Sådan gendanner du fabriksindstillingerne på din Google Pixel-telefon

Du kan fjerne alle data fra din telefon ved at gendanne fabriksindstillingerne på din telefon. En gendannelse af fabriksindstillingerne kaldes også "formatering" eller "fuldstændig nulstilling (hard reset)".

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Gør dig klar til at gendanne fabriksindstillingerne på din Google Pixel-telefon

Vigtigt! Hvis du gendanner fabriksdataene, ryddes alle dine data på telefonen.

Hvis du vil gendanne fabriksindstillingerne på din telefon for at løse et problem, anbefaler vi, at du først prøver nogle andre løsninger. Se, hvordan du finder og løser problemet.

Husk brugernavnet og adgangskoden til Google-kontoen

Du kan gendanne dine data, efter du har gendannet fabriksindstillingerne på din telefon, ved at angive nogle sikkerhedsoplysninger. Når du angiver oplysningerne, kan du se, at det var dig eller en anden bruger, du har tillid til, der udførte gendannelsen.

De påkrævede sikkerhedsoplysninger omfatter:

• En Google-konto på telefonen. Sådan finder du din konto:
    1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
    2. Tryk på Konti.
    3. Du kan finde det brugernavn til din Google-konto, der er knyttet til telefonen, til højre for Google-appen Google-appen.
  • Din adgangskode til den Google-konto, der er knyttet til telefonen. Du kan bekræfte adgangskoden ved at logge ind på den pågældende konto på en anden enhed eller computer. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du få hjælp til at logge ind.
  • Pinkoden, mønsteret eller adgangskoden til din telefon, hvis telefonen har en skærmlås. Hvis du ikke kan låse telefonen op, kan du se, hvilke muligheder du har.

Tip! Hvis du har nulstillet adgangskoden til din Google-konto for nylig, skal du vente 24 timer, før du kan gendanne fabriksindstillingerne.

Sikkerhedskopiér dine data til din Google-konto

Når du gendanner fabriksindstillingerne, ryddes alle dataene fra telefonen. Data, der er gemt på din Google-konto, kan gendannes, men dine apps og deres data bliver afinstalleret.

Du kan forberede dig på at gendanne dine data ved at tjekke, at de er på din Google-konto. Sådan gør du:

Oplad og opret forbindelse

Det kan tage op til en time at gendanne fabriksindstillingerne.

1. Oplad din telefon til mindst 70 %. Se, hvordan du oplader din telefon.
  2. Slut din telefon til Wi-Fi eller dit mobilnetværk. Når gendannelsen af fabriksindstillingerne er fuldført, skal du have forbindelse til Wi-Fi for at logge ind på din Google-konto.
Via fjernadgang med Find min enhed
Vigtigt! Du kan kun gendanne fabriksindstillingerne på din telefon via fjernadgang, hvis telefonen har internetforbindelse, og Find min enhed er aktiveret. Vil du aktivere Find min enhed?
Hvis du har mistet din telefon, kan du gendanne dens fabriksindstillinger via fjernadgang.
Med knapperne på din telefon (avanceret)

Hvis du ikke kan gendanne fabriksindstillingerne via Indstillinger, eller du ikke kan bruge din skærm, kan du prøve at gendanne fabriksindstillingerne via knapperne på din telefon.

1. Hvis din telefon er tændt, skal du slukke den. Se, hvordan du slukker din Pixel-telefon.
  2. Tryk på knappen Lydstyrke ned og afbryderknappen samtidigt, og hold dem inde i 10-15 sekunder.
    • Hvis du holder knapperne inde for længe, genstarter telefonen. Hvis det sker, kan du prøve igen fra trin 1.
  3. Brug lydstyrkeknapperne til at ændre menuindstillingerne, indtil "Gendannelsestilstand (Recovery Mode)" vises på skærmen. Vælg denne mulighed ved at trykke på afbryderknappen én gang.
  4. "Ingen kommando" vises på skærmen. Hold afbryderknappen inde. Mens du holder afbryderknappen inde, skal du trykke på knappen Lydstyrke op og slippe begge knapper hurtigt.
  5. Du bør nu kunne se gendannelsesmulighederne for Android. Brug lydstyrkeknapperne til at rulle til "Ryd data/gendan fabriksindstillinger", og tryk på afbryderknappen.
  6. Brug lydstyrkeknapperne til at rulle til "Gendannelse af fabriksdata", og tryk på afbryderknappen.
  7. Gendannelsen af fabriksindstillinger bør nu starte. Når gendannelsen er fuldført, vises "Dataene blev ryddet" nederst på skærmen.
  8. Brug lydstyrkeknapperne til at rulle til "Genstart systemet nu", og tryk på afbryderknappen.
  9. Tryk på Start for at konfigurere din Pixel-telefon, når telefonen har fuldført OS-installationen.
  10. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere din telefon og gendanne dine sikkerhedskopierede data. Se, hvordan du sikkerhedskopierer eller gendanner data.

Brug værktøjet til opdatering og softwarereparation (Pixel 4a og nyere, herunder Fold)

Vi anbefaler, at du bruger værktøjet til opdatering og softwarereparation. Værktøjet til opdatering og softwarereparation har følgende fordele i forhold til en normal gendannelse af fabriksindstillingerne:

• Du behøver muligvis ikke at sikkerhedskopiere din telefon, før du gendanner fabriksindstillingerne. Når du gendanner fabriksindstillingerne på andre måder, kræver det altid, at du sikkerhedskopierer, sletter og gendanner telefonens data.
  • Værktøjet tilføjer den nyeste version af Android på din telefon.

Vigtigt! Før du bruger værktøjet til opdatering og softwarereparation, skal du have en computer og et USB-kabel, der kan sluttes til din telefon.

1. Slut din telefon til en computer via et USB-kabel.
  2. Gå til https://pixelrepair.withgoogle.com.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Sådan gendanner du fabriksindstillingerne på din Google Pixel-telefon

Via appen Indstillinger på din telefon (alle Pixel-telefoner)
  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på System Og så Nulstil valg Og så Ryd alle data (gendan fabriksindstillinger).
  3. Tryk på Ryd alle data for at rydde alle data fra den interne lagerplads på din telefon.
    • Hvis det er nødvendigt, anmoder din telefon om din pinkode. Angiv din pinkode, og tryk derefter på Ryd alle data.
  4. Når din telefon har fuldført gendannelsen, skal du vælge at genstarte telefonen.
  5. Konfigurer din telefon, og gendan dine sikkerhedskopierede data. Se, hvordan du gendanner dataene på din Pixel-telefon.

Andre problemer med gendannelse af fabriksindstillingerne på Pixel-telefonen

Vigtigt! Hvis du fjerner din Google-konto, slettes din backup.

Hvis du ikke kan gendanne fabriksindstillingerne på din enhed, og du vil fjerne din Google-konto fra enheden, kan du følge vejledningen nedenfor:

1. Gå til myaccount.google.com.
  2. I venstre side skal du trykke på Sikkerhedand then Dine enheder.
  3. På enheden skal du trykke på Mere More and then Log ud.
Hvis du har brug for hjælp til andre problemer med kameraet på din telefon, kan du stille spørgsmål til Pixel-fællesskabet i vores fora.
Du kan også kontakte en supportrepræsentant vedrørende dette problem. Se, hvordan du får hjælp til din Pixel-telefon.