Foretag opkald med Google Duo

Du kan bruge Duo til at foretage video- eller taleopkald. Få flere oplysninger om, hvordan du finder og inviterer kontakter

Alle opkald foretages via din mobiltelefons dataabonnement eller en Wi-Fi-forbindelse. Opkald bruger ikke minutter i dit mobilabonnement. Hvis du bruger mobildata, opkræves der muligvis betaling for dataforbruget.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Google Duo.

Start et video- eller taleopkald

Sørg for at du har den nyeste version af Duo-appen og Android 7.0 eller nyere.

1. Åbn appen Google Duo Duo.
  2. Søg efter kontakter eller tast et nummer foroven.
  3. Tryk på Taleopkald Lyd eller Videoopkald videoopkald.

Brug Google Duo på en Google Home-enhed

Vigtigt! Sproget i din Google-assistent skal være indstillet til engelsk (USA), engelsk (Storbritannien), engelsk (Canada) eller fransk canadisk.

1. Åbn appen Duo Duo på din Android-enhed.
  2. Tryk på Ring til Home øverst på din kontaktliste.

Google Duo ringer til enhver Google Home-enhed, du er logget ind på, som f.eks. smartskærm med Google Assistent.

Start et gruppevideoopkald

Du kan have op til 32 deltagere i et gruppevideoopkald i Google Duo.

Opret en gruppe

1. Åbn appen Google Duo Duo.
  2. Tryk på Opret gruppe nederst til venstre.
  3. Vælg dine kontakter.
  4. Tryk på Udfør.
  5. Tryk på Start videoopkald.

Tip! Du kan give gruppen et navn. Tryk på Rediger navn Edit Angiv et navn, og tryk på Gem. Navnet kan ses af alle i gruppen.

Del et link for at starte et gruppeopkald

1. Åbn appen Duo Duo.
  2. Tryk på Opret gruppe nederst til venstre.
  3. Tryk på OK.
  4. Tryk på Kopiér Kopiér eller Del Del.
    • Hvis modtageren klikker på linket via en computer, åbnes duo.google.com.
    • Hvis modtageren trykker på linket via en mobilenhed, og Google Duo er installeret, åbnes Google Duo-appen.
    • Hvis modtageren trykker på linket via en mobilenhed, og Google Duo ikke er installeret, åbnes Google Duo i Google Play eller App Store.
  5. Tryk på Start.

Ring til en eksisterende gruppe, eller deltag i et livegruppeopkald

Vigtigt! Børnekonti kan kun deltage i grupper, hvis mindst én af deres kontakter er i den pågældende gruppe.

1. Åbn appen Google Duo Duo.
  2. Stryg op på skærmen.
  3. Under "Grupper" kan du vælge at ringe til en gruppe eller deltage i en livegruppe. Hvis der står "Live" under gruppenavnet, så er opkaldet live, og du kan deltage i det.
  • Hvis du vil ringe til en eksisterende gruppe, skal du trykke på gruppenavnet eller deltageren efterfulgt af Start videoopkald.
  • Hvis du vil deltage i et livegruppeopkald, skal du trykke på gruppenavnet eller deltagerne efterfulgt af Deltag i videoopkald.

Omdøb en gruppe, tilføj medlemmer, nulstil et gruppelink eller forlad en gruppe

1. Åbn appen Google Duo Duo.
  2. Stryg op på skærmen.
  3. Under "Grupper" skal du trykke på en gruppe efterfulgt af Flere valgmuligheder Mere.
  4. Vælg en indstilling, og følg vejledningen på skærmen.

Mistænkelige grupper

Hvis du får en gruppeinvitation, som inkluderer blokerede konti eller personer uden for dine kontakter, markerer Google Duo gruppen som mistænkelig. Google Duo giver dig ikke oplysninger om gruppemedlemmer, du har blokeret.

Du kan deltage i eller afvise gruppen. Hvis du deltager, fjerner Google Duo ikke blokeringen af personer, du har blokeret.

Fjern et gruppemedlem

1. Åbn appen Google Duo Duo.
  2. Stryg op på skærmen.
  3. Tryk på en gruppe under "Grupper".
  4. Tryk og hold nede på den kontakt, du vil fjerne efterfulgt af Fjern fra gruppe.
    1. Valgfrit! Du kan også blokere gruppemedlemmet.

Tip! Hvis den person, du har blokeret, klikker på det originale link for at deltage i gruppen igen, får vedkommende en besked om, at gruppen ikke eksisterer. Gruppelinket opdateres for alle andre i gruppen. Få flere oplysninger om blokerede numre i gruppeopkald.

Foretag Google Duo-opkald fra andre apps

Hvis dit mobilselskab har videoopkald, og du samt den person, du ringer til:

• Har det samme mobilselskab: Bruger opkaldet muligvis dit mobilselskabs videotjeneste.
  • Har forskellige mobilselskaber: Opkaldet bruger Google Duo.
Ring fra appen Opkald

Sørg for, at du har version 13.0 eller nyere, hvis du vil bruge Google Duo med appen Opkald.

1. Åbn appen Opkald Appen Opkald.
  2. Vælg en kontakt efterfulgt af Historik .
  3. Tryk på Videoopkald videoopkald forneden.

Tip!: Videoopkald i Google Duo er muligvis ikke tilgængeligt for hver kontakt.

Ring fra appen Kontakter

Hvis du vil bruge Duo med appen Kontakter, skal du have version 2.1 eller nyere.

1. Åbn appen Kontakter Appen Kontakter.
  2. Åbn kontaktens kort med oplysninger.
  3. Tryk på Video videoopkald.
Ring fra appen Beskeder

Hvis du vil bruge Google Duo med appen Beskeder, skal du have version 2.6 eller nyere.

1. Åbn appen Beskeder .
  2. Åbn en samtale.
  3. Tryk på Foretag et videoopkald videoopkald foroven.
Ring fra Google Assistent

Du kan starte et Google Duo-videoopkald, når du siger eller skriver:

• "Hey Google, foretag et Duo-opkald til [navn]".
  • "Hey Google, foretag et videoopkald til [navn].".

Løs problemer med opkald

Der kan ikke foretages videoopkald
Synkroniser dine Google Duo-indstillinger, hvis du bruger Android 8.0 eller nyere. Tryk på Indstillinger efterfulgt af Konti efterfulgt af Duo efterfulgt af Kontosynkronisering efterfulgt af Flere valgmuligheder Mere efterfulgt af Synkroniser nu.
Der kan ikke findes effekter eller filtre
Hvis der ikke er andre effekter eller filtre, har du muligvis en ældre version af Android. Disse funktioner fungerer kun på Android 9 eller nyere. ⁠Få flere oplysninger om, hvordan du tjekker du din Android-version.
Der modtages ikke opkaldsnotifikationer

Sørg for, at:

• Du har den nyeste version af Google Duo-appen.
  • Du har en Wi-Fi-forbindelse.
  • Du har en dataforbindelse.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med manglende eller forsinkede opkald.