Läs om vad du ska göra om lagringsutrymmet tar slut

Om du säkerhetskopierar i originalkvalitet avbryts säkerhetskopieringen av dina foton. Läs mer om vad som händer när du får slut på lagringsutrymme.

Obs!

• Om du har ställt in Hög kvalitet som överföringsstorlek får du obegränsat med lagringsutrymme utan kostnad. Om du har valt Original tar de säkerhetskopierade fotona däremot upp en del av det lagringsutrymme som tilldelats dig på Google Foto.
  • Du får 15 GB lagringsutrymme utan kostnad för foton och videor som lagras i originalformat, d.v.s. exakt som när du tog eller spelade in dem.

Du måste ha den senaste versionen av Google Foto-appen för att se alternativen.

Köp mer lagringsutrymme

1. Öppna appen Google Foto Foto på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Tryck på menyn Meny högst upp.
  4. Välj Inställningar följt av Säkerhetskopiera och synkronisera.
  5. Tryck på Köp lagringsutrymme.
  6. Välj en prenumeration på lagringsutrymme.
  7. Lägg till eller välj betalningsmetod.
  8. Tryck på Prenumerera.

Obs! Om du inte ser alternativet ovan har du kanske slut på lagringsutrymme eller också har du inga foton i originalkvalitet.

Läs mer om att köpa lagringsutrymme.

Byt till en annan uppladdningsstorlek

Läs mer om hur du ändrar överföringsstorleken.

Inaktivera säkerhetskopiering

Läs mer om hur du stänger av säkerhetskopiering och synkronisering.