Gestionar l'emmagatzematge

Si no es crea una còpia de seguretat de les teves fotos i vídeos, és possible que t'hagis quedat sense emmagatzematge. Per tenir més espai, pots alliberar emmagatzematge o comprar-ne més.

Important:

• Si no utilitzes Google Fotos durant dos anys o més, és possible que el teu contingut se suprimeixi. Obtén informació sobre la política d'inactivitat de Google Fotos.
  • Si superes el límit d'emmagatzematge durant dos anys o més, és possible que el teu contingut se suprimeixi. Obtén més informació sobre com funciona l'emmagatzematge de Google.
  • Totes les fotos i els vídeos dels quals s'hagi creat una còpia de seguretat en estalvi d'emmagatzematge (que abans es coneixia com a "alta qualitat") o en qualitat exprés abans de l'1 de juny de 2021 no es comptabilitzaran com a emmagatzematge del teu Compte de Google.
  • Les fotos i els vídeos dels quals s'hagi creat una còpia de seguretat en qualitat original es continuaran comptabilitzant com a emmagatzematge del teu Compte de Google, sense tenir en compte la data.

Comprovar l'emmagatzematge

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toca la teva foto o inicial de perfil.
  4. Toca Configuració de Fotos Configuració i després Còpia de seguretat i després Gestiona l'emmagatzematge.
  5. A la part superior, trobaràs una estimació del temps que tardaràs a omplir el teu emmagatzematge.

Consells:

• Si fa temps que no has creat còpies de seguretat del contingut de manera regular, si gairebé no et queda emmagatzematge o si el teu compte és de treball, d'un centre educatiu o d'un altre grup, és possible que no hi hagi cap estimació disponible.
  • Si tens un compte supervisat o proporcionat per un centre d'educació primària i secundària, l'eina de gestió de l'emmagatzematge no està disponible.
  • Si el teu compte és familiar, de treball, d'un centre educatiu o d'un altre grup, pots comprovar l'emmagatzematge a photos.google.com/quotamanagement des del navegador de l'ordinador o des del navegador web per a mòbils.

Esborrar emmagatzematge

Important: quan gestiones l'emmagatzematge, gestiones el que està associat al teu Compte de Google. També pots alliberar espai al dispositiu.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toca la teva foto o inicial de perfil.
  4. Toca Configuració de Fotos Configuració i després Còpia de seguretat i després Gestiona l'emmagatzematge.
  5. A "Revisa i suprimeix", selecciona qualsevol categoria.
  6. Toca Selecciona.
  7. Selecciona els elements que vulguis suprimir.
  8. Toca Mou a la paperera Suprimeix.
Consell: algunes fotos estalvien espai quan se suprimeixen. Si suprimeixes una foto que estalvia espai d'emmagatzematge al teu Compte de Google, és possible que obtinguis una estimació de l'emmagatzematge recuperat.
Informació sobre què no compta per a l'emmagatzematge

Alguns elements no compten per a l'emmagatzematge del teu Compte de Google. Per exemple, si suprimeixes aquests elements, l'emmagatzematge disponible no canviarà:

Comprar més emmagatzematge

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toca la teva foto o inicial de perfil.
  4. Selecciona Configuració de Fotos Configuració i després Còpia de seguretat i després Compra emmagatzematge.
  5. Selecciona un pla d'emmagatzematge.
  6. Afegeix o selecciona una forma de pagament.
  7. Toca Subscriu-me.

Per cancel·lar la subscripció o canviar a un pla inferior, visita Play Store.

Corregir problemes relacionats amb els pagaments de l'emmagatzematge

L'espai d'emmagatzematge no augmenta després de l'actualització

L'emmagatzematge nou pot tardar fins a 24 hores a estar disponible després de comprar-lo.

Si al cap de 24 hores l'emmagatzematge continua sense ser correcte, inicia la sessió al teu Compte de Google per veure si el pagament s'ha processat

Si el pagament s'ha processat, han passat 24 hores des que has canviat de pla i l'emmagatzematge encara és incorrecte, prova de seguir aquests passos per resoldre el problema.

Si s'ha aplicat un càrrec a la teva targeta de pagament, però no el trobes reflectit al Compte de Google, comprova si has iniciat la sessió a diversos Comptes de Google. Si és així, és possible que s'hagi comprat Google One en un altre compte. Pots cancel·lar la compra en aquest compte i tornar a comprar Google One amb el compte que vulguis. Obtén informació sobre com pots cancel·lar compres a Google One.

Transacció rebutjada, fallida o incompleta
Si tens problemes per pagar els productes de Google o reps un missatge d'error, obtén informació sobre com pots corregir els problemes relacionats amb els pagaments.
No es pot comprar emmagatzematge per a aquest compte
Si ja has comprat una subscripció per a un altre Compte de Google, o en tens una en un altre dispositiu, és possible que l'hagis de canviar abans de comprar una subscripció nova al dispositiu.
  • Si ja tens un altre compte amb una subscripció a Google One, pots cancel·lar-la. Un cop acabi el període de subscripció, pots comprar emmagatzematge per a un altre Compte de Google al dispositiu.
  • Si utilitzes el dispositiu amb un membre de la família que ja té Google One, pots utilitzar la compartició familiar de Google One.