Meer informatie over wat je kunt doen als je geen opslagruimte meer hebt

Als je back-ups in oorspronkelijke kwaliteit maakt en geen opslagruimte meer hebt, worden er geen back-ups van je foto's meer gemaakt. Meer informatie over wat er gebeurt wanneer je geen opslagruimte meer hebt

Opmerkingen:

• Als je uploadgrootte is ingesteld op 'Hoge kwaliteit', ontvang je gratis onbeperkte opslag. Als de uploadgrootte echter is ingesteld op 'Oorspronkelijke kwaliteit', tellen de back-ups van je foto's mee voor de opslagruimte van Google Foto's.
  • Je krijgt 15 GB gratis opslag voor foto's en video's die precies zo worden opgeslagen als je ze hebt gemaakt.

Als je je opties wilt bekijken, heb je de nieuwste versie van de Google Foto's-app nodig.

Meer opslagruimte kopen

1. Open de Google Foto's-app Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik bovenaan op Menu Menu.
  4. Selecteer Instellingen en dan Back-up en synchronisatie.
  5. Tik op Opslagruimte kopen.
  6. Selecteer een opslagmogelijkheid.
  7. Voeg je betaalmethode toe of selecteer deze.
  8. Tik op Abonneren.

Opmerking: Als je de bovenstaande optie niet ziet, heb je mogelijk nog wel voldoende opslagruimte of heb je geen foto's met 'Oorspronkelijke kwaliteit'.

Meer informatie over het kopen van opslagruimte

Overschakelen naar een andere uploadgrootte

Meer informatie over het wijzigen van de uploadgrootte

Back-ups uitschakelen

Meer informatie over het uitschakelen van 'Back-up en synchronisatie'