Hvorfor kan ikke andre høre meg på Pixel-telefonen?

Andre kan ikke høre meg i telefonsamtaler

For å løse høyttalerproblemene, prøv disse trinnene:

1. Sørg for at lyden ikke er kuttet.
    • Se på telefonen mens du er i en samtale. Sjekk hvorvidt mikrofonikonet  er fremhevet. Hvis det er fremhevet, trykker du på det for å slå på lyden.
  2. Slå av Bluetooth. Finn ut hvordan du slår av Bluetooth.
  3. Lukk alle appene dine. Finn ut hvordan du lukker apper.
  4. Start telefonen på nytt.
    • Trykk på telefonens av/på-knapp. Trykk på Start på nytt Start på nytt på skjermen.
    • Du kan også trykke og holde på telefonens av/på-knapp i omtrent 30 sekunder.
  5. Sjekk telefontilbehøret.
    • Hvis du bruker en skjermbeskytter eller et deksel, må du fjerne det. Vi anbefaler at du bruker et deksel som er laget for Pixel, for eksempel de fra Google Store.
    • Hvis du bruker lydtilbehør, for eksempel hodetelefoner, kan du prøve et annet tilbehør.
  6. Sjekk telefonens maskinvare.
    • Sjekk høyttalerne og mikrofonene. Hvis de er skitne, rengjør du dem forsiktig med en myk, lofri klut. Finn ut hvor høyttalerne og mikrofonene er.
    • Sjekk USB-C-porten på telefonen. Hvis den er skitten, rengjør du den forsiktig med en myk, lofri klut.
  7. Oppdater telefonen til den nyeste Android-versjonen. Finn ut hvilken Android-versjon du har.
  8. Sjekk mikrofonene.
    • Bruk Lydopptaker-appen Lydopptaker-appen for å ta opp. Hvis du hører opptaket ditt, fungerer bunnmikrofonen.
    • For å spille inn en video med lyd, bruk kameraet Google Kamera. Hvis du hører lyd i videoen, fungerer toppmikrofonen.
    • Hvis en av mikrofonene ikke fungerer, kan du finne ut hvordan du får hjelp med Pixel-telefonen.

Meldingen «Væske eller rusk i USB-porten»

Hvis denne meldingen åpnes, kan du følge denne fremgangsmåten.

Andre kan ikke høre meg i appsamtaler med for eksempel Meet eller Skype
  1. Sørg for at lyden ikke er kuttet.
    • Se på telefonen mens du er i en samtale. Sjekk hvorvidt mikrofonikonet er fremhevet. Hvis det er fremhevet, trykker du på det for å slå på lyden.
  2. Slå av Bluetooth. Finn ut hvordan du slår av Bluetooth.
  3. Lukk alle appene dine. Finn ut hvordan du lukker apper.
  4. Start telefonen på nytt.
    • På Pixel 5a eller eldre: Trykk på av/på-knappen på telefonen i omtrent 30 sekunder, eller til den starter på nytt.
    • På Pixel 6 eller nyere, inkludert Fold: Trykk og hold inne av/på-knappen og volum opp-knappen i noen sekunder.
  5. Trykk på Start på nytt Start på nytt.
  6. Sjekk at appene dine er oppdatert. Finn ut hvordan du oppdaterer apper.
  7. Oppdater telefonen til den nyeste Android-versjonen. Finn ut hvilken Android-versjon du har.
  8. Hvis du bruker en spesifikk app, for eksempel en app for videomeldinger, sjekker du at appen har tillatelse til å bruke mikrofonen. Finn ut hvordan du endrer tillatelser for apper.
  9. Fjern appen og installer den på nytt. Finn ut hvordan du fjerner apper eller installerer apper på nytt på telefonen din.
Det er for mye bakgrunnsstøy

Viktig: Denne funksjonen avhenger av båndbredden for samtalen, og det er ikke sikkert at den er tilgjengelig for alle samtaler.

Med Klare samtaler kan du redusere bakgrunnsstøy i samtaler. Denne funksjonen er tilgjengelig på Pixel 7 og nyere, inkludert Fold.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd og vibrering og så Klare samtaler.
  3. Slå Bruk Klare samtaler av eller på.

Avansert feilsøking

Hvis trinnene ovenfor ikke fungerer, bør du vurdere å tilbakestille telefonen til fabrikkstandard. Finn ut hvordan du tilbakestiller til fabrikkstandard.

Har du fortsatt lydproblemer på en Pixel-telefon?

Hvis du vil ha mulige løsninger på andre problemer med tilbakestilling av telefonen, kan du legge ut spørsmål i forumet vårt i Pixel-brukerfellesskapet.

Du kan også få kontakt med en brukerstøttemedarbeider om dette problemet. Finn ut hvordan du får hjelp med Pixel-telefonen.