Over Google voor Non-profitorganisaties

Google voor Non-profitorganisaties biedt in aanmerking komende organisaties toegang tot Google-producten en kortingen waarmee ze uitdagingen waarmee non-profitorganisaties worden geconfronteerd het hoofd kunnen bieden: nieuwe donateurs en vrijwilligers vinden, efficiënter werken en supporters aanzetten tot actie. Google voor Non-profitorganisaties is momenteel beschikbaar in meer dan 65 landen. Bekijk meer informatie over de deelnamevereisten en of Google voor Non-profitorganisaties beschikbaar is in uw land.

Google voor Non-profitorganisaties biedt kosteloos toegang tot deze Google-producten:

• Google Workspace for Nonprofits en speciale kortingen voor non-profitorganisaties op Google Workspace Business Standard, Business Plus en Enterprise
  • Google Ad Grants
  • Non-profitprogramma van YouTube
  • Google Maps Platform

Nagaan welke producten van Google voor Non-profitorganisaties beschikbaar zijn in uw land

Google Workspace for Nonprofits

Laat uw teams overal ter wereld in realtime samenwerken aan optimalisaties en innovaties via ons productiviteitspakket in de cloud. Gebruik de basisfuncties van Google Workspace kosteloos met Google Workspace for Nonprofits of upgrade naar de met korting naar Google Workspace Business of Enterprise om aanvullende functies voor uw organisatie te gebruiken.

Voordelen

• Houd via Gmail contact met vrijwilligers, supporters en uw community met een onbeperkt aantal e-mailadressen binnen uw eigen domein.
  • Houd iedereen op de hoogte met Google Documenten. Maak en bewerk vanaf elke locatie en in realtime subsidieaanvragen, vergaderagenda's en meer.
  • Houd planningen overzichtelijk en afspraken up-do-date met Google Agenda.
  • Zorg dat iedereen verbonden blijft met een Google Meet-videovergadering waaraan tot wel 100 mensen kunnen deelnemen.
  • Bekijk uw Google-documenten, -spreadsheets, -formulieren en -presentaties vanaf elk apparaat en op elk moment met 30 GB opslagruimte per gebruiker voor Gmail en Google Drive samen.
  • Ontvang 24 uur per dag, 7 dagen per week support per telefoon, chat en e-mail als u vragen heeft.

Vergelijken

Google Ad Grants

Krijg tot wel $ 10.000 per maand aan tekstadvertenties op Google Zoeken om de bekendheid van uw non-profitorganisatie te vergroten.

Voordelen

• Bereik nieuwe ambassadeurs voor uw goede doel en bespaar op middelen die u kunt inzetten voor waar het echt om draait, door tekstadvertenties weer te geven in de resultaten van Google Zoeken. U ontvangt hiervoor een maandelijks advertentiebudget in natura.
  • Volg online donaties, aanmeldingen voor de nieuwsbrief en registraties van nieuwe vrijwilligers, en blijf op de hoogte van de mensen die bijdragen aan het succes van uw organisatie.

YouTube logo Non-profitprogramma van YouTube

Het non-profitprogramma van YouTube helpt non-profitorganisaties de band met supporters, vrijwilligers en donateurs te verbeteren. Video is voor veel goede doelen een nieuwe maar onmisbare manier om het verhaal achter hun organisatie te vertellen. YouTube heeft wereldwijd meer dan één miljard kijkers per maand. Dit biedt non-profitorganisaties van elke omvang de kans om hun verhaal met een mondiaal publiek te delen via YouTube-video's. Bekijk alle hulpbronnen op de website van het non-profitprogramma van YouTube.

Voordelen

Google Maps Platform

Met aangepaste kaarten en wereldwijde locatiegegevens kunnen non-profitorganisaties aantrekkelijke gegevensvisualisaties ontwikkelen om hun impact bij te houden. Bovendien kunnen non-profitorganisaties via Google Maps Platform programma's en bronnen delen met hun community

Voordelen