I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Forkert pris på grund af uoverensstemmelse mellem feed og landingsside

Din konto har enten modtaget en advarsel, eller dine produkter er blevet afvist på forhånd på grund af denne fejl

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Se vores fejlfindingsguide for at få flere oplysninger om årsager til prisuoverensstemmelser, og hvordan du løser problemet:

Jeg har brug for hjælp til at løse mit prisproblem

Årsager til problemet

Når nogen klikker på en Shopping-annonce eller en gratis produktfortegnelse på Google, forventer de at få vist den samme pris på din landingsside, som de får vist i annoncen eller fortegnelsen. Du har modtaget denne notifikation, fordi vores politikkontrollanter har fundet prisuoverensstemmelser mellem dine produktdata og landingssider under en manuel gennemgang af dit website. Du burde have modtaget en mail, hvor du bliver bedt om at opdatere dine produktdata inden en bestemt dato, så værdierne i dine data stemmer overens med dem på din landingsside.

Almindelige årsager til prisuoverensstemmelser

• Dine produktdata er ikke synkroniseret med din landingsside: Dette kan f.eks. ske, hvis et udsalg er påbegyndt eller afsluttet, men prisen i feedet ikke er blevet opdateret og ikke længere matcher dit website. Sørg for, at opdateringer af dit website og dine produktdata foregår på samme tid. Når du har opdateret dit website, skal du planlægge en upload eller bruge Content API til at opdatere dine produktdata med det samme. Denne planlægning er med til at sikre, at Google har de samme data, som vises på din landingsside.
    • Hvis du ændrer priser flere gange om dagen eller har mange tilbud, kan du overveje at bruge Inventory API for at opdatere hurtigere.
  • Flere priser på landingssiden: Shopping understøtter 2 forskellige priser, pris og tilbudspris (som angives ved hjælp af attributterne pris [price] og tilbudspris [sale_price] ). Hvis der er mere end én pris, skal du sørge for, at den laveste pris er den mest fremtrædende, og at den er angivet ved hjælp af attributten tilbudspris [sale_price]. Derudover skal du sørge for, at værdien for attributten start- og slutdato for tilbud [sale_price_effective_date] stemmer overens med tidspunktet for ændringerne på dit website.

• Brug af IP-registrering og priser, der ændres dynamisk: Undlad at ændre prisen på dit produkt på din landingsside på baggrund af brugerens lokation. Undlad desuden at ændre prisen baseret på cookies, browsere, enheder eller andre faktorer. Hvis du kun målretter mod bestemte lokationer i et land, skal du bruge regionsbestemt prissætning og tilgængelighed.
  • Minimumsordrer og flere produkter på én gang: Hvis kunden skal købe minimum et antal produkter, f.eks. 10, skal du angive den samlede pris for 10 produkter. Undlad at angive prisen for et enkelt produkt, hvis et minimum antal produkter er påkrævet.
  • Uoverensstemmelse i titel, beskrivelse eller billede: Sørg for, at produktet i din titel, din beskrivelse og dit billede stemmer overens med den pris, du indsender. Hvis produktbeskrivelsen f.eks. nævner "et indgraveret produkt", og billedet viser et tilpasset produkt med indgravering, skal du sørge for, at prisen i feedet indeholder et indgraveringsgebyr.
  • Forvalg af varianter: Sørg for, at hver variant i feedet har en webadresse, der indlæses på en forhåndsudfyldt side af den pågældende variant. Hvis du f.eks. annoncerer for en blomsterbuket af høj kvalitet (premium), skal du sørge for, at prisen i dit feed er for premiumvarianten, og at den samme premiumvariant er valgt på forhånd på landingssiden.
  • Prisintervaller: Hvis du viser et prisinterval for et produkt på dit websites landingsside, skal attributten pris [price] registrere den billigste værdi i intervallet.
  • Ekspeditionsgebyrer: Hvis du har yderligere logistiske gebyrer, skal du frem for at gruppere dem i prisvarianten angive dem på websitet som "forsendelse", "levering", "ekspedition", "logistik" eller "fragt" og samle prisen i attributten forsendelse [shipping].
  • Dynamisk udfyldning og sideindlæsningstid: Hvis en pris beregnes dynamisk og derefter føjes til landingssiden, eller hvis siden har langsom indlæsningstid, kan crawlerne overse den endelige pris. Sørg for at indlæse din pris på landingssiden med det samme.
  • Medlemspris: Sørg for, at alle brugere i det land, der målrettes mod, kan købe produktet til den indsendte pris uden at skulle betale for et medlemskab. Medlemspriser er kun tilladt i annoncer eller fortegnelser, hvis følgende betingelser er opfyldt:
    • Det koster ikke noget at tilmelde sig, og medlemskab er en mulighed for alle uden undtagelse.
    • Tilmeldingsprocessen er ligetil og kan gennemføres på landingssiden eller ved betaling.
    • Den nedsatte pris med medlemskab vises tydeligt på landingssiden.
  • Rabatpris: Sørg for, at alle brugere i det land, der målrettes mod, kan købe produktet til den indsendte rabatpris. Rabatpriser er kun tilladt i annoncer eller fortegnelser, hvis følgende betingelser er opfyldt:
    • Prisen efter anvendelse af rabatter eller kuponer skal være tilgængelig for alle uden undtagelser.
    • Den nedsatte pris vises tydeligt på landingssiden.

