Administrer din lagerplads

Hvis dine billeder og videoer ikke kan sikkerhedskopieres, er du muligvis løbet tør for lagerplads. Du kan frigøre mere plads ved at rydde op i din lagerplads eller købe mere.

Vigtigt!

• Hvis du er inaktiv i Google Fotos i 2 år eller mere, bliver dit indhold muligvis slettet. Få flere oplysninger om politikken vedrørende inaktivitet i Google Fotos.
  • Hvis du har overskredet din grænse for lagerplads i 2 år eller mere, bliver dit indhold muligvis slettet. Få flere oplysninger om, hvordan din lagerplads fungerer.
  • Alle billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret med lagerindstillingen Pladsminimering (tidligere kaldet Høj kvalitet) eller Ekspreskvalitet før den 1. juni 2021, tæller ikke med i lagerpladsen på din Google-konto.
  • Billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret med lagerindstillingen Original, tæller fortsat med i lagerpladsen på din Google-konto.

Tjek din lagerplads

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Foroven skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav.
  4. Tryk på Indstillinger for Fotos Indstillinger og så Sikkerhedskopiering og så Administrer lagerplads.
  5. Foroven finder du et estimat af, hvor lang tid det tager at opbruge din lagerplads.

Tips!

• Du kan muligvis ikke se et estimat, hvis du ikke konsekvent har sikkerhedskopieret indhold den seneste tid, hvis du næsten er løbet tør for lagerplads, eller hvis du har en konto, som er blevet stillet til rådighed af din skole, dit arbejde eller en anden gruppe.
  • Hvis du har en forældrestyret konto eller en konto til brug i grundskolen eller en ungdomsuddannelse, er værktøjet til lageradministration ikke tilgængeligt.
  • Hvis din konto er oprettet via dit arbejde, din skole, din familiegruppe eller en anden gruppe, kan du tjekke din lagerplads i browseren på din computer eller webbrowseren på din mobil på photos.google.com/quotamanagement.

Frigør plads

Vigtigt! Når du administrerer lagerplads, administrerer du den lagerplads, der er knyttet til din Google-konto. Du kan også frigøre plads på din enhed.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Foroven skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav.
  4. Tryk på Indstillinger for Fotos Indstillinger og så Sikkerhedskopiering og så Administrer lagerplads.
  5. Vælg en kategori under "Gennemgå og slet".
  6. Tryk på Vælg.
  7. Vælg de elementer, du vil slette.
  8. Tryk på Flyt til papirkurven Slet.
Tip! Nogle billeder reserverer plads, selvom de slettes. Hvis du sletter et billede, der frigør lagerplads på din Google-konto, får du muligvis et estimat over den frigjorte lagerplads.
Få flere oplysninger om, hvad der ikke tæller med i din lagerplads

Nogle elementer tæller ikke med i lagerpladsen på din Google-konto. Hvis du f.eks. sletter følgende elementer, ændres din mængde af ledig lagerplads ikke:

Køb mere lagerplads

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Foroven skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav.
  4. Vælg Indstillinger for Fotos Indstillinger og så Sikkerhedskopiering og så Køb lagerplads.
  5. Vælg et lagerabonnement.
  6. Tilføj eller vælg din betalingsmetode.
  7. Tryk på Abonner.

Hvis du vil nedgradere eller opsige et abonnement, skal du gå til Play Butik.

Løs problemer med betaling for lagerplads

Lagerpladsen øges ikke efter opgraderingen

Det kan tage op til 24 timer, før din nye lagerplads bliver tilgængelig, efter du har købt et nyt lagerabonnement.

Hvis din lagerplads stadig er forkert efter 24 timer, skal du logge ind på din Google-konto for at se, om betalingen er gennemført

Hvis din betaling er gennemført, og der er gået 24 timer, siden du opgraderede, og din lagerplads stadig er forkert, kan du prøve disse fejlfindingstrin.

Hvis der foretages en debitering på dit betalingskort, men du ikke kan se betalingen på din Google-konto, skal du tjekke, om du er logget ind på flere Google-konti. Hvis det er tilfældet, kan det være, at Google One er blevet købt med en anden konto. Du kan annullere købet på den pågældende konto og købe Google One igen via den ønskede konto. Få flere oplysninger om, hvordan du annullerer køb i Google One.

Afvist, mislykket eller ufuldstændig transaktion
Hvis du oplever problemer med at betale for Google-produkter, eller hvis du ser en fejlmeddelelse, kan du få flere oplysninger om, hvordan du løser betalingsproblemer.
Jeg kan ikke købe lagerplads til denne konto
Hvis du allerede har købt et abonnement til en anden Google-konto eller på en anden enhed, skal du muligvis ændre det, før du køber et nyt abonnement på din enhed.
  • Hvis du har en anden konto med et eksisterende Google One-abonnement, kan du annullere det. Når din abonnementsperiode udløber, kan du købe lagerplads til en anden Google-konto på din enhed.
  • Hvis du bruger din enhed med et familiemedlem, som allerede har Google One, kan du bruge Google One-familiedeling.