Foretag opkald med Google Duo

Du kan foretage video- eller taleopkald til dine kontakter. Få oplysninger om, hvordan du finder og tilføjer personer, du vil ringe til.

Alle opkald, herunder internationale opkald, foretages via din mobiltelefons dataabonnement eller en Wi-Fi-forbindelse, så du ikke skal betale mobiltakst. Hvis du bruger mobildata, opkræves der muligvis betaling for dataforbruget.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Google Duo.

Start et tale- eller telefonopkald

Sørg for, at du har den seneste version af Duo-appen, og at du har Android 7.0 eller nyere.

1. Åbn appen Duo på din Android-enhed.
  2. Tryk på et navn for at ringe til vedkommende.
  3. Vælg Videoopkald videoopkald eller Taleopkald Lyd.
  4. Tryk på Læg på Afslut opkald, når du er færdig.

Hvis du har en Google Home-enhed tilknyttet din Duo-konto, kan du ringe til den fra appen:

1. Åbn appen Duo på din Android-enhed.
  2. Tryk på Ring til Home øverst på din kontaktliste.

Duo ringer til alle Google Home-enheder, du er logget ind på, for eksempel smartskærme med Google Assistent.

Vigtigt! Sproget i din Google-assistent skal være indstillet til engelsk (USA), engelsk (Storbritannien), engelsk (Canada) eller fransk canadisk.

Foretag opkald fra andre apps

Du kan foretage Google Duo-opkald fra andre apps.

Hvis dit mobilselskab har sin egen funktion til videoopkald:

• Du og den person, du ringer til, har samme mobilselskab: Opkaldet bruger automatisk dit mobilselskabs videotjeneste.
  • I har ikke samme mobilselskab: Opkaldet bruger Google Duo.
Ring fra appen Opkald

Sørg for, at du har version 13.0 eller nyere, hvis du vil bruge Duo med appen Opkald.

1. Åbn appen Opkald Appen Opkald.
  2. Åbn opkaldshistorik.
  3. Vælg en kontakt.
  4. Tryk på Videoopkald videoopkald.
  5. Tryk på Læg på Afslut opkald, når du er færdig.
Ring fra appen Kontakter

Hvis du vil bruge Duo med appen Kontakter, skal du have version 2.1 eller nyere.

1. Åbn appen Kontakter Appen Kontaktpersoner.
  2. Åbn kontaktens kort med oplysninger.
  3. Tryk på Videoopkald videoopkald.
  4. Tryk på Læg på Afslut opkald, når du er færdig.
Ring fra appen Beskeder

Hvis du vil bruge Duo med appen Beskeder, skal du have version 2.6 eller nyere.

1. Åbn appen Beskeder Appen Android Beskeder.
  2. Åbn en samtale i Beskeder.
  3. Tryk på Videoopkald videoopkald.
  4. Tryk på Læg på Afslut opkald, når du er færdig.
Ring fra Google Assistent

Du kan starte et Duo-videoopkald ved at sige eller skrive:

• "Duo-opkald [navn]".
  • "Videoopkald [navn]".

Start et gruppevideoopkald

Sådan opretter du en gruppe:

1. Åbn Google-appen på din Android-telefon.
  2. Stryg op på skærmen.
  3. Tryk på Opret gruppe
  4. Vælg dine kontakter.
  5. Tryk på Videoopkald videoopkald
  6. Valgfrit: Når opkaldet er slut, kan du give gruppen et navn. Angiv et navn, og tryk på Gem. Alle i gruppen kan se dette navn.

Sådan ringer du til en eksisterende gruppe eller deltager i et livegruppeopkald:

1. Åbn Google-appen på din Android-telefon.
  2. Stryg op på skærmen.
  3. Under "Grupper" kan du vælge at ringe til en gruppe eller deltage i en livegruppe, hvis det er muligt.
    Bemærk! Hvis der står "Live" under gruppenavnet, så er opkaldet live, og du kan deltage i det.
    1. Hvis du vil ringe til en eksisterende gruppe skal du trykke på gruppenavnet og derefter Start videoopkald videoopkald
    2. Hvis du vil deltage i et livegruppeopkald, skal du trykke på gruppenavnet og derefter Deltag i videoopkald videoopkald.

Sådan tilføjes medlemmer, omdøbes eller forlades en gruppe:

1. Åbn Duo-appen, og stryg op på skærmen.
  2. Tryk på en gruppe under "Grupper" og derefter Mere Mere.
  3. Vælg en indstilling, og følg vejledningen på skærmen.

Få flere oplysninger om blokerede numre i gruppeopkald.

Løs problemer med opkald

Der kan ikke foretages videoopkald

Synkroniser dine Duo-indstillinger, hvis du bruger Android 8.0 eller nyere. Tryk på Indstillinger og derefter Brugere og konti og derefter Duo og derefter Kontosynkronisering og derefter Mere Mereog derefter Synkroniser nu.

Der modtages ikke opkaldsnotifikationer

Sørg for, at du har den nyeste version af appen, og at du har en aktiv Wi-Fi- eller dataforbindelse. Få flere oplysninger om andre trin til fejlfinding af underretninger.

Deaktiver videoopkald

Bemærk! Hvis du har knyttet dit telefonnummer til eventuelle Google-tjenester, er du muligvis automatisk blevet registreret med yderligere produkter som f.eks. Google Duo.