In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: niet-ondersteund kenmerk

Dit kenmerk verwijderen uit uw productgegevens

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Een of meer producten in uw productgegevens gebruiken een kenmerk dat niet wordt ondersteund voor dat product. Het kenmerk abonnementskosten [subscription_cost] wordt bijvoorbeeld alleen ondersteund voor draadloze producten en services, maar niet voor andere producten.

Als gevolg hiervan is uw aanbieding afgekeurd.

U kunt dit probleem oplossen door het niet-ondersteunde kenmerk uit uw product(en) te verwijderen.

Instructies

Stap 1: Bekijk de betreffende producten

1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Selecteer Producten in het navigatiemenu en klik op Diagnostische gegevens.
  3. Klik op het tabblad Problemen met artikelen om de huidige problemen met uw producten te bekijken.

Een lijst (.csv) van alle getroffen producten downloaden voor alle problemen:

• Klik op de downloadknop Download naast de filterknop Download onder de grafiek en boven de lijst met problemen.

Een lijst (.csv) van alle getroffen producten downloaden voor een bepaald probleem:

• Zoek het probleem in de kolom Probleem en klik op de downloadknop Download aan het einde van de rij.

Zo bekijkt u een lijst van maximaal 50 producten met dit specifieke probleem:

• Zoek het probleem in de kolom Probleem en klik op Voorbeelden bekijken in de kolom Getroffen artikelen.

Stap 2: Verwijder niet-ondersteunde kenmerken uit uw productgegevens

1. Filter het gedownloade rapport zodat u alleen producten ziet met:
    Titel van het probleem = Niet-ondersteund kenmerk
  2. Verwijder alle niet-ondersteunde kenmerken uit uw producten om het probleem op te lossen.

Stap 3: Dien de productgegevens opnieuw in

1. Nadat u uw productgegevens heeft geüpdatet, kunt u deze zo opnieuw indienen:
  2. Ga daarna naar de pagina Diagnostische gegevens. U heeft het probleem opgelost als het hier niet meer wordt vermeld.

Opmerking: Het kan even duren voordat uw wijziging zichtbaar is op de pagina Diagnostische gegevens.