Aprèn què has de fer si et quedes sense espai d'emmagatzematge

Si crees còpies de seguretat de les teves fotos amb la qualitat original i et quedes sense espai d'emmagatzematge, se'n deixaran de crear. Obtén més informació sobre què passa quan et quedes sense espai d'emmagatzematge.

Notes:

• Si la mida de pujada està establerta com a Alta qualitat, tens espai d'emmagatzematge gratuït il·limitat, però si està establerta com a Original, les fotos amb còpia de seguretat ocupen espai de l'emmagatzematge de Google Fotos.
  • Tens 15 GB d'emmagatzematge gratuït per a fotos i vídeos que es desen amb la mida original.
  • Els vídeos no compatibles que hagis penjat després del 24 de febrer del 2020 ocuparan espai de la teva quota d'emmagatzematge.
  • Els usuaris poden penjar fins a 15 GB al seu compte cada dia.

Per veure les opcions, comprova que tens l'última versió de l'aplicació Google Fotos.

Compra més emmagatzematge

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Inicia la sessió al Compte de Google.
  3. A la part superior dreta, toca la inicial o la foto de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Fotos Configuració.
  4. Selecciona Crea còpia de seguretat i sincronitza.
  5. Toca Compra espai d'emmagatzematge.
  6. Selecciona un pla d'emmagatzematge.
  7. Afegeix o selecciona una forma de pagament.
  8. Toca Subscriu-me.

Per cancel·lar la subscripció o canviar-la a una versió inferior, visita Play Store i gestiona-la.

Nota: si no veus l'opció de comprar emmagatzematge, és possible que encara en tinguis prou o que no hagis penjat cap foto en qualitat original.

Obtén més informació sobre com pots comprar espai d'emmagatzematge.

Canviar a una mida de pujada diferent

Obtén informació sobre com pots canviar la mida de pujada.

Desactivar la còpia de seguretat

Obtén informació sobre com pots desactivar la funció Còpia de seguretat i sincronització.

Articles relacionats