Reactie van Google voor Non-profitorganisaties op COVID-19

Terwijl gemeenschappen van over de hele wereld reageren op het coronavirus (COVID-19), hebben non-profitorganisaties te maken met unieke uitdagingen. Bekijk onze pagina met tips en tutorials voor een volledige lijst met hulpbronnen waarmee non-profitorganisaties hun weg kunnen vinden in deze onzekere tijden.

Bekendheid vergroten en fondsen werven

Op afstand samenwerken en productief blijven

• Bekijk enkele tips om thuis te werken en optimaal gebruik te maken van Google-tools. Meer lezen
  • Bekijk deze tips van productiviteitsexperts van Google om meer gedaan te krijgen, waar u ook werkt. Artikel lezen
  • Ontdek hoe u digitale tools optimaal kunt gebruiken met Quick Help: een serie korte video's met antwoorden op veelgestelde vragen waarmee u meer uit digitale tools kunt halen. Nu bekijken
  • Gebruik de functie voor een automatisch afwezigheidsbericht om begunstigden snel antwoord op veelgestelde vragen te geven. Meer informatie

Uw programma's online zetten

• Maak een YouTube-kanaal en livestream evenementen. Meer informatie
    • U kunt bijvoorbeeld een YouTube-playlist maken als vervanging van een inzamelingsevenement waar mensen persoonlijk aanwezig zouden zijn. Livestream een toespraak van leiders van uw non-profitorganisatie en/of voeg korte vooraf opgenomen videoboodschappen van vrijwilligers en begunstigden toe.
    • Leer hoe u een duidelijke missie voor uw kanaal vaststelt en een virtueel evenement organiseert. Webinar bekijken
  • Volg online lessen met Google Classroom als u een persoonlijke leeromgeving wilt opzetten. Meer informatie
  • Breng mensen samen via gedeelde culturele ervaringen via Connected to Culture, een digitale toolkit van Google Arts & Culture waarmee organisaties hun culturele programma's online kunnen voortzetten.