Pixel-puhelimen IMEI-koodin ja muiden tunnusnumeroiden löytäminen

Puhelin tarvitsee mobiiliverkon käyttämiseen IMEI-numeroa ("International Mobile Equipment Identity"). eSIMin käyttämiseen puhelin tarvitsee EID-numeroa ("Embedded Identity Document"). Kun otat uuden SIM-kortin käyttöön, sinun on ehkä kerrottava operaattorille puhelimesi IMEI 1-, IMEI 2- tai EID-numerot.

Lue lisää IMEI 1- ja IMEI 2 ‑koodeista

Pixel-puhelimissa, jotka tukevat eSIMiä ja SIM-kortteja, on kaksi IMEI-numeroa: yksi kullekin SIM-korttityypille. Katso, millä Pixel-puhelimilla voi käyttää kahdenlaisia SIM-kortteja.

Jos sinulla on kaksi IMEI-numeroa, IMEI 1 liittyy yleensä ensimmäiseen SIM-korttiin, jonka lisäät puhelimeen. Varmista asia mobiilioperaattoriltasi.

Jos sinulla on Pixel 3a tai uudempi Pixel-puhelin, voit käyttää kahta SIMiä, yhtä fyysistä korttia ja yhtä eSIMiä. Voit valita eri toimintoihin, esimerkiksi viesteihin tai puheluihin, käytettävän SIMin. Ominaisuuden nimi on Dual SIM Dual Standby (DSDS).

Puhelimen IMEI-koodien löytäminen

Tarkistan nämä:

• Puhelimen pakkaus
  • Puhelimen SIM-korttikelkka
  • Puhelimen Asetukset-sovellus
    • Valitse Tietoja puhelimesta ja etsi IMEI-kohta.
  • Googlen Paikanna puhelin ‑ominaisuudella:
    1. Valitse vasemmasta yläkulmasta puhelimesi.
    2. Valitse Tietoja Tiedot.

Jos haluat eSIMin, jotta voit käyttää Dual SIM Dual Standby (DSDS) -toimintoa, operaattorisi voi pyytää puhelimesi IMEI 2 ‑koodia. Näin löydät IMEI 2 ‑koodin:

1. Laita DSDS päälle. Lue lisää DSDS:n päälle laittamisesta.
  2. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  3. Valitse Tietoja puhelimesta.
  4. Etsi "IMEI (SIM-korttipaikka 2)"

Puhelimen EID-numeron löytäminen

Löydät puhelimesi EID-koodin

• puhelimen pakkauksesta
  • puhelimen Asetukset-sovelluksesta:
    • Valitse Tietoja puhelimesta ja sitten SIM-kortin tila. Etsi "EID".

Löydät puhelimesi EID-QR-koodin näin:

1. Avaa Asetukset-sovellus
  2. Valitse Verkko ja internet.
  3. Valitse Mobiiliverkko-kohdan vierestä Lisää Lisää ja sitten Ladataanko SIM-kortti?.
  4. Valitse Seuraava ja sitten Aktivoitko myymälässä?.

Lisää aiheesta