Het Non-profitprogramma van YouTube activeren

Als uw organisatie een account voor Google voor Non-profitorganisaties heeft, komt u in aanmerking voor het Non-profitprogramma van YouTube. Bekijk de landen waar het Non-profitprogramma van YouTube beschikbaar is.

Wat u nodig heeft

Het Non-profitprogramma van YouTube activeren

1. Ga naar Google voor Non-profitorganisaties en log in met het beheeraccount van uw organisatie.
  2. Klik onder 'Non-profitprogramma van YouTube' op Activeren.
  3. Volg de stappen.

Google beoordeelt uw verzoek binnen drie werkdagen. Nadat het Non-profitprogramma van YouTube is geactiveerd, kunt u gebruikmaken van alle voordelen die beschikbaar zijn voor non-profitorganisaties en kanaalfuncties voor YouTube-creators.

Problemen met de activering van YouTube oplossen

U heeft de verkeerde YouTube-ID ingediend.

U moet uw YouTube-kanaal-ID opgeven om het Non-profitprogramma van YouTube te activeren. U kunt de kanaal-ID vinden door deze instructies te volgen.

U heeft geen YouTube-kanaal.

Uw organisatie moet een bestaand YouTube-kanaal hebben om het Non-profitprogramma van YouTube te activeren. Als uw organisatie geen YouTube-kanaal heeft, kunt u er een maken. Zodra u een YouTube-kanaal heeft, kunt u uw kanaal-ID vinden en deze gebruiken om het Non-profitprogramma van YouTube te activeren.