Bruk Google-assistenten for å ringe med mobilenheten din

Du kan be Google-assistenten om å ringe til venner, familiemedlemmer og bedrifter. Du kan også be Google-assistenten om mer informasjon når du ringer bedrifter.

Start og avslutt samtaler med stemmen

For å starte en samtale, si «Hey Google» og så en kommando:

• «Ring [kontaktnavn].»
  • «Ring [bedriftsnavn].»
  • «Hva er nærmeste [bedrift]?» og så «Ring dem»
  • «Ring [telefonnummer].»

På Pixel 4 og nyere, inkludert Fold, kan du også godta eller avvise anrop med kommandoer som «Svar» og «Avvis».

Få hjelp med automatiske meldinger og telefonmenyer

Når du ringer bedrifter som har et automatisk telefonsystem, kan du få en transkripsjon av samtalen mens den pågår, slik at det blir lettere å navigere i de automatiske meldingene og menyen. Assistenten kan også vente for deg når du blir satt på vent, og koble deg til samtalen når en agent svarer.

Viktig: Denne funksjonen er tilgjengelig på Pixel 4 og nyere, inkludert Fold, på engelsk i Storbritannia og USA.

1. Åpne Telefon-appen telefon.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger og så Direct My Call.
  3. Slå Direct My Call av eller på.