Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tietoja usean asiakkaan tilin raportoinnista

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kauppiaskeskuksen usean asiakkaan tilin (multi-client account, MCA) kotisivulla on yhteenveto tilitason mittareista, lista alatileistä sekä tietoa hyväksytyistä ja hylätyistä mittareista.

Tässä artikkelissa esitellään MCA-kotisivun hyödyt ja kerrotaan, miten dataa voi käyttää.

Hyödyt

• Graafinen yleiskatsaus kaikkien alatilien tiedoista 30 edellisen päivän ajalta.
  • Sivunumeroidussa alatililistassa näkyy tiettyjen alatilien tärkeimmät mittarit.
  • Raporttien lataaminen tarkempaa analysointia varten.

Käyttöohjeet

MCA-etusivua käytetään samalla tavalla kuin Kauppiaskeskus-tilin Diagnostiikka-sivua. Sivun alaosassa on sivunumeroitu lista kaikista alatileistä ja tiettyjä avainmittareita. Alatilit lajitellaan Kauppiaskeskus-tunnuksen mukaan. Siirry haluamallesi alatilille klikkaamalla sen nimeä. Tällä sivulla näkyvät alatilien mittarit valitulta hetkeltä.

Tuoteongelmat
Tässä näet aktiivisen, erääntyvän, odottavan ja hylätyn tuotedatan. Diagnostiikka-sivun tavoin MCA-kotisivulla voi suodattaa tuloksia maan ja ohjelman perusteella. Tämä kohta sisältää yksittäisiin tuotteisiin liittyviä ongelmia, jotka voivat liittyä esimerkiksi syötteen käsittelyyn, datan laatuun ja käytäntörikkomuksiin. Jos yhden tuotteen kanssa on useita ongelmia, tuote on mainittu kaikkien ongelmien kohdalla. Jos haluat nähdä ongelmiin liittyvät alatilit, klikkaa Tilien määrä ‑sarakkeesta Näytä lista. Voit myös klikata Tuotteet, joihin ongelma vaikuttaa -sarakkeesta Näytä esimerkit, jolloin näet enintään 50 kaikilta tileiltä haettua tuotetta, joihin kyseinen ongelma liittyy. Lue lisää tuotteen tilasta.

Tiliongelmat:
Voit ladata kaikista alatileistä raportin, jossa on relevantit tiedot. Tämä kohta sisältää ongelmat, jotka koskevat koko alatiliä tai alatilin koko kohdemaata. Tällaisia ongelmia ovat esimerkiksi "ei linkitettyä Google Ads ‑tiliä" ja "etusivua ei ole vahvistettu / etusivun omistajuutta ei ole haettu". Voit tarkastella myös käytäntöihin ja datan laatuun liittyviä tilitason varoituksia ja hylkäyksiä.

Vinkki

MCA-kotisivulla voi tutustua aiempaan dataan. Klikkaa kaaviosta haluamaasi päivämäärää. Klikkauksen jälkeen hiiren kursori lukittuu ja taulukossa (myös ladattu versio) näkyy kyseisen hetken mittarit.