Foretag video- eller taleopkald med Google Meet

Vigtigt! Denne artikel omhandler forældede opkald i Google Meet (tidligere kendt som Duo). Du kan bruge forældede opkald til at foretage:

• 1:1-videoopkald
  • Gruppeopkald
  • Taleopkald

Få flere oplysninger om Meet-opkald og mødetilbud.

Tips!

• Du skal have et abonnement med mobildata eller en Wi-Fi-forbindelse.
  • Opkald, der foretages via abonnementer med mobildata, bruger ikke taletid. Der pålægges muligvis gebyr.

Før du begynder

Se, hvordan du kommer godt i gang med forældede opkald i Google Meet.

Start et video- eller taleopkald

Sørg for, at du har den nyeste version af Meet-appen og Android 7.0 eller nyere.

1. Åbn Google Meet-appen på din Android-enhed.
    • Hvis du har flere konti, skal du trykke på din avatar øverst til højre og bekræfte, at du har valgt din opkaldskonto.
  2. Søg efter kontakter, eller tast et nummer foroven.
  3. Tryk på kontakten, eller indtast nummeret.
  4. Vælg en mulighed:
    • Hvis du vil foretage et videoopkald, skal du trykke på Ring .
    • Tryk på Taleopkald for at foretage et taleopkald.

Brug Google Meet på Google Home-enheder

Vigtigt! Sproget i din Google Assistent skal være indstillet til:

• Engelsk (Canada)
  • Fransk (Canada)
  • Engelsk (Storbritannien)
  • Engelsk (USA)
  1. Åbn Google Meet-appen på din Android-enhed.
  2. Tryk på Ring hjem øverst på din kontaktliste.

Hvis du er logget ind på en Google Home-enhed som f.eks. smartskærme med Google Assistent, kan Google Meet ringe til din Google Home-enhed.

Start et gruppevideoopkald

Du kan have op til 32 deltagere i et gruppevideoopkald.

Opret en gruppe
  1. Åbn Google Meet-appen på din Android-enhed.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Ny og derefter Opret gruppe.
  3. Vælg dine kontakter.
  4. Tryk på Udfør og derefter Start Camera.
    • Valgfrit: Din video er som standard slået til. Tryk på Video for at slå din video fra.

Tip! Navnet kan ses af alle i gruppen. Sådan navngiver du gruppen:

1. Tryk på Rediger ud for gruppenavnet.
  2. Angiv et navn.
  3. Tryk på Gem.
Del et link for at starte et gruppeopkald
  1. Åbn appen Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Ny og derefter Opret gruppe.
  3. Vælg dine kontakter.
  4. Tryk på Udfør.
    • Hvis du vil dele linket eller tilføje kontakter, skal du trykke på Kopiér eller Del .
  5. Tryk på Start.
Ring til en eksisterende gruppe, eller deltag i et livegruppeopkald

Vigtigt! Børnekonti kan kun deltage i grupper, hvis mindst én af deres kontakter er i den pågældende gruppe.

1. Åbn Google Meet-appen på din Android-enhed.
  2. Tryk på Nyt nederst til højre.
  3. Under "Grupper" kan du ringe til en gruppe eller deltage i en livegruppe. Hvis der står "Live" under gruppenavnet, så er opkaldet live, og du kan deltage i det.
    • Hvis du vil ringe til en eksisterende gruppe: Tryk på gruppenavnet eller deltagerne og derefter Start Camera.
    • Hvis du vil deltage i et livegruppeopkald: Tryk på gruppenavnet eller deltagerne og derefter Deltag Camera.
Omdøb en gruppe, tilføj medlemmer, nulstil et gruppelink eller forlad en gruppe
  1. Åbn Google Meet-appen på din Android-enhed.
  2. Tryk på Nyt nederst til højre.
  3. Under "Grupper" skal du trykke på en gruppe og derefter Gruppeindstillinger .
  4. Vælg en mulighed, og følg vejledningen på skærmen.
Mistænkelige grupper
Hvis du får en invitation til en gruppe, som inkluderer blokerede konti eller personer, der ikke er i dine kontakter, markerer Google Meet gruppen som mistænkelig. Google Meet giver dig ingen oplysninger om gruppemedlemmer, som du har blokeret.

