Transferir dades d'un telèfon Android a un telèfon Pixel

Pots copiar dades com ara missatges de text, fotos, música, contactes, calendaris i aplicacions. Obtén informació sobre com pots canviar d'un telèfon Android a un telèfon Pixel amb el nostre tutorial pas a pas.

Important: si l'emmagatzematge de dades és ple segons la capacitat del dispositiu, és possible que la transferència de dades es posi en pausa. Comprova la capacitat d'emmagatzematge abans d'iniciar la transferència de dades.

Elements que pots copiar en un Pixel

Què es copia durant la configuració

Les dades importants es transferiran a Pixel.

Canviar a Pixel no vol dir tornar a començar. Pots transferir fàcilment els elements que necessitis del telèfon actual durant la configuració, com ara:

• Aplicacions i dades d'aplicacions (per a les aplicacions disponibles a Google Play).
  • Música, fotos i vídeos.
  • Comptes de Google.
  • Contactes emmagatzemats al telèfon o en una targeta SIM.
  • Missatges de text (SMS i MMS).
  • Contingut multimèdia dels missatges de text.
  • Credencials de la Wi‑Fi.
  • La majoria d'opcions de configuració del telèfon (varien en funció del telèfon i de la versió d'Android).
  • Fons de pantalla.
  • Historial de trucades.
  • Alarmes.
  • Contrasenyes del gestor de contrasenyes de Google (si fas servir el mateix Compte de Google).
  • Els teus serveis de subscripció, com ara Spotify o Fitbit (només has d'iniciar la sessió al servei des del Pixel).

En iniciar la sessió al teu Compte de Google al telèfon Pixel, veuràs aquestes dades:

• correu
  • contactes
  • esdeveniments del calendari
  • qualsevol altra informació associada al teu Compte de Google

Després de la configuració inicial, també pots transferir aquests elements:

Important: és possible que algunes dades i aplicacions de tercers no es transfereixin automàticament. Per obtenir més informació, visita g.co/pixel/copydatahelp.

Què no es copia durant la configuració
  • Baixades, com ara fitxers PDF.
  • Fotos, vídeos i música emmagatzemats en carpetes ocultes o bloquejades.
  • Aplicacions que no siguin de Google Play Store.
  • dades d'aplicacions que no fan servir la còpia de seguretat d'Android
  • Comptes que no siguin de Google i les seves dades.
  • Contactes i calendaris sincronitzats amb serveis que no siguin Google.
  • Sons de trucada.
  • Algunes opcions de configuració del telèfon (varien en funció del telèfon i de la versió d'Android).

Transferir dades

Transferir dades en dispositius Pixel 8 i Pixel 8 Pro

Pots vincular el teu telèfon Android amb el nou telèfon Pixel per transferir dades sense fil.

Consell: si vols transferir dades amb un cable USB en lloc de fer-ho per Wi‐Fi, toca 5 vegades la imatge de la pantalla "Copia aplicacions i dades". Pots fer-ho fins i tot si encara no has vinculat els telèfons.

Pas 1: prepara els dos telèfons per configurar-los

Important: es recomana tenir un Compte de Google. En cas contrari, no podràs baixar aplicacions i part del contingut no es copiarà al telèfon Pixel nou.

Per començar, assegura't de tenir:

Pas 2: vincula els telèfons

1. Encén tant el telèfon Android actual com el telèfon Pixel nou.
  2. Al telèfon Pixel nou, toca Dispositiu Pixel o Android.
  3. Al telèfon Android actual, toca Configura a la notificació. Es mostrarà un escàner de codis QR.
    • També pots obrir l'aplicació Càmera manualment per escanejar el codi QR.
  4. Utilitza el telèfon Android actual per escanejar el codi QR al telèfon Pixel nou.

Consell: la connexió Wi‐Fi activa del telèfon Android actual es transfereix al telèfon Pixel nou. Si el telèfon Android no està connectat a la Wi‐Fi, connecta el telèfon Pixel a una xarxa Wi‐Fi.

