Opret forbindelse til mobilnetværk på en Pixel-telefon

Du kan justere, hvordan din telefon anvender data, ved at ændre dine indstillinger for mobilnetværk.

Afhængigt af dit mobilselskab og dit abonnement kan din telefon automatisk oprette forbindelse til dit mobilselskabs hurtigste tilgængelige datanetværk. Det kan dog være nødvendigt at tilføje et SIM-kort eller vælge indstillinger for et bestemt mobilselskab.

På Pixel 4a (5G) og nyere telefoner kan du bruge 5G-tjenesten. Få flere oplysninger om 5G på din Pixel-telefon med vores detaljerede vejledning. Få flere oplysninger om 5G på din Pixel Fold i vores detaljerede vejledning.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 11 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Skift indstillinger for mobilnetværk

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Netværk og internet Og så SIM-kort.
  3. Tryk på en indstilling.

Tip! Du kan nulstille alle dine netværksindstillinger ved at gå til appen Indstillinger på din telefon og trykke på System Og så Nulstil valg Og så Nulstil indstillinger for mobilnetværk.

Tilgængelige indstillinger for mobilnetværk

Følgende valgmuligheder varierer afhængigt af, hvilken telefon og Android-version du har:

Flere SIM-kort og indstillinger for mobilnetværk

Hvis din telefon har mere end ét SIM-kort, kan du ændre hvert SIM-korts mobilnetværksoplysninger via fanerne øverst i "Indstillinger for mobilnetværk".

Få flere oplysninger om Dual Sim Dual Standby (DSDS) på Pixel-telefoner.

Vælg standard-SIM-kort til data, opkald og sms

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet og så SIM-kort og så dit netværk.
  3. Indstil dine præferencer for hvert netværk:
    • Data: Aktivér mobildata.
      Vigtigt!Du kan kun have ét standard-SIM-kort til data. Hvis du allerede har konfigureret et, får du en notifikation.
    • Opkald: Tryk på Opkaldspræference. Vælg derefter dine standardmobilselskaber, eller tryk på Spørg mig hver gang.
    • Sms: Tryk på Sms-præference. Vælg derefter dine standardmobilselskaber, eller tryk på Spørg mig hver gang.

Brug et andet SIM-kort under opkald

Opkald: Hvis du er i gang med et opkald, kan du ikke modtage opkald via det andet SIM-kort på samme tid. Opkald til det andet SIM-kort går direkte til telefonsvareren.
Data: De fleste data går gennem det standard-SIM-kort, som er valgt. Der er dog enkelte undtagelser. Ved telefonopkald går alle data gennem det SIM-kort, der foretager opkaldet.
Sådan bruger du data under et opkald på et SIM-kort, der normalt ikke bruges til data:
  1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet og så SIM-kort.
  3. Aktivér Data under opkald.

Løs problemer med forbindelsen til mobilnetværket

Forbindelseshastigheden og styrken kan variere. Dette kan skyldes din netværkstype, trafikken på netværket og din afstand til netværkets antenner.

Hvis du befinder dig i dit netværks dækningsområde, men din forbindelse er dårlig, eller du ikke kan oprette forbindelse, kan du prøve denne vejledning:

Tjek fejl, indstillinger og opdateringer
  1. Hvis du har fået en fejlmeddelelse om dit SIM-kort, skal du kontakte dit mobilselskab.
  2. Sørg for, at Flytilstand er deaktiveret.
    1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
    2. Tryk på Netværk og internet.
    3. Deaktiver Flytilstand Flytilstand.
  3. Nulstil dine netværksindstillinger.
    1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
    2. Tryk på System og derefter Nulstil valg.
    3. Tryk på Nulstil indstillinger for mobilnetværk.
  4. Søg efter systemopdateringer. Se, hvordan du søger efter opdateringer.
Bekræft, at du har den rette type SIM-kort til din telefon og dit mobilselskab. Få flere oplysninger om SIM-kort og eSIM.
Undersøg en langsom 5G-forbindelse

Der vises et 5G-ikon på statusbjælken, når din telefon er inden for et område, hvor der er 5G-dækning. Det betyder ikke, at din telefon får adgang til 5G-tjenesten på det pågældende tidspunkt.

Prøv følgende vejledning:

• Vil du deaktivere batterisparefunktionen? Batterisparefunktionen deaktiverer 5G. Få flere oplysninger om Batterisparefunktion.
  • Nogle mobilselskaber tilbyder 5G-dækning i mere begrænsede områder end deres andre tjenester. Kontakt dit mobilselskab for at få flere oplysninger om dets 5G-dækningsområde.
  • Mobilselskaber kan tilbyde forskellige typer 5G. Hastighederne varierer. Kontakt dit mobilselskab for at få flere oplysninger om dets 5G-type og -hastighed.
  • Signalforstyrrende elementer, f.eks. bygninger, vægge og visse telefoncovere, kan forstyrre mobiltjenesten, herunder 5G. Prøv at undgå eller fjerne disse forstyrrende elementer.
  • Når der ikke er 5G-dækning, vil Pixel-telefoner med 5G anvende 4G eller andre netværk med lavere frekvens. Se din telefons konfiguration og funktionalitet i vores tekniske specifikationer.

Få flere oplysninger om 5G-netværkstyper og -kompatibilitet.

Bekræft 5G-kompatibilitet

Vigtigt! Pixel-telefoner fungerer sammen med alle større mobilselskaber. Men det er ikke alle Pixel 4a (5G) og nyere telefoner, der fungerer på alle 5G-netværk. Kontakt dit mobilselskab for at sikre dig, at din telefon fungerer på selskabets 5G-netværk. Se en liste over certificerede mobilselskaber.

Både din telefonmodel og dit mobilselskabs netværk afgør, hvilken type 5G-tjeneste du skal bruge. I USA er nogle Pixel 4a-telefoner (5G) lavet specielt til brug med Verizon. Se, hvilke Pixel-telefonmodeller der fungerer med hvilke typer 5G.
Søg efter systemopdatering (kun Danmark, Norge og Sverige)

Der kan ikke oprettes forbindelse til 5G-netværket på Pixel, eller der er forbindelsesproblemer

• Kunder med Pixel 6a, 7- og 7 Pro, der bruger TDC's netværk (Danmark) og ICE's netværk (Norge)
    • Du skal have den nyeste systemopdatering, før din telefon kan oprette forbindelse til 5G-netværket.
    • Sådan installerer du opdateringen:
      • Åbn Indstillinger Og så System Og så Systemopdatering.
      • Pixel 7 og 7 Pro: Du bliver bedt om at installere systemopdateringen under konfigurationen af telefonen.
  • Pixel-kunder, der bruger OneCalls og MyCalls netværk (Norge)
    • 5G-tjenester er muligvis ikke tilgængelige på alle mobilselskabers netværk og varierer fra land til land.
    • 5G-tjeneste, hastighed og ydeevne kan afhænge af mobilnetværkskapacitet og signalstyrke. De faktiske resultater kan variere. Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle områder. Der opkræves muligvis datatakster. Få flere oplysninger om 5G på Pixel-telefoner.

Jeg kan ikke foretage et Wi-Fi-opkald med min Pixel

• Funktionerne til Wi-Fi-opkald varierer fra land til land og er muligvis ikke tilgængelige på alle mobilnetværk. Kvaliteten af opkaldet og ydeevnen afhænger af mange faktorer. Disse faktorer omfatter Wi-Fi-netværkets funktioner og signalstyrke.