Brug din Pixel-telefon med et hvilket som helst mobilselskab

Det er kun telefoner uden SIM-lås, der kan bruges med et hvilket som helst mobilselskab. SIM-låste telefoner kan kun bruges på telefonsælgerens eget netværk. Om din telefon er SIM-låst eller ej, afhænger af hvor du har købt den.

Vigtigt! Pixel-telefoner fungerer sammen med alle større mobilselskaber. Men det er ikke alle Pixel 4a (5G) og nyere telefoner, der fungerer på alle 5G-netværk. Kontakt dit mobilselskab for at sikre dig, at din telefon fungerer på selskabets 5G-netværk. Se en liste over certificerede mobilselskaber.

Køb og brug en SIM-låst telefon

Hvis du har en Pixel-telefon, som ikke er SIM-låst, kan du bruge den med en hvilken som helst mobiludbyder. Alle telefoner i Google Store er ulåst.

Sådan bruger du en telefon, som ikke er SIM-låst:

1. Køb en ulåst Pixel-telefon i Google Store.
  2. Kontakt dit mobilselskab.
  3. Følg mobilselskabets vejledning i, hvordan du konfigurerer din telefon med abonnementet hos mobilselskabet.

Tip! Ulåste telefoner, der er købt i Google Store, viser "Fi", indtil de er konfigureret hos dit mobilselskab.

Hvis du har en SIM-låst telefon

Hvis du har købt en telefon fra en mobiludbyder, kan den være SIM-låst i op til to år. Hvis det er tilfældet, kan telefonen kun bruges på den pågældende mobiludbyders netværk, indtil sælgeren fjerner SIM-låsen, eller abonnementet udløber.

Hvis du vil fjerne SIM-låsen på din telefon inden bindingsperiodens udløb, kan du kontakte din mobiludbyder for at høre nærmere.

Løs problemer med en fjernet SIM-lås

Hvis dit nye SIM-kort ikke fungerer, efter dit oprindelige mobilselskab har fjernet din SIM-lås, og dit nye mobilselskab har bekræftet dit abonnement, skal du muligvis opdatere din SIM-status. Der vises muligvis en notifikation som f.eks. "SIM-kortet understøttes ikke" eller "Dit abonnement kan ikke aktiveres".

Fejlfinding med grundlæggende trin
  1. Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Se, hvordan du opretter forbindelse til Wi-Fi.
  2. Installer alle Android-opdateringer. Se, hvordan du søger efter opdateringer.
  3. Åbn opkaldsappen telefon.
  4. Indtast koden *#*#7465625#*#*, og ring op.
  5. Når telefonen vender tilbage til opkaldsskærmen, skal du vente i ca. to minutter.
  6. Tjek, om der er forbindelse til et mobilnetværk.Se, hvordan du opretter forbindelse via mobildata.
Fejlfinding med avancerede trin

Gendan fabriksindstillingerne

Hvis den grundlæggende fejlfinding ikke virker, kan du gendanne fabriksindstillingerne på din telefon for at prøve at løse problemet. Se, hvordan du gendanner fabriksindstillingerne på din Pixel-telefon.

Når din telefon har ryddet dine data, skal du vælge at genstarte enheden og derefter følge vejledningen på skærmen.

Kontakt dit mobilselskab

Hvis du har gendannet fabriksindstillingerne på din telefon, og du stadig ikke kan oprette forbindelse til et mobilnetværk, skal du kontakte dit mobilselskab.