Pixel-puhelimen datan varmuuskopiointi ja palauttaminen

Voit varmuuskopioida puhelimesi sisältöä, dataa ja asetuksia Google-tilillesi. Voit myös palauttaa varmuuskopioituja tietoja uudelle puhelimellesi.
Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Näin tarkistat laitteesi Android-version.
Viimeisimmän varmuuskopiointipäivän tarkistaminen selaimella
Voit tarkistaa Google Drivesta, miltä ajalta ja kuinka monta varmuuskopiota sinulla on.
  1. Siirry Google Driveen.
  2. Klikkaa vasemmalta Tallennustila.
  3. Valitse Tiedot-kuvakkeen vierestä Varmuuskopiot.
  4. Näet listan laitteiden varmuuskopioista ja tiedot niiden viimeisimmistä muokkauskerroista.

Puhelimen automaattinen varmuuskopiointi

Automaattisen varmuuskopioinnin käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

Tärkeää: Suojaa varmuuskopioitu data käyttämällä PIN-koodia, kuviota tai salasanaa. . Pyyhkäisy tai eivät ole suositeltuja.

Voit määrittää laitteen varmuuskopioimaan tiedostosi automaattisesti.

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Google Ja sitten Varmuuskopiointi.
    Vinkki: Jos käytät varmuuskopiointia ensimmäistä kertaa, laita Google One ‑varmuuskopiointi päälle ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.
  3. Valitse Varmuuskopioi nyt.

Google One ‑varmuuskopiointi voi kestää 24 tuntia. Kun data on tallennettu, valitsemiesi datatyyppien alla lukee "Päällä".

Varmuuskopiotilien vaihtaminen
  1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Varmuuskopiointi.
  3. Valitse Tilin tallennustila.
  4. Valitse Google-tili, jolle haluat varmuuskopioida. Jos haluamasi tiliä ei näy, valitse Lisää tili.
Automaattisesti varmuuskopioitavat sisällöt
Varmuuskopiot ladataan Googleen ja salataan Google-tilin salasanalla. Osa datasta voidaan myös salata laitteen näytön lukituksen kuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla.

Vinkkejä:

• Laite ei varmuuskopioi kuvia, jotka on tallennettu lukittuihin kansioihin.

Tietojen poistaminen varmuuskopioinnin jälkeen

Voit poistaa kaikki laitteen tiedot varmuuskopioinnin jälkeen palauttamalla tehdasasetukset. Lue lisää puhelimen tehdasasetusten palauttamisesta.

Datan siirtäminen uuteen puhelimeen

Varmuuskopioidun datan ja laiteasetusten palauttaminen

Tärkeää: Uudemman Android-version varmuuskopiota ei voi palauttaa vanhempaa Android-versiota käyttävälle laitteelle. Lue lisää Android-version tarkistamisesta ja päivittämisestä.

Jos lisäät Google-tilisi käyttöönotetulle laitteelle, tililtä aiemmin varmuuskopioimasi tiedot siirretään kyseiselle laitteelle.

Uuden tilin lisääminen käyttöönotetulle laitteelle

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Google.
  3. Valitse tilisi sähköpostiosoite ja sitten Lisää toinen tili.
  4. Seuraa ohjeita näytöllä.

Aiemman laitteen tilin palauttaminen laitteelle, jonka tehdasasetukset on palautettu

Valokuvasi ja videosi ovat jo saatavilla Google Kuvissa. Voit kuitenkin palauttaa kaiken muun datan, jonka varmuuskopioit uuden laitteen käyttöönoton aikana tai tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Palauta data käyttöönoton aikana näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan.

Prosessi voi kestää 24 tuntia.

Varmuuskopioitujen yhteystietojen palauttaminen

Jos olet tallentanut Google-yhteystietoja Google-tilillesi, ne synkronoidaan automaattisesti. Jos sinulla on muita yhteystietoja puhelimella tai SIM-kortilla, lue lisää yhteystietojen manuaalisesta palauttamisesta.

Varmuuskopioitujen kuvien, datan ja asetusten tarkistaminen

Voit tarkistaa, mitä dataa ja sovelluksia varmuuskopio sisältää.

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Google Ja sitten Varmuuskopiointi.
  3. Tarkista Varmuuskopiointitiedot ‐kohdasta, mitä dataa laitteelle on varmuuskopioitu.