Foretag video- eller taleopkald med Google Meet

Vigtigt! Denne artikel omhandler forældede opkald i Google Meet (tidligere kendt som Duo). Du kan bruge forældede opkald til at foretage:

• 1:1-videoopkald
  • Gruppeopkald
  • Taleopkald

Få flere oplysninger om Meet-opkald og mødetilbud.

Tips!

• Du skal have et abonnement med mobildata eller en Wi-Fi-forbindelse.
  • Opkald, der foretages via abonnementer med mobildata, bruger ikke taletid. Der pålægges muligvis gebyr.

Før du begynder

Se, hvordan du kommer godt i gang med forældede opkald i Google Meet.

Vigtigt! Du kan bruge Google Meet til at foretage opkald på din computer, uden at din telefon er tændt eller i nærheden.

Start et video- eller taleopkald

1. Log ind på meet.google.com/calling/ på din computer.
  2. Klik på Opkald Camera til venstre.
  3. Vælg en mulighed:
    • Hvis nummeret er en gemt kontakt:
      1. Vælg kontakten.
      2. Klik på Taleopkald eller Videoopkald Camera.
    • Hvis nummeret ikke er en gemt kontakt:
      1. Klik på Start et opkald Camera.
      2. Angiv et telefonnummer eller en mailadresse.
      3. Klik på Taleopkald eller Videoopkald Camera.

Start et gruppevideoopkald

Du kan have op til 32 deltagere i et gruppevideoopkald.

Vigtigt! Du kan kun oprette gruppeopkald i Google Chrome M86 eller nyere samt i Microsoft Edge v79 eller nyere.

Start et videoopkald med flere kontakter

1. Log ind på meet.google.com/calling/ på din computer.
  2. Klik på Opret gruppelink.
    • Tip! Du kan give gruppen et navn. Navnet kan ses af alle i gruppen.
      1. Klik på Rediger ud for gruppenavnet.
      2. Angiv et navn.
      3. Klik på Gem.
  3. Klik på Tilføj personer og derefter Vælg kontakter.
  4. Øverst til højre skal du klikke på Tilføj og derefter Start opkald Camera.

Del et link for at starte et gruppeopkald

1. Log ind på meet.google.com/calling/ på din computer.
  2. Klik på Opret gruppelink.
    • Tip! Du kan give gruppen et navn. Navnet kan ses af alle i gruppen.
      1. Klik på Rediger ud for gruppenavnet.
      2. Angiv et navn.
      3. Klik på Gem.
  3. Forneden på skærmen skal du klikke på Kopiér eller Send via mail .

Forlad en gruppe

1. Log ind på meet.google.com/calling/ på din computer.
  2. Klik på gruppen under "Seneste aktivitet".
  3. Øverst til højre skal du klikke på Flere valgmuligheder og derefter Slet Meet-opkaldshistorik.
Mistænkelige grupper
Hvis du får en invitation til en gruppe, som inkluderer blokerede konti eller personer, der ikke er i dine kontakter, markerer Google Meet gruppen som mistænkelige. Google Meet giver dig ingen oplysninger om gruppemedlemmer, som du har blokeret.

Du kan deltage i eller afvise gruppen. Hvis du deltager, fjerner Google Meet ikke blokeringen af personer, som du har blokeret.
Fjern et gruppemedlem
  1. Log ind på meet.google.com/calling/ på din computer.
  2. Klik på en gruppe under "Grupper".
  3. Øverst til højre skal du klikke på Flere valgmuligheder og derefter Se gruppemedlemmer.
  4. Klik på det gruppemedlem, som du vil fjerne.
  5. TIl højre skal du klikke på Flere valgmuligheder og derefter Fjern.

Tip! Du kan også blokere gruppemedlemmet. Hvis den person, som du har blokeret, klikker på det oprindelige link for at deltage i gruppen igen, får vedkommende en besked om, at gruppen ikke eksisterer. Gruppelinket opdateres for alle andre i gruppen. Få flere oplysninger om blokerede numre i gruppeopkald.

Meet-opkald fra Beskeder på nettet

1. Gå til messages.google.com.
  2. Vælg en samtale ude til venstre, eller klik på Start chat.
  3. Klik på Video- eller taleopkald Camera øverst til højre.
  4. På den nye fane, der åbnes, skal du klikke på Taleopkald eller Videoopkald Camera.

Tip! Hvis du ikke ser ikonet til videoopkald Camera, så er det ikke muligt at foretage videoopkald i den pågældende samtale.

Relaterede ressourcer