Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Tuote puuttuu ensisijaisesta syötteestä

Käytä tunnisteita, jotka vastaavat ensisijaisessa syötteessäsi olevia tuotteita, ja valitse molemmille syötteille sama kohdemaa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Olet ladannut lisäsyötteen joidenkin tuotetietojen päivittämiseksi, mutta yksi tai useampi syötteessä ilmoitettu tuote puuttuu ensisijaisesta tuotteesta. Esimerkki on lisäsyöte, jolla muutetaan tuotteen "punaiset kengät" hinta. Tätä tuotetta ei ole kuitenkaan koskaan lähetetty ensisijaisella syötteellä. Koska tuote puuttuu tuotetiedoista, sitä ei voi päivittää. Tämän seurauksena päivitys on hylätty tämän tuotteen osalta.

Voit ratkaista ongelman käyttämällä ensisijaisessa syötteessä olevan tuotteen tunnistetta.

Ohjeet

Vaihe 1: Katso, mitä tuotteita ongelma koskee

• Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  • Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Syötteet.
  • Valitse lisäsyöte tarkastettavaksi ja katso, mitä ongelmia syötteessä tällä hetkellä on.
  • Klikkaa Käsitellään-välilehteä nähdäksesi tuotteisiin liittyvät perustason tiedosto- ja dataongelmat.
  • Näet lisätietoja, kun klikkaat kohdasta "Ongelma" virheviestiä "Tuote puuttuu ensisijaisesta syötteestä".
Perustason käsittelyongelmia koskevan raportin lataaminen:
  • Klikkaa ongelmataulukon yläpuolelta LATAA RAPORTTI.

Vaihe 2: Valitse tuotteillesi oikea kohdemaa

1. Suodata ladattu raportti niin, että näet vain tuotteet, joita koskee seuraava ongelma:
    "Ongelman nimi" = Tuote puuttuu ensisijaisesta syötteestä.
  2. Käytä tunnisteita, jotka vastaavat ensisijaisessa syötteessäsi olevia tuotteita, ja valitse molemmille syötteille sama kohdemaa.

Vaihe 3: Lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Kun olet päivittänyt tuotetietosi, lisää ne uudelleen jollakin seuraavista tavoista:
  2. Tarkista seuraavaksi, että ongelma on korjattu, eli varmista, että sitä ei enää näy Diagnostiikka-sivulla.

Huomaathan, että tekemäsi muutos ei välttämättä näy heti Diagnostiikka-sivulla.