Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tietoja paikallisten syötteiden kumppanuusohjelmasta

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Tässä artikkelissa kerrotaan paikallisten syötteiden kumppanuusohjelman kelpoisuusvaatimuksista.

Paikallisten syötteiden kumppanuusohjelman kautta jälleenmyyjät voivat hyödyntää paikallisia tuotemainoksia ja maksuttomia paikallisia tuotelistauksia luomatta omaa ensisijaista syötettä ja paikallista saatavuussyötettä. Luotetut datan tarjoajat voivat toimittaa Googlelle myynti- ja varastotietoja jälleenmyyjien puolesta.

Nykyiset datakumppanit

Tarjoaja Palvelun maat
BrandSlice Maailmanlaajuinen
Cayan Yhdysvallat
City Hive Yhdysvallat
dbaPlatform Itävalta, Australia, Brasilia, Kanada, Sveitsi, Saksa, Tanska, Ranska, Iso-Britannia, Intia, Japani, Alankomaat, Norja, Ruotsi, Yhdysvallat
Ecrebo Yhdistynyt kuningaskunta
Epicor Yhdysvallat
Fynd Intia
Gofind Brasilia
MapAds Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat
Napp Solutions Brasilia
NearSt Kaikki maksuttomia paikallisia listauksia tukevat maat
Shopify Kaikki maksuttomia paikallisia listauksia tukevat maat
stockinstore Maailmanlaajuinen
TakuLabs Kanada, Yhdysvallat
VersaCommerce Saksa
Youbuyda

Alankomaat, Itävalta, Saksa, Sveitsi

Myyntipiste- tai varastodatan tarjoajan kelpoisuusvaatimukset

Jos olet myyntipiste- tai varastodatan tarjoaja ja haluat toimittaa asiakasdataa Googlelle, lue lisää kelpoisuusvaatimuksista.

Jälleenmyyjien kelpoisuusvaatimukset

Jos käytät jotain nykyistä myyntipiste- tai varastodatan palveluntarjoajaa ja haluat antaa sen lähettää tapahtumadataa Googlelle puolestasi, lue lisää kelpoisuusvaatimuksista.