I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om partnerskabsprogrammet for lokale feeds

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Denne artikel indeholder oplysninger om kvalifikationskravene til partnerskabsprogrammet for lokale feeds.

Partnerskabsprogrammet for lokale feeds er en måde, hvorpå forhandlere kan deltage i annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser uden at skulle oprette deres egne primære feeds og feeds for lokal lagerstatus. Pålidelige dataudbydere kan levere salgs- og lagerdata til Google på vegne af forhandlere.

Aktuelle datapartnere

Udbyder Lande, der dækkes
BrandSlice Globalt
Cayan USA
City Hive USA
dbaPlatform AT, AU, BR, CA, CH, DE, DK, FR, GB, IN, JP, NL, NO, SE, USA
Ecrebo UK
Epicor USA
Fynd IN
Gofind BR
MapAds DE, UK, USA
Napp Solutions BR
NearSt Alle lande med gratis lokale fortegnelser
Shopify Alle lande med gratis lokale fortegnelser
stockinstore Globalt
TakuLabs CA, USA
VersaCommerce DE
Youbuyda

AT, CH, DE, NL

Kvalifikationskrav til udbydere af POS- eller lagerdata

Hvis du er udbyder af POS- eller lagerdata og gerne vil indsende dine kunders data til Google, kan du få flere oplysninger om kvalifikationskravene.

Kvalifikationskrav for forhandlere

Hvis du bruger en af vores eksisterende udbydere af POS- eller lagerdata og er interesseret i at få denne udbyder til at indsende dine transaktionsdata til Google på dine vegne, kan du få flere oplysninger om kvalifikationskravene.