Voordelen van het programma

Het programma Google voor Non-profitorganisaties biedt geschikte organisaties toegang tot Google-producten en -tools die non-profitorganisaties helpen nieuwe donateurs en vrijwilligers te vinden, efficiënter te werken en medestanders actie te laten ondernemen.

Google voor Non-profitorganisaties biedt toegang tot de volgende Google-producten:

G Suite for Nonprofits

Laat uw teams overal ter wereld in realtime samenwerken aan optimalisaties en innovaties via ons productiviteitspakket in de cloud.

• Houd via Gmail contact met vrijwilligers, medestanders en uw community met een onbeperkt aantal e-mailadressen binnen uw eigen domein.
  • Houd iedereen op de hoogte met Google Documenten. Maak en bewerk vanaf elke locatie en in realtime subsidieaanvragen, vergaderagenda's en meer.
  • Houd planningen overzichtelijk en afspraken up-do-date met Google Agenda.
  • Wissel eenvoudig ideeën uit via Google Hangouts voor maximaal 25 deelnemers.
  • Bekijk uw Google-documenten, -spreadsheets, -formulieren en -presentaties vanaf elk apparaat, en op elk moment met 30 GB opslagruimte per gebruiker voor Gmail en Google Drive samen.
  • Ontvang 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning per telefoon, chat en e-mail als u vragen heeft.

Google Ad Grants

Krijg gratis advertentietegoed voor uw non-profitorganisatie op Google Zoeken en vergroot uw naamsbekendheid wereldwijd.

• Bereik nieuwe ambassadeurs voor uw goede doel en bespaar op middelen die u kunt inzetten voor waar het echt om draait door tekstadvertenties weer te geven in de resultaten van Google Zoeken. U ontvangt hiervoor een maandelijks advertentiebudget in natura.
  • Volg online donaties, aanmeldingen voor de nieuwsbrief en registraties van nieuwe vrijwilligers, en blijf op de hoogte van de mensen die bijdragen aan het succes van uw organisatie.

YouTube logo

Het non-profitprogramma van YouTube

Deel video's over uw non-profitorganisatie op YouTube en verbeter de band met medestanders, vrijwilligers en donateurs.

• Maak het voor gebruikers eenvoudig om uw website te bezoeken, uw goede doel te steunen en meer te leren over uw non-profitorganisatie met vrije linkkaarten.
  • Maak gebruik van ultramoderne productiestudio's in YouTube Spaces over de hele wereld.
  • Ontvang snel een oplossing voor technische problemen en besteed meer tijd aan uw missie met speciale e-mailondersteuning.

Google Earth Outreach

Breng het verhaal van uw organisatie tot leven met aangepaste kaarten en wereldwijde locatiegegevens.

One Today

Stel inzamelingscampagnes samen waarbij donateurs de impact van hun donatie kunnen zien en maak het eenvoudig om geld te schenken.

• Besteed meer tijd en geld aan mensen die uw hulp het meest nodig hebben dankzij kosteloze transacties en automatische betalingsverwerking.
  • Bied mogelijkheden voor fondsenwerving op een mobiel platform om donateurs te bereiken op hun favoriete apparaat.
  • Zorg dat donateurs snel $ 1 of meer kunnen geven, anderen kunnen oproepen evenveel te doneren en het werk van uw goede doel kunnen voortzetten door donatiekrediet cadeau te doen.
  • Zamel op verschillende plekken geld in door uw campagne te tonen op social media, via e-mail en in de One Today-app.