Brug bevægelser på din Pixel-telefon

Du kan bruge bevægelser til at interagere med din telefon. Du kan slå visse bevægelser til og fra.

Vigtigt!

Aktivér eller deaktiver bevægelser

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på System Og så Bevægelser.
  3. Tryk på den bevægelse, du vil ændre.
Tip! Du kan få oplysninger om bevægelser til hjælpefunktioner som f.eks. TalkBack-bevægelser eller Forstørrelse

Tjek notifikationer

• Stryg over fingeraftrykssensoren for notifikationer
    Hvis din Pixel-telefon har en fingeraftrykssensor, kan du tjekke dine notifikationer ved at stryge ned på læseren, når din telefon er låst op.
  • Tryk for at tjekke telefonen
    Når din telefon er låst, kan du tjekke dine notifikationer ved at trykke på skærmen.
  • Løft for at tjekke telefonen
    Når din telefon er låst, kan du tjekke dine notifikationer ved at løfte telefonen.
    Se, hvordan du løfter for at tjekke telefonen

Løft for at tjekke telefonen

Tip! Se, hvordan du styrer dine notifikationer.

Find dine apps

Brug Kviktryk til at åbne en app eller udføre en opgave

Vigtigt! Denne funktion fungerer kun på Pixel 4a (5G) og nyere modeller.

Du kan tage et screenshot eller afspille medier og sætte dem på pause med 2 tryk på bagsiden af telefonen. Du kan også se notifikationer eller åbne en app. Sådan ændrer du indstillingerne:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Gå til Systemog derefterBevægelserog derefterKviktryk.
  3. Aktivér Brug Kviktryk.
  4. Vælg en handling.
    • Vælg Åbn app for at åbne en app. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for "Åbn app". Vælg derefter en app.

Tryk to gange på bagsiden af din telefon for at gennemføre handlingen.

Åbn eller skift mellem kameraer

• Skift til kamera
    Du kan åbne dit kamera fra alle skærme ved at trykke to gange på telefonens afbryderknap.
  • Vend kameraet
    Mens kameraet er åbent, kan du skifte mellem kameraet foran og kameraet på bagsiden ved at vippe telefonen to gange.
    Se, hvordan du skifter mellem kameraer

Drej to gange for at aktivere selfietilstand

Sæt hurtigt din telefon på lydløs

Lyt til musik (kun Pixel 4)

Du kan vifte med hånden over telefonen for at springe en sang over eller gå tilbage til en tidligere afspillet sang. Se, hvordan du aktiverer håndtegn.

Se, hvordan du springer over sange

Spring sange over

Tal med Google-assistenten

• Stryg fra hjørnet
    Hvis du bruger navigation med bevægelser, skal du stryge fra venstre eller højre hjørne af skærmen for at åbne Google Assistent. Se, hvordan du finder rundt på din telefon.
  • Klem din telefon (Pixel 2-4)
    Hvis du vil bruge Google Assistent, kan du klemme den nederste halvdel af telefonen. På Pixel 1 og 4a skal du sige "Hey Google" i stedet for at klemme. Se, hvordan du taler til Google Assistent.
    Tip! Du kan ændre på, hvor hårdt du skal klemme telefonen, ved at åbne appen Indstillinger Og så System Og så Bevægelser Og så Active Edge.
  • Hold afbryderknappen nede

Hvis du vil bruge Google Assistent på en Pixel 6 eller nyere, kan du holde afbryderknappen nede.

På Pixel 3 til Pixel 5a (5G) kan du ændre dine indstillinger, så du kan bruge afbryderknappen, når du vil tale til Assistent:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
    2. Tryk på System > Bevægelser.
    3. Hold afbryderknappen nede.
    4. Aktivér Hold nede for at aktivere Assistent.
    Tip! Hvis du vil ændre, hvor længe du skal trykke, kan du åbne appen Indstillinger og trykke på System Og så Bevægelser Og så Tryk på afbryderknappen, og hold den nede.
Se, hvordan du klemmer din telefon

Klem din telefon