I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Knyt en Google Ads-konto til Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du tilknytter en Google Ads-konto i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Før du kan oprette kampagner i Merchant Center, skal du knytte en Google Ads-konto til Merchant Center. Når du har tilknyttet kontiene, kan du oprette en kampagne i Merchant Center, der bruger dine produktoplysninger. Produktdata i Merchant Center kan også bruges til at oprette annoncer for lokalt butikslager, dynamisk remarketing og meget mere.

Bemærk! I lande, hvor prissammenligningstjenesterne (CSS, Comparison Shopping Services) er tilgængelige, kan du deltage i Shopping-annoncer via en eller flere prissammenligningstjenester efter eget valg. Nogle prissammenligningstjenester administrerer dine produktdata og kampagner på dine vegne, mens andre giver dig værktøjer, så du selv kan stå for administrationen. Få flere oplysninger om annoncering via prissammenligningstjenester

På denne side

Vigtigt!

Når du godkender en tilknytning mellem din Google Ads- og din Merchant Center-konto, gør du det muligt for produktdata at strømme fra Merchant Center til Google Ads, så de kan bruges i annoncekampagner.

• Det er kun personer med administratoradgang i Merchant Center, der kan starte en anmodning om kontotilknytning. Dette omfatter ikke ejeren af Merchant Center-kontoen. Brugeren skal være angivet som administrator i brugerindstillingerne for at have administratoradgang.
  • En person med administratoradgang til Google Ads-kontoen skal godkende anmodningen om tilknytning i Google Ads.
  • Tilknytningen kan når som helst fjernes fra Google Ads af alle med administratoradgang til Google Ads-kontoen eller fra Merchant Center af personer med administratoradgang til Merchant Center. Der kan være yderligere adgangskrav i forbindelse med andre handlinger på den tilknyttede konto (også selvom begge konti er tilknyttede). Eksempel:
    • Personer, der bruger Merchant Center, kan ikke oprette eller redigere kampagner, medmindre de har administrator- eller standardadgang til den tilknyttede Google Ads-konto.
    • En Google Ads-kontoejer kan ikke redigere eller tilføje produkter eller oprette kampagner i Merchant Center, medmindre vedkommende også har adgang til den tilknyttede Merchant Center-konto. (Google Ads-kontoejeren kan dog oprette kampagner med produktfeeds fra Google Ads).
  • Når anmodningen om tilknytning godkendes, deles der oplysninger mellem kontiene for at sikre, at dine annoncer fungerer korrekt. Eksempler på oplysninger, der deles mellem konti, omfatter: Kontonavne og -id'er til Merchant Center og Google Ads, produktoplysninger fra Merchant Center og Google Ads-metrics for annoncer med dine produkter.
  • Google Ads-managerkonti kan ikke knyttes til Merchant Center. Med en Google Ads-managerkonto kan du se og administrere flere Google Ads-konti. Hvis du vil oprette og administrere kampagner i Merchant Center, skal du have standard- eller administratoradgang til den Merchant Center-konto, der ejer kampagnerne, også selvom du allerede er administrator for den tilsvarende Google Ads-managerkonto.
  • Hvis du fjerner tilknytningen til kontoen, vil kampagner i Google Ads, der er afhængige af produktdata fra Merchant Center-kontoen, stoppe med at bruge dine produktdata til at vise annoncer. Du kan desuden ikke oprette nye kampagner i Google Ads, der anvender produktdata fra denne Merchant Center-konto. Google Ads viser fortsat andre kampagnetyper på kontoen.

Tilknyt en Google Ads-konto

Mulighed 1: Opret en ny Google Ads-konto i Merchant Center

Hvis du ikke har en Google Ads-konto, kan du oprette en konto i Merchant Center.

1. Vælg ikonet Indstillinger Merchant Center Settings [icon] i Merchant Center.
  2. Vælg Tilknyttede konti.
  3. Klik på Tilknyt Google Ads.
  4. Vælg Opret konto, og følg vejledningen for at færdiggøre oprettelsen af din konto og knytte den til Merchant Center.

Bemærk! Under konfigurationen skal du angive din tidszone og valuta. Valgmulighederne er udfyldt på forhånd baseret på din geografiske lokation, men du kan ændre tidszone og valuta, når du konfigurerer din konto. Når du har oprettet din konto, kan du ikke senere ændre disse indstillinger.

