Overfør data fra BlackBerry eller Windows Phone til en Pixel-telefon

Data som er lagret i Google-kontoen din, vises automatisk på Pixel-telefonen din etter at du logger på. Du kan flytte andre data med trinnene nedenfor.

Viktig:

• Adapteren for raskt bytte som følger med Pixel-telefonen, fungerer ikke med BlackBerry eller Windows Phone.
  • Hvis lagringsplassen på enheten er full, kan dataoverføringer bli satt på pause. Sørg for å sjekke lagringskapasiteten før du starter dataoverføringer.

Trinn 1: Klargjør for kopiering

1. Lad begge telefonene.
  2. Synkroniser BlackBerry eller Windows Phone med Google-kontoen din.
  3. Sett SIM-kortet ditt inn i Pixel-telefonen. Finn ut hvordan.
    Tips: Hvis Google Fi er mobiloperatøren din, kan du bruke e-SIM-kort eller et SIM-kort.
  4. Slå på Pixel-telefonen.
  5. Trykk på Start Og så Konfigurer som ny. Følg veiledningen på skjermen.
    • Hvis du velger et annet alternativ, ser du «Telefonen støttes kanskje ikke».
    • Hvis du ikke ser «Start», er Pixel-telefonen allerede konfigurert. Du kan når som helst kopiere dataene dine.

Trinn 2: Kopiér dataene dine

Kopiér kontakter

Fortsett å bruke kontaktene i Google-kontoen

Hvis du allerede bruker kontakter i Google-kontoen din, for eksempel i Gmail, ser du dem i kommunikasjonsappene på Pixel-telefonen din. Finn ut hvordan du bruker kontakter på telefonen

Legg til kontakter fra en annen e-postleverandør

Hvis du bruker kontakter med en annen nettbasert e-postleverandør, kan du importere disse kontaktene til Google-kontoen din. Du kan for eksempel importere fra Outlook, Hotmail, Yahoo og AOL. Finn ut hvordan du importerer kontakter fra en annen e-postleverandør.

Legg til kontakter fra et SIM-kort

Hvis kontaktene dine er lagret på et SIM-kort, kan du importere dem. Finn ut hvordan du importerer kontakter fra et SIM-kort

Kopiér kalenderaktiviteter

Fortsett å bruke Google Kalender

Hvis du allerede bruker Google Kalender, kan du åpne Kalender-appen Kalender på Pixel-telefonen. Der finner du aktivitetene dine. Synkroniser Kalender med telefoner eller nettbrett.

Legg til aktiviteter fra en annen kalenderapp

Du kan importere aktiviteter fra de fleste kalenderappene til Google Kalender. Du kan for eksempel importere fra Outlook-kalenderen. Finn ut hvordan du importerer aktiviteter til Google Kalender og kommer i gang med Google Kalender

Kopiér musikk, bilder, videoer, filer og mapper

Kopiér fra Google-kontoen din

Du kan laste opp innhold fra den nåværende telefonen eller datamaskinen din til Google-kontoen din. Pixel-telefonen viser innholdet i Google-kontoen din automatisk. Finn ut hvordan du kan

Kopiér med USB-kabel

Du kan overføre innhold direkte fra datamaskinen din til telefonen med en USB-kabel. Finn ut hvordan du overfører filer mellom telefonen og datamaskinen.

Trinn 3: Bytt til Android-funksjoner

Konfigurer e-post

Fortsett å bruke Gmail

Hvis du allerede bruker Gmail, kan du åpne Gmail-appen på Pixel-telefonen din. Du ser e-posten din. Finn ut hvordan du bruker Gmail på telefonen.

Konfigurer Gmail for første gang

Finn ut hvordan du logger på Gmail og administrerer Gmail-kontoen din..

Last ned apper

Du kan laste ned mange av appene du hadde på Windows Phone eller BlackBerry, fra Google Play.

Du må muligens betale for Android-versjonen av noen av appene. For å overføre abonnementstjenester kostnadsfritt til Pixel-telefonen din, logg på etter at du har lastet ned appen. Finn ut hvordan du kommer i gang med Google Play-apper og -spill.