Pas 3: prepara el telèfon Pixel

1. Configura la SIM. Si està disponible, també pots:
    • Baixar una eSIM del teu operador. Per baixar-la, segueix les indicacions en pantalla.
    • Transfereix la targeta SIM o l'eSIM al telèfon Pixel. Per fer la transferència, segueix les indicacions en pantalla.
  2. Al telèfon Pixel, introdueix el bloqueig de pantalla del telèfon Android actual.
    • Els teus Comptes de Google començaran a transferir-se al telèfon Pixel.
  3. Configura Desbloqueig facial i Desbloqueig amb empremta digital.

Pas 4: copia les dades del dispositiu Android

Si has vinculat el telèfon al pas 2
Per triar les dades que vols copiar del dispositiu Android existent, segueix les instruccions en pantalla. Algunes de les dades que pots transferir són aplicacions, Comptes de Google i missatges de text. Obtén més informació sobre quines dades pots copiar.

Consell: si vols transferir les dades amb un cable USB en lloc de fer-ho per Wi‐Fi, toca 5 vegades la imatge de la pantalla "Copia dades del teu dispositiu Android". Pots fer-ho fins i tot si encara no has vinculat els telèfons.
Si no has vinculat el telèfon al pas 2
  1. A "Copia dades del teu dispositiu Android", toca 5 vegades a la pantalla i, a continuació, Següent.
  2. Encén i desbloqueja el dispositiu Android.
  3. Connecta un dels extrems del cable de càrrega d'Android al teu dispositiu Android.
  4. Connecta l'altre extrem al telèfon Pixel.
    • Si tens un adaptador Quick Switch, connecta'l al telèfon Pixel.
    • Si no tens cap cable de càrrega, pots transferir algunes de les teves dades sense fil.
  5. Al dispositiu Android, segueix les instruccions en pantalla.
  6. Al telèfon Pixel, es mostra una llista de les teves dades.
    • Per copiar totes les dades, toca Copia.
    • Per copiar només algunes dades:
      1. Desactiva el que no vulguis copiar.
      2. Toca Copia.
  7. Quan la transferència hagi finalitzat, podràs utilitzar el telèfon.

Consell: algunes aplicacions necessiten temps per baixar-se i instal·lar-se, i poden tardar una mica a mostrar-se.

Si no tens el dispositiu antic o vols restaurar les dades des d'una còpia de seguretat al núvol
  1. A la pantalla "Copia dades del teu dispositiu Android", a la part inferior dreta, toca Següent.
  2. Quan se't demani "Restaura les dades des d'un dispositiu antic", cerca el dispositiu del qual vulguis restaurar les dades i toca'l.
  3. Es mostrarà una llista de les teves dades.
    • Per restaurar totes les dades, toca Restaura.
    • Per restaurar només algunes dades:
      1. Desactiva el que no vulguis restaurar.
      2. Toca Restaura.
  4. Quan la restauració hagi finalitzat, podràs utilitzar el telèfon.

Pas 5: obtén assistència

Som aquí per ajudar-te les 24 hores del dia cada dia de la setmana. Per obtenir més informació sobre el teu Pixel o contactar amb nosaltres, ves a g.co/pixel/support.

Si necessites més ajuda per configurar el telèfon Pixel, obre l'aplicació Configuració. A continuació, desplaça't i toca Ajuda i consells.

Transferir dades en dispositius Pixel 7 Pro i models anteriors, inclòs Pixel Fold

Pas 1: prepara't per configurar el teu nou Pixel

1. Carrega els dos telèfons.
  2. Al telèfon actual, instal·la totes les actualitzacions disponibles. Learn how to update Android.
  3. Cerca allò que necessitis.See what comes with your Pixel phone.
    • Un cable que funcioni amb el telèfon actual, com ara el que utilitzes per carregar-lo.
    • L'adaptador Quick Switch, si el telèfon o el cable actuals tenen una connexió que no és USB-C.
    • La targeta SIM i l'eina d'inserció de la targeta SIM, tret que el teu operador de telefonia mòbil sigui Google Fi i utilitzis una eSIM.
  4. Al telèfon Pixel:
    1. Encén el telèfon Pixel.