Mulighed 2: Knyt til en eksisterende Google Ads-konto

Hvis du har administratoradgang til en Google Ads-konto, som du i øjeblikket administrerer, eller hvis du vil tilknytte en Google Ads-konto, der ejes af andre personer (f.eks. bureaupartnere), kan du tilknytte den direkte i Merchant Center. Du skal bruge Google Ads-kunde-id'et, som du finder øverst på alle Google Ads-sider, når du er logget ind (i nærheden af kontoens mailadresse).

Anmod om tilknytning til Google Ads i Merchant Center

1. Vælg ikonet Indstillinger Merchant Center Settings [icon] i Merchant Center.
  2. Vælg Tilknyttede konti.
  3. Vælg Google Ads.
  4. Vælg den konto, du vil tilknytte:
    1. Din Google Ads-konto: Angiv dit Google Ads-kunde-id, og vælg derefter Tilknyt. Hvis din Google-konto allerede er knyttet til en eller flere Google Ads-konti, skal du i stedet vælge Google Ads-kontoen på listen.
    2. Andre Google Ads-konti: Vælg Tilknyt konto, og angiv Google Ads-kunde-id'et. Vælg derefter Send tilknytningsanmodning.
Bemærk! Hvis din Google Ads-konto kræver totrinsverificering, skal du aktivere totrinsverificering på din Google-konto eller deaktivere kravet om totrinsverificering i Google Ads, før du tilknytter din konto.

Godkend tilknytningsanmodning i Google Ads

Tilknytningsanmodninger fra Merchant Center skal godkendes på den Google Ads-konto, du tilknytter (medmindre Google Ads-kontoen allerede er knyttet til din Google-konto). En person med administratoradgang til Google Ads-kontoen skal følge denne vejledning for at godkende tilknytningsanmodningen:
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på administratorikonetAdmin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Tilknyttede konti.
  3. Under "Fra Google" skal du finde "Google Merchant Center" og derefter vælge Administrer og tilknyt.
  4. Find den konto, der skal tilknyttes. I kolonnen "Status" står der "Skal godkendes af dig".
  5. Vælg Se anmodning i kolonnen "Handlinger", og gennemgå anmodningsoplysningerne.
  6. Vælg Godkend.
Bemærk! En Merchant Center-konto kan kun knyttes til op til 100 Google Ads-konti.

Administrer tilknytninger mellem konti

Når du har tilknyttet Merchant Center- og Google Ads-konti, kan du annullere anmodningen eller fjerne tilknytningen mellem kontiene. Du kan også se status for tilknytningen i Merchant Center.

Annuller en tilknytningsanmodning

I Merchant Center

1. Vælg ikonet Indstillinger Merchant Center Settings [icon] på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Tilknyttede konti.
  3. Vælg Google Ads.
  4. Find Google Ads-kontoen.
  5. Vælg Annuller anmodning i kolonnen "Handlinger".
  6. Når du bliver bedt om det, skal du vælge Fortsæt.

Fjern tilknytning mellem konti

I Merchant Center

1. Vælg ikonet Indstillinger Merchant Center Settings [icon] på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Tilknyttede konti.
  3. Vælg Google Ads.
  4. Find kontoen, og vælg derefter Fjern tilknytning.

I Google Ads

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på administratorikonet Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Tilknyttede konti.
  3. Under "Fra Google" skal du finde "Google Merchant Center" og derefter klikke på Administrer og tilknyt.
  4. Find den konto, du vil fjerne tilknytningen til, og klik på Fjern tilknytning.

Gennemgå statusser for tilknytning

Du kan se status for dine kontotilknytninger på fanen "Google Ads" under "Tilknyttede konti". Du ser muligvis disse statusser for tilknyttede konti:
  • Kontotilknytningen skal bekræftes i Google Ads: Din anmodning om at tilknytte Google Ads-kontoen skal bekræftes direkte i Google Ads. Gå til din Google Ads-konto (eller bed kontoejeren om at godkende tilknytningsanmodningen).
  • Aktiv: Din Google Ads-konto er blevet tilknyttet denne Merchant Center-konto. Du kan nu begynde at bruge kontoen til at køre kampagner fra Merchant Center.
  • Ikke tilknyttet: Google Ads-kontoen er ikke længere tilknyttet din Merchant Center-konto. Dine annoncer stopper med at køre, og du kan ikke oprette nye kampagner i Merchant Center.