Puheluiden soittaminen mobiililaitteella Google Assistantin avulla

Voit pyytää Google Assistantia soittamaan puheluita ystäville, perheenjäsenille ja yrityksiin. Voit myös pyytää Google Assistantilta lisätietoja soittaessasi yritykseen.

Puheluiden aloittaminen ja lopettaminen äänikomennoilla

Aloita puhelu sanomalla "Hey Google" ja sitten komento:

• "Call [yhteystiedon nimi]."
  • "Call [yrityksen nimi]."
  • "What is the nearest [yritys]?" ja sitten "Call them."
  • "Call [puhelinnumero]."

Pixel 4:llä ja uudemmilla malleilla (myös Fold) voit myös vastata puheluun tai hylätä sen komennoilla, esim. "Answer" ja "Decline".

Ohjeita automaattisten viestien ja puhelinvalikoiden käyttöön

Kun soitat yritykseen, jolla on automatisoitu puhelinjärjestelmä, voit saada puhelusta live-transkription, jonka avulla voit navigoida automaattisten viestien ja valikon väliä. Assistant voi myös odottaa puolestasi pidossa ja yhdistää sinut puheluun, kun asiakaspalvelija tulee linjalle.

Tärkeää: Tämä ominaisuus on saatavilla englanniksi Pixel 4:llä ja uudemmilla malleilla, myös Foldilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.

1. Avaa Puhelin-sovellus puhelin.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Direct My Call ‑soitonsiirto.
  3. Laita Direct My Call ‑soitonsiirto päälle tai pois päältä.

Muita artikkeleita