Foretag opkald med Google Duo

Du kan foretage video- eller taleopkald til dine kontakter. Få oplysninger om, hvordan du finder og tilføjer personer, du vil ringe til.

Alle opkald, herunder internationale opkald, foretages via din mobiltelefons dataabonnement eller en Wi-Fi-forbindelse, så du ikke skal betale mobiltakst. Hvis du bruger mobildata, opkræves der muligvis betaling for dataforbruget.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Google Duo.

Start et video- eller taleopkald

Sørg for, at du har den seneste version af Duo-appen, og at du har Android 7.0 eller nyere.

1. Åbn appen Duo på din Android-enhed.
  2. Stryg opad for at finde dine kontakter, og tryk derefter på et navn for at ringe.
  3. Vælg Videoopkald videoopkald eller Taleopkald Lyd.
  4. Tryk på Læg på Afslut opkald, når du er færdig.

Hvis du har en Google Home-enhed tilknyttet din Duo-konto, kan du ringe til den fra appen:

1. Åbn appen Duo på din Android-enhed.
  2. Tryk på Ring til Home øverst på din kontaktliste.

Duo ringer til alle Google Home-enheder, du er logget ind på, f.eks. smartskærme med Google Assistent.

Vigtigt! Sproget i din Google-assistent skal være indstillet til engelsk (USA), engelsk (Storbritannien), engelsk (Canada) eller fransk canadisk.

Start et gruppevideoopkald

Du kan have op til 32 deltagere i et gruppevideoopkald i Duo.

Opret en gruppe

1. Åbn appen Duo på din Android-telefon.
  2. Stryg op på skærmen.
  3. Tryk på Opret gruppe.
  4. Vælg dine kontakter.
  5. Tryk på Videoopkald videoopkald.

Tip! Du kan give gruppen et navn, når du opretter den, eller når opkaldet er afsluttet. Hvis du vil give gruppen et navn, skal du trykke på blyantikonet, angive et navn og trykke på Gem. Alle i gruppen kan se dette navn.

Del et link for at starte et gruppeopkald

1. Åbn appen Duo på din Android-enhed.
  2. Stryg op, og tryk på Opret gruppe.
  3. Tryk på Næste eller Udfør.
  4. Tryk på Del Del for at dele linket eller tilføje kontakter.
    • Hvis modtageren klikker på linket via en computer, åbnes duo.google.com.
    • Hvis modtageren trykker på linket via en mobilenhed og har installeret Duo, åbnes Duo.
    • Hvis modtageren trykker på linket via en mobilenhed, og Duo ikke er installeret, åbnes Duo-fortegnelsen i Play Butik.
  5. Tryk på Start videoopkald.

Ring til en eksisterende gruppe, eller deltag i et livegruppeopkald

Vigtigt! Børnekonti kan kun deltage i grupper, hvis mindst én af deres kontakter er i den pågældende gruppe.

1. Åbn appen Duo på din Android-telefon.
  2. Stryg op på skærmen.
  3. Under "Grupper" kan du vælge at ringe til en gruppe eller deltage i en livegruppe, hvis det er muligt. Hvis der står "Live" under gruppenavnet, så er opkaldet live, og du kan deltage i det.
    • Hvis du vil ringe til en eksisterende gruppe, skal du trykke på gruppenavnet efterfulgt af Start videoopkald videoopkald.
    • Hvis du vil deltage i et livegruppeopkald, skal du trykke på gruppenavnet efterfulgt af Deltag i videoopkald videoopkald.

Sådan føjer du medlemmer til en gruppe, omdøber en gruppe eller forlader en gruppe

1. Åbn Duo-appen, og stryg op på skærmen.
  2. Under "Grupper" skal du trykke på en gruppe efterfulgt af Mere Mere.
  3. Vælg en indstilling, og følg vejledningen på skærmen.

Få flere oplysninger om blokerede numre i gruppeopkald.

Foretag opkald fra andre apps

Du kan foretage Google Duo-opkald fra andre apps.

Hvis dit mobilselskab har sin egen funktion til videoopkald:

• Du og den person, du ringer til, har samme mobilselskab: Opkaldet bruger automatisk dit mobilselskabs videotjeneste.
  • I har ikke samme mobilselskab: Opkaldet bruger Google Duo.
Ring fra appen Opkald

Sørg for, at du har version 13.0 eller nyere, hvis du vil bruge Duo med appen Opkald.

1. Åbn appen Opkald Appen Opkald.
  2. Åbn opkaldshistorik.
  3. Vælg en kontakt.
  4. Tryk på Videoopkald videoopkald.
  5. Tryk på Læg på Afslut opkald, når du er færdig.
Ring fra appen Kontakter

Hvis du vil bruge Duo med appen Kontakter, skal du have version 2.1 eller nyere.

1. Åbn appen Kontakter Appen Kontaktpersoner.
  2. Åbn kontaktens kort med oplysninger.
  3. Tryk på Videoopkald videoopkald.
  4. Tryk på Læg på Afslut opkald, når du er færdig.
Ring fra appen Beskeder

Hvis du vil bruge Duo med appen Beskeder, skal du have version 2.6 eller nyere.

1. Åbn appen Beskeder Appen Android Beskeder.
  2. Åbn en samtale i Beskeder.
  3. Tryk på Videoopkald videoopkald.
  4. Tryk på Læg på Afslut opkald, når du er færdig.
Ring fra Google Assistent

Du kan starte et Duo-videoopkald ved at sige eller skrive:

• "Duo-opkald [navn]".
  • "Videoopkald [navn]".

Løs problemer med opkald

Der kan ikke foretages videoopkald
Synkroniser dine Duo-indstillinger, hvis du bruger Android 8.0 eller nyere. Tryk på Indstillinger efterfulgt af Brugere og konti efterfulgt af Duo efterfulgt af Kontosynkronisering efterfulgt af Mere Mereefterfulgt af Synkroniser nu.
Der kan ikke findes effekter eller filtre
Hvis du ikke kan finde effekter eller filtre, har du muligvis en ældre version af Android. Disse funktioner fungerer kun på Android 9 og nyere. ⁠Sådan tjekker du din Android-version.
Der modtages ikke opkaldsnotifikationer
Sørg for, at du har den nyeste version af appen, og at du har en aktiv Wi-Fi- eller dataforbindelse. Få flere oplysninger om andre trin til fejlfinding af notifikationer.