Produkthjelp og kontaktalternativer

Nedenfor finner du kontaktalternativer for produktstøtte via telefon og e-post.

Hjelp for G Suite for ideelle organisasjoner

Hvis forespørselen din om G Suite-registrering ble avvist, bør du ta en titt på artikkelen om avslag for G Suite for ideelle organisasjoner.

Hvis du ikke får tilgang til G Suite-kontoen din, eller hvis du vil opprette en ny konto, men ikke får det til fordi det allerede finnes en konto for domenenavnet ditt, kan du fylle ut dette skjemaet.

Hvis du trenger hjelp med å konfigurere eller bruke G Suite, kan disse ressursene være nyttige:

Du må ha kunde-PIN-koden din for å få telefonstøtte. Finn ut hvordan du finner PIN-koden din.

Hjelp for Ad Grants

Hvis forespørselen din om Ad Grants-registrering ble avvist, bør du ta en titt på artikkelen om avslag for Ad Grants.

Hvis du trenger hjelp med å konfigurere eller bruke AdWords, kan disse ressursene være nyttige:

Hjelp for Google Earth og Maps

Hvis kredittsøknaden din ble avvist, bør du ta en titt på artikkelen om avslag på kredittsøknader for Google Maps-plattformen.

Hvis du trenger hjelp med å konfigurere eller bruke Earth-produkter for ideelt arbeid, kan disse ressursene være nyttige:

Hjelp for YouTube

Se artikkelen om avvist registrering hos YouTube for ideelle organisasjoner hvis registreringsforespørselen din ble avvist.

Hvis du trenger hjelp til å konfigurere eller bruke YouTube, kan følgende ressurser være nyttige: