Canviar com es connecta el teu dispositiu a impressores, accessoris i altres dispositius

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Canviar la configuració

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Dispositius connectats A continuació, Preferències de connexió.
  3. Toca l'opció de configuració que vulguis canviar.

Opcions de configuració que es poden canviar

Bluetooth

Pots connectar el teu telèfon a un altre dispositiu que també tingui Bluetooth per reproduir música, fer trucades i molt més.Obtén informació sobre com pots connectar el telèfon per Bluetooth.

NFC

Pots utilitzar l'NFC per fer pagaments sense contacte amb un telèfon Pixel. Obtén informació sobre com pots utilitzar l'NFC i els pagaments sense contacte.

Important: si no veus l'opció NFC, vol dir que el telèfon no té aquesta tecnologia i que no podràs fer pagaments sense contacte.

Activar l'NFC

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Dispositius connectats i, a continuació, Preferències de connexió i, a continuació, NFC.
  3. Activa l'opció Utilitza l'NFC.
Emetre

Si tens un dispositiu que pot emetre contingut, com ara Chromecast o Nexus Player, pots projectar en un televisor la pantalla del dispositiu i transmetre-hi l'àudio.Obtén informació sobre com pots utilitzar Google Cast.

Impressió

Algunes aplicacions del telèfon et permeten imprimir. En les aplicacions que no ho permeten, pots fer una captura de pantalla i imprimir-la.Obtén informació sobre com pots imprimir des del telèfon.

USB

Pots fer servir un cable USB amb el teu telèfon. Obtén informació sobre com pots transferir fitxers o gravar àudio amb un cable USB.