Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Fer videotrucades o trucades de veu amb Google Meet

Important: aquest article tracta sobre les trucades heretades a Google Meet (abans, Duo). Pots utilitzar les trucades heretades per fer:

• Videotrucades 1:1
  • Trucades de grup
  • Trucades de veu

Obtén més informació sobre les solucions de trucades de Meet i de reunions.

Consells:

• Necessites un pla de dades mòbils o una connexió Wi‑Fi.
  • Les trucades fetes mitjançant plans de dades mòbils no utilitzen minuts de trucades. S'hi poden aplicar càrrecs.

Abans de començar

Obtén informació sobre com pots començar a fer trucades heretades amb Google Meet.

Important: pots utilitzar Google Meet per fer trucades des de l'ordinador sense tenir el telèfon encès o a prop.

Iniciar una videotrucada o una trucada de veu

1. A l'ordinador, inicia la sessió a meet.google.com/calling/.
  2. A l'esquerra, fes clic a Trucades Camera.
  3. Selecciona una opció:
    • Si el número és un contacte desat:
      1. Selecciona el contacte.
      2. Fes clic a Trucada de veu o Videotrucada Camera.
    • Si el número no és un contacte desat:
      1. Fes clic a Inicia una trucada Camera.
      2. Introdueix un número de telèfon o una adreça electrònica.
      3. Fes clic a Trucada de veu o Videotrucada Camera.

Iniciar una videotrucada de grup

Pots incloure fins a 32 participants en una videotrucada de grup.

Important: només pots crear trucades de grup a Google Chrome M86 i versions posteriors, i a Microsoft Edge 79 i versions posteriors.

Iniciar una videotrucada amb diversos contactes

1. A l'ordinador, inicia la sessió a meet.google.com/calling/.
  2. Fes clic a Crea un enllaç de grup.
    • Consell: pots posar un nom al grup. Es mostrarà a tothom del grup.
      1. Al costat del nom del grup, fes clic a Edita .
      2. Introdueix un nom.
      3. Fes clic a Desa.
  3. Fes clic a Afegeix persones i, a continuació, Selecciona contactes.
  4. A la part superior dreta, fes clic a Afegeix i, a continuació, Inicia la trucada Camera.

Compartir un enllaç per iniciar una trucada de grup

1. A l'ordinador, inicia la sessió a meet.google.com/calling/.
  2. Fes clic a Crea un enllaç de grup.
    • Consell: pots posar un nom al grup. Es mostrarà a tothom del grup.
      1. Al costat del nom del grup, fes clic a Edita .
      2. Introdueix un nom.
      3. Fes clic a Desa.
  3. A la part inferior, fes clic a Copia o Envia per correu electrònic .

Sortir d'un grup

1. A l'ordinador, inicia la sessió a meet.google.com/calling/.
  2. A "Activitat recent", fes clic al grup.
  3. A la part superior dreta, fes clic a Més opcions i, a continuació, Suprimeix l'historial de trucades de Meet.
Grups sospitosos
Si reps una invitació a un grup que inclou comptes bloquejats o persones que no són als teus contactes, Google Meet marca el grup com a sospitós. Google Meet no et proporcionarà informació sobre els membres del grup que hagis bloquejat.

Pots unir-te al grup o rebutjar la invitació. Si t'hi uneixes, Google Meet no desbloquejarà les persones que hagis bloquejat.
Suprimir un membre d'un grup
  1. A l'ordinador, inicia la sessió a meet.google.com/calling/.
  2. A "Grups", fes clic en un grup.
  3. A la part superior dreta, fes clic a Més opcions i, a continuació, Consulta els membres del grup.
  4. Fes clic al membre del grup que vols suprimir.
  5. A la dreta, fes clic a Més opcions i, a continuació, Suprimeix.

Consell: també pots bloquejar el membre del grup. Si la persona bloquejada fa clic a l'enllaç original per tornar a unir-se al grup, rebrà un missatge en què s'informarà que el grup no existeix. L'enllaç del grup s'actualitza per a tots els altres membres. Obtén informació sobre els números bloquejats a les trucades de grup.

Trucades de Meet des de Missatges per al web

1. Ves a messages.google.com.
  2. A la part esquerra, selecciona una conversa o fes clic a Inicia un xat.
  3. A la part superior dreta, fes clic a Videotrucada o Trucada de veu Camera.
  4. A la pestanya nova que s'obre, fes clic a Trucada de veu o Videotrucada Camera.

Consell: si no tens la icona de les videotrucades Camera, vol dir que no estan disponibles per a aquesta conversa.