Pas 2: al Pixel

Encén el telèfon Pixel i toca Comença. Pots canviar la configuració d'idioma o de visió del telèfon.

Pas 3: insereix la targeta SIM

1. Insereix la targeta SIM. Learn how to get a SIM card and insert it.
  2. Veuràs el botó Comença. If you don't see "Start," learn how to return to setup.

Pas 4: connecta els telèfons

Pots connectar els telèfons per copiar dades al telèfon Pixel nou amb:

• Una còpia de seguretat en núvol.
  • El telèfon antic amb un cable (opció recomanada).
  • Una connexió Wi‐Fi (Android 12 o una versió posterior).

Pas 5: copia les dades

Copiar dades d'una còpia de seguretat en núvol
  1. Al telèfon Pixel:
    • Inicia la configuració i toca Inicia.
    • Connecta't a una xarxa Wi‑Fi o a la del teu operador de telefonia mòbil.
  2. Quan es mostri el text "Copia aplicacions i dades", toca Següent.
  3. Quan vegis "Utilitza el dispositiu antic", toca No pots fer servir el telèfon antic?.
  4. Segueix els passos en pantalla per iniciar la sessió al teu Compte de Google i accedir a la còpia de seguretat.
Copiar dades del telèfon antic amb un cable
  1. Al telèfon Pixel:
    • Toca Inicia.
    • Connecta't a una xarxa Wi‑Fi o a la de l'operador de telefonia mòbil.
  2. Quan es mostri el text "Copia aplicacions i dades", toca Següent i, a continuació, Copia les teves dades.
  3. Quan vegis "Utilitza el dispositiu antic", toca Següent.
  4. Encén i desbloqueja el dispositiu Android.
  5. Connecta un dels extrems del cable de càrrega d'Android al teu dispositiu Android.
  6. Connecta l'altre extrem del cable al telèfon Pixel o bé connecta'l a l'adaptador Quick Switch i connecta l'adaptador al telèfon Pixel.

Consell: no tens cap cable? Pots transferir algunes de les teves dades sense fil.

7. Al dispositiu Android, toca Confia.
  8. Al telèfon Pixel, es mostra una llista de les teves dades.
    • Per copiar totes les dades, toca Copia.
    • Per copiar només algunes dades:
      • Desactiva el que no vulguis copiar.
      • Toca Copia.
  9. Quan la transferència hagi finalitzat, podràs utilitzar el telèfon.

Consell: algunes aplicacions necessiten temps per baixar-se i instal·lar-se, i poden tardar una mica a mostrar-se.

Copiar dades per Wi‐Fi (Android 12 o versions posteriors)
Important: només pots transferir dades per Wi‑Fi si el dispositiu actual funciona amb Android 5 o una versió posterior i el dispositiu nou funciona amb Android 12 o una versió posterior.
  1. Al telèfon Pixel:
    • Toca Inicia.
    • Connecta't a una xarxa Wi‑Fi o a la de l'operador de telefonia mòbil.
  2. Quan es mostri el text "Copia aplicacions i dades", toca Següent i, a continuació, Copia les teves dades.
  3. Quan vegis "Utilitza el dispositiu antic", toca Següent.
  4. Quan aparegui "Utilitza el cable del telèfon antic", toca No tens cap cable?.
  5. A la notificació, toca D'acord.
  6. Encén i desbloqueja el telèfon actual.
  7. Al telèfon actual, obre la notificació per configurar el telèfon nou.
  8. Al telèfon Pixel, veuràs una llista de les dades.
    • Per copiar totes les dades, toca Copia.
    • Per copiar només algunes dades:
      • Desactiva el que no vulguis copiar.
      • Toca Copia.
  9. Quan la transferència s'hagi completat, podràs utilitzar el telèfon.

Obtenir més consells i assistència