Du kan deltage i eller afvise gruppen. Hvis du deltager, fjerner Google Meet ikke blokeringen af personer, som du har blokeret.
Fjern et gruppemedlem
  1. Åbn Google Meet-appen på din Android-enhed.
  2. Tryk på Nyt nederst til højre.
  3. Tryk på en gruppe under "Grupper".
  4. Tryk og hold på den kontakt, som du vil blokere.
  5. Tryk på Fjern fra gruppe.

Tip! Du kan også blokere gruppemedlemmet. Hvis den person, som du har blokeret, klikker på det oprindelige link for at deltage i gruppen igen, får vedkommende en besked om, at gruppen ikke eksisterer. Gruppelinket opdateres for alle andre i gruppen. Få flere oplysninger om blokerede numre i gruppeopkald.

Foretag Google Meet-opkald fra andre apps

Hvis dit mobilselskab har videoopkald, og du samt den person, som du ringer til:

• Har det samme mobilselskab: Bruger opkaldet muligvis dit mobilselskabs videotjeneste.
  • Har forskellige mobilselskaber: Opkaldet bruger Google Meet-opkald.
Ring fra appen Opkald
Sørg for, at du har den nyeste version, hvis du vil bruge Google Meet-opkald med appen Opkald.
  1. Åbn appen Opkald telefon.
  2. Vælg en kontakt.
  3. Tryk på Historik og derefter Videoopkald Camera.

Tip! Videoopkald i Google Meet er muligvis ikke tilgængelige for alle kontakter.

Ring fra appen Kontakter
Sørg for, at du har den nyeste version for at bruge Google Meet-opkald med appen Kontakter.
  1. Åbn appen Kontakter Appen Kontakter.
  2. Åbn kontaktens infokort.
  3. Tryk på Video Camera.
Ring fra appen Beskeder
Sørg for, at du har den nyeste version for at bruge Google Meet-opkald med appen Beskeder.
  1. Åbn appen Beskeder Rundt logo for Beskeder.
  2. Åbn en samtale.
  3. Tryk på Foretag et videoopkald Camera foroven.
Ring fra Google Assistent
Vigtigt! Google Duo-navnet er endnu ikke blevet opdateret til Google Meet i Google Assistent.
Du kan starte et Google Meet-videoopkald, når du siger eller skriver:
  • "Hey Google, foretag et Duo-opkald til [navn]".
  • "Hey Google, foretag et videoopkald til [navn]."

Løs problemer med opkald

Sørg for at installere den nyeste version af Google Meet

Opkaldsnotifikationer fungerer ikke
Sørg for, at:
  • Du tjekker dine opkaldsindstillinger: Gå til Telefonindstillinger og derefter Apps og derefter Meet og derefter Notifikationer og derefter "Modtag 1:1-opkald" skal være slået til.
  • "Forstyr ikke" er slået fra: Gå til Telefonindstillinger og derefter Notifikationer og derefter Forstyr ikke. Sørg for, at det er slået fra.
  • Du har den nyeste version af Google Meet-appen . Få flere oplysninger om ændringer af Google Duo.
  • Wi-Fi er aktiveret, og enheden er forbundet til det.
  • Du har en dataforbindelse.
Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med manglende eller forsinkede opkald.
Der kan ikke findes effekter eller filtre
Hvis der ikke er nogen effekter eller filtre, skal du sørge for, at du har den nyeste version af Android. Disse funktioner fungerer kun på Android 9 og nyere. ⁠Sådan ser du, hvilken Android-version du har.