Om programmet Partnerskap för lokala flöden

I den här artikeln finns information om behörighetskraven för programmet Partnerskap för lokala flöden.

Programmet Partnerskap för lokala flöden är ett sätt för återförsäljare att använda annonser för lokala butikslager eller lokala gratisannonser utan att behöva skapa egna primära lagerflöden och lagerflöden för lokala produkter. Kassa-/lagerdataleverantörer kan tillhandahålla Google med försäljnings- och lagerdata åt återförsäljarna.

Nuvarande partner för kassa-/lagerdata

Leverantör Länder där tjänsten erbjuds
Cayan USA
dbaPlatform Globalt
Ecrebo Förenade kungariket
Epicor US
Lightspeed Retail Globalt
Lynkem CA, US
MapAds DE, UK, US
Napp Brasilien
NearSt AU, CA, DE, UK, US
Pointy AU, CA, IE, UK, US
TakuLabs CA, US
VersaCommerce DE
Youbuyda AT, CH, DE, NL

Innan du börjar ska du se till att du uppfyller programmets behörighetskrav.

Behörighetskrav för kassa-/lagerdataleverantörer

Om du är kassa-/lagerdataleverantör och vill skicka in din kunds data till Google kan du läsa mer om hur du kommer igång.

Behörighetskrav för återförsäljare

Om du vill delta i programmet som återförsäljare måste du uppfylla följande krav:

• Butik: Du ska ha minst en fysisk butik med minst 50 identifierbara produkter. Läs mer om unika produktkoder
  • Annonser för lokala butikslager eller lokala gratisannonser: Du kan inte använda annonser för lokala butikslager eller lokala gratisannonser.
  • Kassa-/lagerdataleverantörer: Ge din kassa-/lagerdataleverantör behörighet att skicka data om butiksförsäljning eller lager till Google.
  • Lagerkontroller: Tillåt Google att utföra lagerverifiering i vissa av dina butiker.

Om du använder en av våra befintliga kassa-/lagerdataleverantörer och vill att de ska skicka in din transaktionsdata till Google åt dig kan du läsa mer om hur du kommer igång.