Endre hvordan enheten din kobler seg til skrivere, tilbehør og mye mer

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Endre innstillingene

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter Og så Tilkoblingsinnstillinger.
  3. Trykk på innstillingen du vil endre.

Disse innstillingene kan du endre

Bluetooth

Du kan blant annet spille av musikk og ringe ved å koble telefonen din til en annen enhet som også bruker Bluetooth. Finn ut hvordan du kobler til telefonen din via Bluetooth.

NFC

Du kan bruke NFC til å betale kontaktløst med Pixel-telefonen. Finn ut hvordan du bruker NFC og kontaktløs betaling.

Viktig: Hvis du ikke ser NFC-innstillingen, har ikke telefonen NFC. Du kan ikke bruke kontaktløs betaling.

Slå på NFC

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter og så Tilkoblingsvalg og så NFC.
  3. Slå på Bruk NFC.
Cast

Hvis du har Chromecast, Nexus Player eller en annen enhet som kan caste, kan du projisere skjermen og lyden til enheten til en TV. Finn ut hvordan du caster.

Utskrift

Du kan skrive ut fra enkelte apper på telefonen din. I apper som ikke kan skrive ut, kan du ta og skrive ut en skjermdump. Finn ut hvordan du skriver ut fra telefonen din.

USB

Du kan bruke en USB-kabel med telefonen. Finn ut hvordan du overfører filer eller tar opp lyd med en USB-kabel.