I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sælgerhostet lokal butiksfacade (komplet)

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Den sælgerhostede lokale butiksfacade (komplet) giver dig mulighed for at videresende kunder til dit website, når de klikker på dine annoncer for lokalt butikslager og gratis fortegnelser. Ved at videresende kunder til dit website i stedet for til din lokale butiksfacade, der hostes af Google, kan du administrere og følge dine kunders oplevelse fra start til slut.

Sådan kommer du i gang med din sælgerhostede lokale butiksfacade:

1. Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Konfiguration af annoncer for lokalt butikslager under "Værktøjer".
  2. Vælg det land, du vil konfigurere.
  3. Klik på Sælgerhostet lokal butiksfacade (komplet).

På denne side

Sådan fungerer det

En sælgerhostet lokal butiksfacade, viser alle dine købsmuligheder og medtager lokale produktoplysninger på dit eksisterende website.

Sådan fungerer processen bag kulisserne:

1. En kunde klikker på en annonce for lokalt butikslager eller en gratis fortegnelse.
  2. Google sender en butikskode til den virksomhedsprofil, hvor varen er tilgængelig for forhandleren.
  3. Forhandleren genererer landingssiden for det produkt, der blev klikket på, tilpasset til butikken.

Du kan selv registrere dine kunders lokationer, men du skal henvise kunderne til den butik, Google angiver i den webadresse, der genereres af kundens klik.

Bemærk! Du skal også indsende lokale produkter via et primært feed eller en API.

Krav til primære feeds

Føj attributten link til sælgerhostet lokal butiksfacade [link_template] til dit lokale produktfeed. Du skal medtage ValueTrack-parameteren {store_code} i [link_template], så dit website indlæser den butiksspecifikke landingsside.

Du kan også tilføje den valgfrie attribut mobillink for sælgerhostet lokal butiksfacade [mobile_link_template] for at levere en sælgerhostet lokal butiksfacade, der er optimeret til mobilenheder, og for at spore mobilklik.

Bemærk! Hvis du allerede indsender attributten annonceomdirigering [ads_redirect] i dit lokale produktfeed, skal du inkludere ValueTrack-parameteren for butikskode {store_code} for både attributten annonceomdirigering [ads_redirect] og attributten link til sælgerhostet lokal butiksfacade [link_template].

Verificer og gør krav på din websiteadresse, og sørg for, at websitets adresse, der er registreret i Merchant Center, matcher domænet i linket til sælgerhostet lokal butiksfacade [link_template]. Hvis websiteadressen ikke svarer til det registrerede domæne, kan du se her, hvordan du kan løse dette problem.

Inkluder kun parametre til sporing af webadresser i attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect]. Attributten 'link til sælgerhostet lokal butiksfacade' [link_template] skal blot angive et link til et produkts butiksspecifikke landingsside.

Webadressestrukturer varierer på tværs af websites. Butikskoder kan være webadresseparametre eller en del af webadressestien. Se eksempler nedenfor:

Eksempel: {store_code} som webadresseparameter

itemid title 'pris' [price] 'ads_omdirigering' [ads_redirect] 'link_skabelon' [link_template]
123 2-personers campingtelt – Adventure-serien 2499.99 DKK http://mikemart.com/123?store=
{store_code}&trackingParameter=value
http://mikemart.com/123?store={store_code}

Eksempel: {store_code} som en del af webadressestien

itemid title 'pris' [price] 'ads_omdirigering' [ads_redirect] 'link_skabelon' [link_template]
abc LED-lommelygte og etui 199.95 DKK http://acmestores.com/456/
store/{store_code}?trackingParameter=value
http://acmestores.com/456/
store/{store_code}

Du kan se alle oplysninger i specifikationen for lokalt produktfeed og de obligatoriske attributter for sælgerhostet lokal butiksfacade.

Krav til websites

Krav til landingssider

Landingssiden for en sælgerhostet lokal butiksfacade må kun repræsentere en enkelt sælgers butik og skal opfylde følgende krav på både computere og mobilenheder, bl.a. tablets. Din landingsside skal:

This is an image that demonstrates how a customer can check the availability of an item in your store when you apply your store code parameter.

• Vise oplysninger om "butiksnavn", "butikslokation", "lokal produktpris" og "tilgængelighed" på landingssiden.
    • Du skal sørge for, at de lokale oplysninger (som f.eks. butiksnavn, butikslokation, lokal produktpris og tilgængelighed) er tydeligt angivet ved åbning af siden, uden at kunden skal foretage sig noget. Disse oplysninger skal være synlige, når siden indlæses, uden at den besøgende skal rulle ned over siden.
    • Når du åbner siden første gang, kan butiksnavnet og byen repræsentere butiksplaceringen, hvis den fulde butiksadresse ikke vises. I dette tilfælde skal hele butiksadressen vises, når kunden klikker for at se oplysninger om butiksplacering eller skifter til andre butiksplaceringer.
  • Vise din butiks lokale tilgængelighed lige så tydeligt som muligheden "Køb online".
  • Hvis et produkt skal anses som "i butikken", skal en kunde kunne afhente varen enten i dag eller i morgen ved den fysiske butik.
  • Vise din lokale butikspris, eller sørge for, at lokale butikspriser matcher onlinepriser, hvis der kun vises onlinepriser. Den pris, der vises på din landingsside, skal svare til den pris, der er angivet i dit feed for lokalt lager for den valgte butik.
  • Der skal kunne vises en lokal butiksfacade baseret på koderne fra dine virksomhedsprofiler, så der kan angives data for butiksspecifik prissætning og tilgængelighed. Den tilgængelighed, der vises på din landingsside, skal matche den tilgængelighed, der er indsendt i dit feed for lokal lagerstatus for den valgte butik.
  • Give kunder mulighed for at ændre landingssiden til en af dine andre butiksplaceringer, hvor produktet sælges.
  • Kunne crawles af brugeragenten Google Storebot. Dette giver Google mulighed for at sikre, at dit produkts landingsside opfylder kravene.

Anbefalinger for landingssiden

Ud over ovenstående krav til landingssiden anbefaler vi følgende:

• Link til yderligere købsmuligheder (f.eks. Køb online og afhentning i butikken)
  • Vis butiksoplysninger såsom telefonnummer, rutevejledning og åbningstider
  • Tilbyd muligheden for at gennemse lignende eller relaterede produkter i dine lokale butikker eller netbutikker
  • Angiv oplysninger om dine udsalg, kuponer og kampagner

(Valgfrit) krav til strukturerede data

Google kan crawle dine butiksspecifikke landingssider for at sikre, at de oplysninger, du indsender i dine feeds, matcher de oplysninger, der vises til kunderne. Hvis du beslutter dig for at implementere denne funktion for sider, der er hostet af sælger, kan Google programmatisk afvise varer, som er udsolgt eller har forkerte priser.

Dette bruges til at hjælpe Google med at hente opdaterede oplysninger om dine produkter og tilbud direkte fra dit website.

Få flere oplysninger om kravene til valgfri opmærkning af strukturerede data for dine sider med sælgerhostede lokale butiksfacader.

Bemærk! Du kan vælge en landingssideoplevelse for dine annoncer for lokalt butikslager i Merchant Center. Hvis du vil vise gratis lokale fortegnelser, skal du bruge formularen Kontakt os til at anmode om en gennemgang for at se, om du er kvalificeret.