Finn ut hva du bør gjøre hvis du går tom for lagring

Hvis du sikkerhetskopierer i opprinnelig kvalitet og du går tom for lagringsplass, slutter sikkerhetskopieringen av bildene dine. Finn ut mer om hva som skjer når du går tom for lagringsplass.

Merk:

• Hvis den angitte opplastingsstørrelsen er Høy kvalitet, får du ubegrenset gratis lagring. Men hvis «Original» eller «Opprinnelig» er valgt, regnes de sikkerhetskopierte bildene med i Google Foto-lagringskvoten din.
  • Du får 15 GB gratis lagringsplass til bilder og videoer som lagres i den opprinnelige kvaliteten.
  • Ikke-støttede videoer som lastes opp etter 24. februar 2020, regnes med i lagringskvoten din.
  • Brukere kan laste opp inntil 15 GB til kontoen sin per dag.

For å se alternativene må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Google Foto-appen.

Kjøp mer lagringsplass

1. Åpne Google Foto-appen Foto på en Android-enhet.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Øverst til høyre trykker du på profilbildet eller initialen for kontoen din og så Innstillinger for Foto Innstillinger.
  4. Velg Sikkerhetskopiering og synkronisering.
  5. Trykk på Kjøp lagringsplass.
  6. Velg et lagringsabonnement.
  7. Legg til eller velg betalingsmåten din.
  8. Trykk på Abonner.

For å nedgradere eller si opp et abonnement, gå til Play-butikken for å administrere abonnementet ditt.

Merk: Hvis du ikke ser alternativet ovenfor, kan det hende at du ikke er i ferd med å gå tom for lagringsplass, eller at du ikke har noen bilder i opprinnelig kvalitet.

Finn ut mer om kjøp av lagringsplass.

Bytt til en annen opplastingsstørrelse

Finn ut hvordan du endrer opplastingsstørrelsen.

Slå av sikkerhetskopiering

Finn ut hvordan du slår av sikkerhetskopiering og synkronisering.