Voordelen van het programma

Het programma Google voor Non-profitorganisaties biedt geschikte organisaties toegang tot Google-producten en -tools die non-profitorganisaties helpen nieuwe donors en vrijwilligers te vinden, efficiënter te werken en medestanders actie te laten ondernemen.

Google voor Non-profitorganisaties biedt toegang tot de volgende Google-producten:

YouTube logo

Het non-profitprogramma van YouTube

Deel video's over uw non-profitorganisatie op YouTube en verbeter de band met medestanders, vrijwilligers en donateurs.

• Met Link Anywhere-kaarten en annotaties kunt u het voor gebruikers eenvoudig maken om uw website te bezoeken, hun steun te betuigen en meer te lezen over uw non-profitorganisatie.
  • U krijgt ook toegang tot ultramoderne productiestudio's in YouTube Spaces over de hele wereld.
  • Daarnaast bieden we u ondersteuning via e-mail zodat technische problemen snel worden opgelost en u zich kunt concentreren op uw missie.

Google Ad Grants

Krijg gratis advertentietegoed voor uw non-profitorganisatie op Google Zoeken en vergroot uw naamsbekendheid wereldwijd.

• Toon tekstadvertenties op de pagina met zoekresultaten van Google Zoeken met een maandelijks advertentietegoed. Bereik nieuwe ambassadeurs voor uw goede doel terwijl u bespaart op middelen die u kunt inzetten voor waar het echt om draait.
  • Volg online donaties, aanmeldingen voor de nieuwsbrief en registraties van nieuwe vrijwilligers, en blijf op de hoogte van de mensen die bijdragen aan het succes van uw organisatie.

G Suite for Nonprofits

Laat uw teams overal ter wereld in realtime samenwerken aan optimalisaties en innovaties via ons productiviteitspakket in de cloud.

• Houd via Gmail contact met vrijwilligers, medestanders en uw community met een onbeperkt aantal e-mailadressen binnen uw eigen domein.
  • Houd iedereen op de hoogte met Google Documenten. Maak en bewerk vanaf elke locatie en in realtime subsidieaanvragen, vergaderagenda's en meer.
  • Houd de planning bij en houd uw afspraken up-to-date in Google Agenda.
  • Wissel eenvoudig ideeën uit via Google Hangouts voor maximaal 25 deelnemers.
  • Elke gebruiker van Gmail en Google Drive beschikt over 30 GB aan opslagruimte, zodat u altijd en op elk apparaat toegang heeft tot uw documenten, spreadsheets, formulieren en presentaties op Google.
  • Als u een account van G Suite for Nonprofits heeft, ontvangt u 24 uur per dag ondersteuning via telefoon, chat of e-mail voor het geval u nog vragen heeft.

Google Earth Outreach

Breng het verhaal van uw organisatie tot leven met aangepaste kaarten en wereldwijde locatiegegevens.

Krediet krijgen voor het Google Maps-platform

One Today

Stel inzamelingscampagnes samen waarbij donateurs de impact van hun donatie kunnen zien en maak het eenvoudig om geld te schenken.

• Geen transactiekosten en automatische betaalbewijzen betekenen dat u meer tijd en geld kunt besteden aan degenen die dit het hardst nodig hebben.
  • Als u fondsenwerving mogelijk maakt op mobiele platforms, kunt u donateurs bereiken op hun favoriete apparaat.
  • Donateurs kunnen snel $ 1 of meer geven, een competitie beginnen en vooruitbetalen met donatietegoed.
  • Zamel op verschillende plekken geld in door uw campagne te tonen op social media, via e-mail en in de One Today-app.