Takuuehtojen tarkistaminen

Takuu saattaa kattaa vaihdon, korjauksen tai hyvityksen.

Takuun kattavuuden varmistaminen

Tärkeää:

• Kaikilla Google Storesta ostetuilla Google-tuotteilla (esim. Pixel-puhelimilla ja Google Nestillä) on rajoitettu takuu.
  • Voit palauttaa tuotteen ja saada hyvityksen, jos normaali palautusjakso ei ole päättynyt. Jos palautat laitteen, et saa korvaavaa tuotetta. Lue lisää tuotteen palauttamisesta.

Ennen kuin aloitat korjauksen tai vaihdon, sinun on tarkistettava tuotteen takuutyyppi ja takuun kattavuus. Jos sinulla on Google Storen Preferred Care, aloita korvaushakemus.

Valitse laite, niin voit tarkistaa takuun kattavuuden ja aloittaa korjaus- tai vaihtoprosessin:

Mikä vaikuttaa kelpoisuuteen

Nämä tiedot voivat vaikuttaa tuotteesi takuuseen.

Tuotteen kunto

Tärkeää: Tämän artikkelin tiedot eivät vaikuta lakisääteisiin takuuoikeuksiisi.

Näissä tapauksissa voit mahdollisesti saada korvaavan tuotteen tai hyvityksen:

• Laite ei lataudu kunnolla.
  • Laite ei käynnisty.
  • Laite jumiutuu usein.
  • Laitteessa on mikrofoni-, kaiutin- tai painikeongelmia.
  • Laitteella on vaikeuksia löytää internet- tai puhelinverkkosignaalia.

Näissä tapauksissa et välttämättä voi saada vaihtolaitetta tai hyvitystä:

• Olet pudottanut laitteen, ja se on vahingoittunut.
  • USB-C-porttiin on kertynyt likaa, eikä se enää toimi.
  • Olet kadottanut laitteen, se on varastettu tai sinulla ei enää ole sitä.
  • Laite ei toimi oikein nestevaurion takia.

Ostaminen kolmantena osapuolena toimivalta jälleenmyyjältä

Tärkeää: Tämän artikkelin tiedot eivät vaikuta lakisääteisiin takuuoikeuksiisi.

Tärkeää: Google-korjaus ei ole saatavilla Taiwanissa.

Jos olet ostanut Made by Google ‐laitteen hyväksytyltä kolmantena osapuolena toimivalta jälleenmyyjältä (myös mobiilioperaattorilta), ota yhteyttä suoraan jälleenmyyjään tai valmistajaan. Voit tarkistaa laitteen takuun laitteistotakuukeskuksesta.

Kun muutat toiseen maahan, et voi päivittää takuukäytäntöä. Takuu kattaa vain maan, jossa teit ostoksen.