Finn ut hva du bør gjøre hvis du går tom for lagring

Hvis du sikkerhetskopierer i opprinnelig kvalitet, og du går tom for lagringsplass, slutter sikkerhetskopieringen av bildene dine. Finn ut mer om hva som skjer når du går tom for lagringsplass.

Merk:

• Hvis den angitte opplastingsstørrelsen er Høy kvalitet, får du ubegrenset gratis lagring. Men hvis kvaliteten er angitt som Opprinnelig, teller de sikkerhetskopierte bildene dine mot Google Foto-lagringskvoten din.
  • Du får 15 GB gratis lagringsplass til bilder og videoer som lagres i den opprinnelige kvaliteten.

Kjøp mer lagringsplass

1. Åpne photos.google.com på en datamaskin.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Øverst til venstre klikker du på Meny Meny og deretter Innstillinger.
  4. Under alternativene dine for opplastningsstørrelse klikker du på Kjøp lagringsplass.
  5. Velg et lagringsabonnement.
  6. Legg til eller velg betalingsmåten din.
  7. Klikk på Abonner.

Merk: Hvis du ikke ser alternativet ovenfor, kan det hende at du ikke er i ferd med å gå tom for lagringsplass, eller at du ikke har noen bilder i opprinnelig kvalitet.

Finn ut mer om å kjøpe lagringsplass.

Bytt til en annen opplastingsstørrelse

Finn ut hvordan du endrer opplastingsstørrelsen.

Slå av sikkerhetskopiering

Finn ut hvordan du slår av sikkerhetskopiering og synkronisering