Tietoja usean asiakkaan tilin raportoinnista

Kauppiaskeskuksen usean asiakkaan tilin (multi-client account, MCA) kotisivulla on yhteenveto usean asiakkaan tilitason kootuista tiedoista ja luettelo alatileistä ja hyväksytyistä ja hylätyistä tiedoista.

Tässä artikkelissa esitellään MCA-kotisivun edut ja tietojen käyttö.

Edut

• Graafinen yleiskatsaus kaikkien alatilien tiedoista viimeisen 30 päivän ajalta.
  • Sivunumeroidussa alatililuettelossa näkyy tiettyjen alatilien tärkeimmät tiedot.
  • Raporttien lataaminen syvällisempää analysointia varten.

Käyttöohjeet

MCA-etusivua käytetään samalla tavalla kuin Kauppiaskeskus-tilin Diagnostiikka-sivua. Sivun alaosassa on sivunumeroitu luettelo kaikista alatileistä ja useita tärkeitä tietoja. Alatilit on järjestetty Kauppiaskeskuksen tunnuksen mukaisesti. Siirry alatilille klikkaamalla sen nimeä. Tällä sivulla näytetään alatilien tiedot valitulta hetkeltä.

Tuoteongelmat: Tässä näet aktiiviset, erääntyvät, odottavat ja hylätyt tuotetiedot. Diagnostiikka-sivun tavoin MCA-kotisivulla voi suodattaa tuloksia maan ja ohjelman perusteella. Tämä osio sisältää yksittäisiin tuotteisiin liittyviä ongelmia, jotka voivat liittyä esimerkiksi syötteen käsittelyyn, datan laatuun ja käytäntörikkomuksiin. Jos yhden tuotteen kanssa on useita ongelmia, tuote on mainittu kaikkien ongelmien kohdalla. Jos haluat nähdä ongelmiin liittyvät alatilit, klikkaa Tilien määrä ‑sarakkeesta Näytä luettelo. Voit myös klikata Tuotteita-sarakkeesta Näytä esimerkit, jolloin näet enintään 50 kaikilta tileiltä haettua tuotetta, joihin kyseinen ongelma liittyy. Lue lisää tuotteen tilasta.

Tiliongelmat: Voit ladata kaikista alatileistä raportin, jossa on relevantit tiedot. Tämä osio sisältää ongelmat, jotka koskevat koko alatiliä tai koko myyntimaata. Tällaisia ongelmia ovat esimerkiksi "Google Ads ‑tiliä ei ole linkitetty" ja "etusivua ei ole vahvistettu / etusivun omistajuutta ei ole haettu". Osiossa näkyvät myös käytäntöihin ja tietojen laatuun liittyvät tilitason varoitukset ja hylkäykset.

Vinkki

MCA-kotisivulla voi tutustua historiadataan. Klikkaa kaaviosta haluamaasi päivämäärää. Klikkauksen jälkeen hiiren kursori lukittuu ja taulukossa (myös ladattu versio) näkyy kyseisen hetken tiedot.