I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du det: Manglende verdi: størrelse [size], farge [color], kjønn [gender], aldersgruppe [age_group]

Legg til dette attributtet i produktinformasjonen din

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Det er ikke oppgitt noen verdi i produktinformasjonen din for ett eller flere attributter som er obligatoriske for produktet ditt. For visse produkter som vises i Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer, er enkelte attributtsett obligatoriske. Eksempelvis er attributtene for kjønn [gender], aldersgruppe [age_group], farge [color] og størrelse [size] alle obligatoriske for klær og må oppgis for at slike varer skal kunne vises.

Hvis produktinformasjonen din mangler obligatoriske attributter, blir datakvaliteten som regel lavere for det aktuelle produktet. Dette kan føre til dårligere resultater for den aktuelle varen i søkeresultater.

Du kan løse dette problemet ved å angi de obligatoriske attributtene som mangler, i produktinformasjonen. Du kan legge til alle de obligatoriske attributtene eller bare de som ble spesielt merket for denne feilen. Finn ut mer om spesifikasjonen for produktinformasjon

Hvis du ikke oppgir noen Google-produktkategori [google_product_category] for produktet ditt, bestemmes kategorien automatisk i enkelte tilfeller. Hvis varen får feil kategori, kan de obligatoriske attributtene være forskjellige fra de du har lastet opp. Du kan oppgi riktig kategori manuelt ved å bruke attributtet for Google-produktkategori [google_product_category]. Dette kan løse problemet.

Veiledning

Trinn 1: Se de berørte produktene

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk på Diagnostikk.
  3. Klikk på Vareproblemer-fanen for å se problemene som berører produktene dine for øyeblikket.

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for alle problemer:

• Klikk på nedlastingsknappen Download ved siden av filterknappen Download (under diagrammet, over listen med problemer).

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på nedlastingsknappen Download ytterst på raden.

Slik ser du en liste over opptil 50 produkter med et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på Se eksempler i «Berørte varer»-kolonnen.

Trinn 2: Legg til dette attributtet i produktinformasjonen din

1. Filtrer den nedlastede rapporten slik at du bare ser produkter med:
    «Problemtittel» = Manglende verdi: størrelse[size], farge[color], kjønn[gender], aldersgruppe[age_group].

2. Angi verdiene for de manglende attributtene for å løse problemet.

Trinn 3: Send inn produktinformasjonen på nytt

1. Når du har oppdatert produktinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:
  2. Kontrollér deretter at du har løst problemet, ved å sjekke at det ikke lenger står oppført på Diagnostikk-siden.

Merk at det kan ta litt tid før endringen vises på Diagnostikk-siden.

Linker til beslektet innhold