi korjauspyyntö.