Aprèn què has de fer si et quedes sense espai d'emmagatzematge

Si crees còpies de seguretat de les teves fotos amb la qualitat original i et quedes sense espai d'emmagatzematge, se'n deixaran de crear. Obtén més informació sobre què passa quan et quedes sense espai d'emmagatzematge.

Notes:

• Si la mida de pujada està establerta com a Alta qualitat, tens espai d'emmagatzematge gratuït il·limitat, però si està establerta com a Original, les fotos amb còpia de seguretat ocupen espai de l'emmagatzematge de Google Fotos.
  • Tens 15 GB d'emmagatzematge gratuït per a fotos i vídeos que es desen amb la mida original.

Per veure les opcions, comprova que tens l'última versió de l'aplicació Google Fotos.

Compra més emmagatzematge

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu compte de Google.
  3. A la part superior, toca Menú Menú.
  4. Selecciona Configuració i, a continuació, Còpia de seguretat i sincronització.
  5. Toca Compra emmagatzematge.
  6. Selecciona un pla d'emmagatzematge.
  7. Afegeix o selecciona una forma de pagament.
  8. Toca Subscriu-m'hi .

Nota: si no veus l'opció de comprar emmagatzematge, és possible que encara en tinguis prou o que no hagis penjat cap foto amb la qualitat original.

Obtén més informació sobre com pots comprar emmagatzematge.

Canviar a una mida de pujada diferent

Obtén informació sobre com pots canviar la mida de pujada.

Desactivar la còpia de seguretat

Obtén informació sobre com pots desactivar la còpia de seguretat i la sincronització.