Lytt med romlig lyd på Pixel-enheten din

Når du bruker Pixel-enheten din til å se på filmer eller TV-serier som har støtte for romlig lyd, kan du bruke tilbehør som hodetelefoner eller øreplugger med eller uten ledning for å få en omsluttende lydeffekt – omtrent som med surround-lyd. Hvis du har Pixel Fold eller Pixel Tablet, kan du også få romlig lyd via enhetens høyttalere.

Slik bruker du romlig lyd på Pixel-enheter

Romlig lyd er tilgjengelig på Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 8, Pixel 8 Pro, Pixel Fold og Pixel Tablet.

Du kan bruke romlig lyd på Pixel-enheter med filmer og TV-serier fra støttede strømmeplattformer som har lydspor på 5.1 eller høyere, inkludert YouTube, Max, Netflix og Disney Plus. Netflix tillater bare romlig lyd på enheter som er koblet til Pixel Buds Pro og har hodesporing slått på.

Tips: For å bruke romlig lyd må du sjekke at du har den nyeste Android-programvaren. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Slå på romlig lyd for hodetelefonene dine

Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 8, Pixel 8 Pro og Pixel Fold

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Lyd og vibrering og så Romlig lyd.
  3. Konfigurer typen hodetelefoner du vil bruke med romlig lyd:
    • For å bruke hodetelefoner med ledning, slå på Hodetelefoner med ledning.
    • For å bruke trådløse hodetelefoner, trykk på Innstillinger for tilkoblede enheter og så trykk på tilbehøret du vil bruke og så slå på Romlig lyd.

Finn ut hvordan du kobler til trådløse hodetelefoner eller øreplugger.

Pixel Tablet

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Lyd og så Romlig lyd.
  3. Konfigurer typen hodetelefoner du vil bruke med romlig lyd:
    • For å bruke hodetelefoner med ledning, slå på Hodetelefoner med ledning.
    • For å bruke trådløse hodetelefoner, trykk på Innstillinger for tilkoblede enheter og så trykk på tilbehøret du vil bruke og så slå på Romlig lyd.

Finn ut hvordan du kobler til trådløse hodetelefoner eller øreplugger.

Slå på romlig lyd med hodesporing via Pixel Buds Pro-øreplugger

Viktig: For å bruke romlig lyd på Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 8, Pixel 8 Pro, Pixel Fold eller Pixel Tablet må Pixel Buds Pro ha den nyeste fastvareversjonen installert. Finn ut hvilken versjon av Pixel Buds Pro-fastvaren du har.

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter og så Pixel Buds Pro og så Innstillinger Innstillinger og så Hodesporing.
  3. Slå på Hodesporing.

Tips:

• Bruk innhold som er merket som Dolby Audio eller 5.1.
  • Hold enheten stødig, eller sett den på en stabil overflate eller et stativ.

Slå på romlig lyd for enhetens innebygde høyttalere (bare for Pixel Fold og Pixel Tablet)

På Pixel Fold eller Pixel Tablet kan du slå på romlig lyd for enhetens innebygde høyttalere. Med denne funksjonen får du en lytteopplevelse som er nærmere det du får med hodetelefoner eller øreplugger.

Pixel Fold

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Lydvibrering og så Romlig lyd.
  3. Slå på Telefonhøyttalere.

Pixel Tablet

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Lyd og så Romlig lyd.
  3. Slå på Nettbretthøyttalere.

Feilsøk lydproblemer

Hvis du trenger mer feilsøking, kan du finne ut hvordan du løser lydproblemer eller bli med i samtalen i brukerforumet for Google Pixel eller brukerforumet for Pixel Tablet.

Bruk anbefalt tilbehør

Hvis hodetelefonene er merket med «Made by Google» eller «Made for Google», er de sertifisert for å fungere med Pixel-enheter. Annet digitalt lydtilbehør kan også fungere med Pixel-enheter. Finn tilbehør i Google Store.

Tips: Hvis du har en Pixel 3 eller Pixel 2, fungerer hodetelefonadapteren som fulgte med telefonen, med 3,5 mm-tilbehør som overholder kravene for Android-hodetelefoner. Hvis ikke hodetelefonene fungerer med adapteren, bør du kontakte produsenten og spørre om hodetelefonene overholder kravene.

Relaterte ressurser

Netflix er et registrert varemerke som tilhører Netflix, Inc.
Disney Plus og Disney+ er registrerte varemerker som tilhører Disney Enterprises, Inc.