Gestionar la configuració de la pantalla en un telèfon Pixel

Pots canviar la brillantor, la mida de la lletra, la mida de la pantalla, la configuració de rotació i altres opcions de configuració.

Important:

Canviar la configuració de la pantalla

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Pantalla.
  3. Toca l'opció de configuració que vulguis canviar. Per veure més opcions, toca Configuració avançada.

Consell: pots accedir a la configuració que més fas servir des de qualsevol pantalla amb Configuració ràpida. Informació sobre com pots canviar ràpidament les opcions de configuració habituals

Utilitzar la configuració de la pantalla

Configuració de la brillantor

• Nivell de brillantor
    Per establir la brillantor de la pantalla, toca Nivell de brillantor i mou el control lliscant Brillantor.
  • Brillantor adaptativa
    Si vols que la brillantor de la pantalla s'adapti automàticament a la llum de l'entorn, utilitza l'opció Brillantor adaptativa. Aquesta opció està activada de manera predeterminada i, mentre ho estigui, pots canviar la brillantor en qualsevol moment. Amb el temps, el telèfon aprendrà les teves preferències.
    Consell: als telèfons Pixel 4 i models posteriors, la brillantor adaptativa pot il·luminar temporalment la pantalla per sobre del nivell màxim habitual perquè sigui més fàcil llegir quan la llum ambiental és extremament brillant, com ara sota la llum directa del sol.
  • Tema fosc
    Toca Tema fosc. Per estalviar bateria, enfosqueix el fons en algunes pantalles del telèfon. Pots establir que el tema fosc s'activi automàticament en hores concretes. Obtén informació sobre com pots programar el tema fosc
  • Llum nocturna
    Pots configurar el telèfon perquè sigui més fàcil utilitzar-lo amb poca llum. Obtén informació sobre com pots utilitzar la funció Llum nocturna.

Configuració de la pantalla

• Fons de pantalla
  • Icones temàtiques
    Canvia les icones d'aplicació admeses perquè coincideixin amb la paleta de colors del telèfon.
  • Tema fosc
    Pots estalviar bateria utilitzant una paleta de colors fosca en algunes pantalles, com ara a l'aplicació Configuració. Toca Tema fosc.
  • Temps d'espera de la pantalla
    Canvia el temps que tarda el dispositiu a posar la pantalla en negre quan no l'estàs utilitzant.
  • Atenció a la pantalla (Pixel 4 i models posteriors)
    Mantén la pantalla encesa quan l'estiguis mirant.
    Consell: l'atenció a la pantalla funciona millor quan la pantalla està ben il·luminada, però sense estar sota la llum directa del sol.

Configuració de visibilitat

• Mida de la lletra
    Canvia la mida de les paraules a la pantalla.
  • Mida de la pantalla
    Amplia o redueix la mida dels elements de la pantalla.
  • Girar la pantalla automàticament
    Gira el contingut que hi ha a la pantalla en girar el telèfon.
    Consell: pots girar la pantalla quan l'opció per girar-la automàticament està desactivada. Per fer-ho, gira el telèfon i, a l'extrem, toca Gira Gira.
  • Amb el telèfon en mode RV
    Estableix si vols que es redueixi el desenfocament o el parpelleig en el mode RV.