I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Hvor Google viser dine gratis fortegnelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Gratis fortegnelser giver kunderne mulighed for at se produkter fra din butik på Google. Hvis dine produkter er kvalificerede til gratis fortegnelser, kan de blive vist forskellige steder på Google.

Fanen Shopping (shopping.google.com)

Dine gratis fortegnelser kan vises på fanen Shopping, så kunder, der søger efter produkter som dine, kan få adgang til en visuel repræsentation af produkterne. Kunderne omdirigeres til dit onlinewebsite for at gennemføre købsprocessen.

Bemærk! Fanen Shopping findes på google.com/shopping. Shopping-annoncer vises fortsat på annoncepladser på fanen Shopping.
  • Dette er tilgængeligt på mobil og computer i alle lande, hvor gratis fortegnelser er aktiveret på fanen Shopping.
  • Dine produkter i butikken vises muligvis i gratis lokale fortegnelser, hvis du har tilvalgt denne funktion. Disse gratis lokale fortegnelser fortæller kunderne, at det produkt, de leder efter, er tilgængeligt i din butik i nærheden. Dine gratis lokale fortegnelser kan omfatte butikkens åbningstider, rutevejledning, telefonnummer, produktpris, produkttilgængelighed og omtrentlig afstand til kunden. Dette er tilgængeligt i de fleste lande, hvor fanen Shopping er aktiv.

Et eksempel på en gratis fortegnelse for Google-telefoner på Google Shopping.

Google Søgning (google.com)

Udvidede resultater

Udvidede resultater kan vises sammen med et søgeresultat, når kunderne bruger Google Søgning for at finde oplysninger om produkter, forhandlere og brands. De vises som et par linjers tekst med produktoplysninger (pris, tilgængelighed og produktanmeldelser) for at give kunderne flere nyttige oplysninger.

• Udvidede resultater er tilgængelige på mobil og computer i hele verden.

Et annonceeksempel på udvidede uddrag i webresultater på mobilenheder og computere.

Populære produkter (beklædning og tilbehør)

Når kunder bruger Google Søgning til at købe tøj og tilbehør, vil de gerne se mere visuelle resultater. Dine populære produkter i kategorien Beklædning og tilbehør kan være kvalificeret til at blive vist i mere visuelle fortegnelser, f.eks. en karrusel med en produktliste, der matcher kategorien, og som er relevant for brugerens forespørgsel. Kunderne kan kigge på produkter, der tilbydes af mange brands og forhandlere, med links til forhandler- og brandwebsites, der giver flere oplysninger.

• Funktionen Populære produkter er kun tilgængelig på mobil i USA

Et eksempel på baseball-kasketter, som gratis fortegnelser, i sektionen Populære produkter.

Shopping-infopanel

Shopping-infopanelet er et søgefelt, der organiserer oplysninger om et bestemt produkt. Dette omfatter produktinfo, tilbud fra forhandlere, der sælger produktet, og produktanmeldelser. Hvis dit produktdatafeed indeholder det produkt, der søges efter, kan dit produkt være kvalificeret til at blive vist i dette panel.

• Infopanelet er tilgængeligt på mobil og computer i Argentina, Australien, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Indien, Japan, Mexico, Sydafrika og USA
Bemærk! Angiv entydige produkt-id'er (GTIN, MPN+Brand), så dine produkter føjes korrekt til infopanelet.

En animeret gif, der viser en gratis fortegnelse for kedler i infopanelet for Shopping.

Google Billeder (images.google.com)

Når kunder søger efter produkter og brands i Google Billeder, vil de muligvis få vist billeder med etiketten "Produkt". Det signalerer, at produktet på billedet kan købes. Kunderne kan se udvidede produktuddrag (bl.a. pris, tilgængelighed, bedømmelser og brand) under billedet, når de har interageret med det.

• Udvidede resultater er tilgængelige på mobil og computer i hele verden.

Et eksempel på en gratis fortegnelse over Nest-termostater på Google Billeder.

• Google Lens-funktion: Kunderne kan også trykke på linseikonet i et billede for at se en liste over lignende produkter. Disse produktresultater kan også indeholde etiketten "Produkt", som angiver, at produktet kan købes, og udvidede produktuddrag (f.eks. tilgængelighed). Denne funktion er tilgængelig på mobil og computer i hele verden.

Et eksempel på et produktbillede, der viser Google Lens-funktionen til gratis fortegnelser på Google Billeder.

YouTube (youtube.com)

Når kunder ser en video på YouTube, får de muligvis vist en liste over produkter, der kan købes, lige ved siden af videoen. Hvis en kunde søger efter et specifikt detailprodukt på YouTube, kan vedkommende derudover få vist matchende produkter i sine YouTube-søgeresultater. Hvis dine produktdata omfatter det produkt, der ses eller søges efter, kan dine produkter være kvalificerede til at blive vist i disse formater. Få flere oplysninger om Shopping på YouTube

• Tilgængeligt på mobil og computer i et begrænset antal lande som en gratis fortegnelse med stærke troværdighedssignaler

Et eksempel på en gratis fortegnelse for Google-telefoner, der vises på YouTube.