Introducció a la bateria i la càrrega d'un telèfon Pixel

Pots gestionar la bateria del telèfon Pixel, allargar-ne la durada o resoldre problemes que hi estiguin relacionats.

Gestionar la bateria d'un telèfon Pixel

Afegir el widget de bateria a la pantalla d'inici

Pots fer servir el widget de bateria per consultar la informació sobre la bateria del telèfon Pixel i dels dispositius connectats propers.

Obtén informació sobre com pots afegir el widget de bateria.

Comprovar el nivell de bateria

Pots comprovar quanta bateria queda al telèfon Pixel.

Obtén informació sobre com pots comprovar el nivell de la bateria.

Carregar un telèfon Pixel

Tots els telèfons Pixel es poden carregar amb cables USB-C. Per obtenir millors resultats, fes servir l'adaptador de corrent subministrat amb alguns telèfons, com ara el Pixel 5a (5G). Si el telèfon no es carrega correctament, obtén informació sobre com pots resoldre el problema d'un telèfon que no es carrega. Obtén informació sobre com pots carregar el telèfon Pixel.
Els telèfons Pixel 3, Pixel 4, Pixel 5, Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro i Pixel 7a poden carregar-se mitjançant una càrrega Qi sense fil. Obtén informació sobre com pots utilitzar un Pixel Stand per carregar un telèfon Pixel sense fil.

Utilitza la funció Compartició de bateria per carregar sense fil telèfons o accessoris amb certificació Qi, com ara els Pixel Buds o els telèfons Pixel 5 a 7 Pro, excepte els models 6a i 7a. Col·loca un accessori o un altre telèfon a la part posterior del telèfon per carregar-lo.

Amb el temps, és possible que el rendiment de la bateria del telèfon Pixel disminueixi a causa dels patrons d'ús, la temperatura i l'antiguitat. Per ajudar a preservar la durada de la bateria, alguns telèfons Pixel poden ajustar automàticament la càrrega per gestionar la temperatura del dispositiu i de la bateria. En alguns casos, això pot provocar que la velocitat de càrrega sigui més lenta.

Obtén informació sobre com pots compartir la bateria amb un telèfon Pixel.

Utilitzar Estalvi de bateria i Estalvi de bateria extrem

Per allargar la durada de la bateria, pots configurar Estalvi de bateria perquè s'activi automàticament. També pots activar aquesta funció en qualsevol moment. Per estalviar encara més energia al dispositiu, pots activar Estalvi de bateria extrem.
Obtén informació sobre com pots utilitzar Estalvi de bateria i Estalvi de bateria extrem.

"Càrrega limitada temporalment" (Pixel 3 i models posteriors)

Per protegir l'estat de la bateria i ajudar-te a allargar-ne la vida útil, el telèfon limita la càrrega de manera automàtica aproximadament al 70%-80% en determinades condicions, com ara:

• Càrrega contínua durant més d'unes hores a temperatures altes.
  • Càrrega contínua durant més de diversos dies.

Quan aquesta funció estigui activada, rebràs una notificació amb el text "S'està protegint la bateria". També es mostrarà el missatge "La càrrega s'ha optimitzat per protegir la bateria" a l'aplicació Configuració, a Bateria.

Consell: aquesta funció es desactiva automàticament quan el telèfon ja no compleix les condicions indicades més amunt. Sabràs que la funció ja no està activada quan el telèfon comenci a carregar-se fins al 100%.

Si vols anul·lar la funció de protecció de la bateria i permetre que el telèfon es carregui al 100%, toca l'enllaç "Carrega completament" de l'aplicació Configuració, a "Bateria", o bé reinicia el telèfon Pixel.

Consell: la pròxima vegada que el teu telèfon compleixi les condicions anteriors, aquesta funció tornarà a activar-se automàticament.

Allargar la durada de la bateria d'un telèfon Pixel

Allargar al màxim la durada de la bateria

Per allargar al màxim la durada de la bateria del teu telèfon, tingues cura de la bateria i redueix-ne el consum.

Obtén informació sobre com pots allargar la durada de la bateria.

Allargar la durada d'una bateria quan està baixa

Perquè una bateria que s'està esgotant duri fins que endollis el telèfon, pots activar l'estalvi de bateria. A més, pots canviar les opcions de configuració de manera temporal perquè la bateria restant duri més.

Obtén informació sobre com pots allargar la durada d'una bateria que està baixa.

Mantenir activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria

Perquè les aplicacions facin servir la bateria del telèfon només quan sigui necessari, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria. Aquestes opcions de configuració estan activades de manera predeterminada.

Obtén informació sobre com pots optimitzar la bateria.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

Resoldre problemes relacionats amb la bateria d'un telèfon Pixel

Resoldre els problemes de consum de la bateria
Si la bateria del telèfon dura poc, és possible que hi hagi alguna aplicació baixada que consumeixi massa bateria. També pots canviar algunes opcions de configuració per aconseguir que duri més.
Resoldre el problema d'un telèfon que no es carrega o no s'encén

Si el telèfon té un dels problemes següents:

• No s'encén.
  • Té la pantalla en blanc o en negre.
  • S'encén, però es torna a apagar immediatament.

Obtén informació sobre com pots resoldre el problema d'un telèfon Pixel que no es carrega o no s'encén.