Sådan løser du dette problem

Denne sektion beskriver, hvad du skal gøre for at løse problemer med prisuoverensstemmelser.

Trin 1: Sørg for, at priserne i dine produktdata stemmer overens med priserne på dine landingssider

Tjek din opdateringsproces for at se, hvad der kan være årsag til problemet:

1. Tjek advarselsmailen for at se eksempler på påvirkede produkter.
    • Disse produkter er blevet tjekket af vores kontrollanter, og de er blevet rapporteret for prisuoverensstemmelser. Brug disse eksempler til at finde et typisk problem med lignende varer i dine produktdata og løse dem for at sikre, at de alle har matchende pris.
  2. Når du har løst problemet, skal du opdatere attributten 'pris' [price] i dine produktdata for at matche din landingsside.

Trin 2: Genindsend dine produktdata

1. Når du har opdateret dine produktdata, skal du indsende dem igen ved hjælp af en af disse metoder:

Trin 3: Anmod om en gennemgang

• Hvis din konto i øjeblikket er advaret, men du har løst problemet, kan du anmode om en gennemgang af kontoen inden deadlinen. Google foretager dog en manuel gennemgang, når fristen er overskredet.
  • Hvis din konto allerede håndhæves med en forhåndsafvisning af varer, og du har løst problemet, kan du anmode om en gennemgang af kontoen ved at vælge Jeg har løst problemet. Hvis du er uenig i problemet og ikke har løst det, kan du anmode om en gennemgang med Jeg er uenig i problemet. Bemærk! Hvis denne gennemgang ikke godkendes, sættes kontoen i en venteperiode på 7 hverdage, før der kan anmodes om en ny gennemgang.
Bemærk! Hvis du bruger en tredjepartsplatform til at vise dine produkter, kan du muligvis også gå til din tredjepartsapp for at anmode om en gennemgang.
Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at hjælp til, hvordan du løser problemet eller udfører opgaven. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.

Ofte stillede spørgsmål

Dette afsnit giver svar på almindelige spørgsmål om prisuoverensstemmelser.

Ofte stillede spørgsmål om prisuoverensstemmelse

• Hvad skal jeg vide, før jeg sender min konto til gennemgang?
    • Det kan tage 7 hverdage at færdiggøre gennemgangen.
    • Du kan kun tjekke, om hele din konto overholder politikkerne, ved at anmode om en gennemgang i Merchant Center. Hvis du kontakter supportteamet, udløser det ikke en kontogennemgang.
    • Hvis gennemgangen mislykkes, eller hvis knappen til gennemgang ikke er tilgængelig, skal du vente på advarselsfristen for den manuelle gennemgang. Gennemgangen sker automatisk. Du behøver ikke at kontakte support.
    • Det er ikke muligt at modtage eller anmode om forlængelse af deadlinen for håndhævelse i din mail.
    • Der findes ingen udtømmende liste over afviste eksempler, så du skal sørge for, at priserne matcher i feedet, på landingssiden og i mikrodataene (hvis de er implementeret).
  • Hvordan kan jeg undgå tilbagevendende problemer med prisuoverensstemmelse?
  • Kan I hjælpe mig med at konfigurere mikrodata baseret på produktvarianter?
  • Hvordan bruger jeg regional tilgængelighed og prissætning (RAAP, Regional Availability and Pricing)?