availability [saatavuus]: Määritelmä

Määritteellä availability [saatavuus] voit kertoa käyttäjille ja Googlelle, onko tuotetta varastossasi.

Käyttö

Pakollinen Shopping-mainoksissa, valinnainen Shopping Actionsissa

Tämä on pakollinen kaikille tuotteille.

Voit käyttää seuraavia tuettuja arvoja:

• in stock [varastossa]
    • Otat tällä hetkellä vastaan tilauksia tästä tuotteesta ja voit vastata ostopyyntöön. Olet varma, että tuote voidaan lähettää (tai kuljettaa asiakkaalle) ajoissa, koska se on myynnissä. Voit toimittaa tuotteen kaikkiin sijainteihin, joita tuet tuotetiedoissa ja tilin lähetysasetuksissa.
  • out of stock [ei_saatavilla]
    • Et ota tällä hetkellä vastaan tilauksia tästä tuotteesta, tai tuotetta ei voi ostaa.
  • preorder [ennakkotilaus]
    • Otat tällä hetkellä vastaan tilauksia tästä tuotteesta, mutta se ei ole vielä myynnissä. Määritteellä availability_date [saatavuuspäivä] voit ilmoittaa päivän, jolloin tuote on saatavilla toimitettavaksi.

Huom. Preorder [ennakkotilaus] ‑arvoa voi käyttää vain uusissa tuotteissa. Sitä ei pidä käyttää olemassa olevissa tuotteissa, joita ei ole varastossa ja joita tulee saataville myöhemmin.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot
  • in stock [varastossa]
  • out of stock [ei_saatavilla]
  • preorder [ennakkotilaus]
Toistuva kenttä Ei
Schema.org-ominaisuus
(Lisätietoja)

Offer.availability, Type: ItemAvailability

Kauppiaskeskuksen arvoihin kartoittaminen:

• in stock: InStock, LimitedAvailability, OnlineOnly
  • out of stock: Discontinued, InStoreOnly, OutOfStock, SoldOut
  • preorder: PreOrder, PreSale

Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

varastossa

XML-syötteet <g:availability>varastossa</g:availability>

Saat lisätietoja sovellusliittymän muodosta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotettasi voidaan näyttää Googlessa. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Ilmoita tuotteen saatavuus laskeutumissivulla. Lue lisää Shopping-mainosten laskeutumissivujen vaatimuksista.
  • Täsmää availability [saatavuus] ‑määrite tilisi toimitusasetuksiin. Lue lisää toimitusasetuksista.
    • Määritä tuotteiden toimituspaikoiksi kaikki sijainnit, joita tuet tuotetiedoissasi ja tilisi toimitusasetuksissa. Näin käyttäjien näkemä saatavuus vastaa tuotetoimituksia.
    • Täsmää saatavuustiedot laskeutumissivullasi ja tuotetiedoissasi. Kun käyttäjät tulevat laskeutumissivullesi, he odottavat näkevänsä tuotetietoihin merkityn saatavuuden. Yleinen saatavuuden vastaavuusvirhe on, etteivät toimitusasetukset vastaa oikein toimitussijainteja. Varmista esimerkiksi, että voit fyysisesti toimittaa tuotteen Kalifornian osavaltioon määrittämällä toimituskustannukset Kaliforniaan. Lue lisää toimitusasetuksista.
    • Varmista, että tuote voidaan toimittaa, ei ainoastaan hakea myymälästä. Myymälänoutoja ei tällä hetkellä tueta.
  • Ilmoita ajantasaiset tiedot. Tuotteiden saatavuus ja hinnat voivat muuttua usein. Tutustu tuotetietojen ylläpitämisen parhaisiin käytöntöihin.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Lisää availability [saatavuus] ‑määritteelle arvo out of stock [ei_saatavilla], kun tuotetta ei ole väliaikaisesti saatavilla kohdemaassa. Jos havaitsemme, ettei tuotetta ole saatavilla laskeutumissivullasi mutta tuotetiedoissa on arvo in stock [varastossa], hylkäämme tuotteen. Tuote hylätään, jotta et joutuisi maksamaan tuoteklikkauksista tilanteissa, joissa et voi myydä sitä. Jotta välttyisit tuotteen hylkäämiseltä ja jotta asiakkaat eivät hämmentyisi, kerro meille, kun tuote on loppunut varastosta. Voimme tällöin keskeyttää mainosten näyttämisen, kunnes pystyt jälleen myymään tuotetta.
  • Lisää availability [saatavuus] ‑arvoksi out of stock [ei_saatavilla], kun sivustosi on poissa käytöstä ylläpidon tai loman vuoksi. Tuotteidesi mainosten esittäminen keskeytetään, kunnes sivustosi on valmis vastaanottamaan liikennettä ja päivität tuotteidesi arvoksi in stock [varastossa]. Toimimalla näin estät tarpeettomat hylkäykset tililläsi ja mainoksesi näkyvät uudelleen nopeammin kuin silloin, jos ne hylätään. Lue lisää aloitussivun ylläpidon tai sivuston käyttökatkosten parhaista käytännöistä.
  • Älä käytä out of stock [ei_saatavilla] ‑määritettä tuotemainosten estämiseen. Jos tuotetta on saatavilla mutta et halua mainostaa sitä, käytä sen sijaan excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritettä. Näin voit estää Shopping-mainokset mutta käyttää edelleen muita mainosmuotoja, kuten dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin Display Ads ‑kampanjoita tai Surfaces across Google ‑alustaa. Lue lisää excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritteestä.
  • Älä käytä out of stock [ei_saatavilla] ‑määritettä tuotteissa, joita et enää myy. Poista tuotetiedoista kaikkien myynnistä poistettujen tuotteiden tiedot.
  • Harkitse automaattisia tuotepäivityksiä, jos haluat välttää vastaavuusvirheet saatavuudessa. Kun otat automaattiset tuotepäivitykset käyttöön, tuotetiedot päivitetään automaattisesti laskeutumissivun tilan perusteella, mikä ehkäisee hylkäyksiä. Lue lisää automaattisten tuotepäivitysten määrittämisestä.

Esimerkkejä

Tuote on myynnissä

An illustration of an android plush

Tuote Android-pehmolelu
availability [saatavuus] varastossa
Tuotevarasto loppui

An illustration of an android plush

Tuote Android-pehmolelu
availability [saatavuus] ei saatavilla
Estä tuotteen näyttäminen väliaikaisesti Googlessa

Jos haluat estää tuotteen näkymisen Googlessa väliaikaisesti mutta merkitä edelleen sen tilaksi laskeutumissivulla "varastossa", voit käyttää excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritettä.

An illustration of an android plush

Tuote Android-pehmolelu
Saatavuus laskeutumissivulla varastossa
availability [saatavuus] varastossa
excluded_destination [poissuljettu_sijainti] Shopping-mainokset*
Näytetäänkö mainoksissa? Ei

Tuote Android-pehmolelu
Saatavuus laskeutumissivulla varastossa
availability [saatavuus] varastossa
Näytetäänkö mainoksissa? Kyllä

Tuote Android-pehmolelu
Saatavuus laskeutumissivulla ei saatavilla
availability [saatavuus] ei saatavilla
Näytetäänkö mainoksissa? Ei

*Huom. Lisää poissuljetuksi kaikki kohdesijainnit, joita et halua käyttää. Lue lisää excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑tuotetietomääritteestä.

Suunniteltu verkkosivujen käyttökatko

Vaikka varastossasi olisi tuotteita ja voit myydä niitä, saatat haluta poistaa sivustosi käytöstä muutamaksi tunniksi ylläpidon vuoksi. Lue lisää aloitussivun ylläpidon tai sivuston käyttökatkosten parhaista käytännöistä.

Ylläpidon tila Ei aloitettu
Tuote Android-pehmolelu
availability [saatavuus] varastossa

Ylläpidon tila Kesken
Tuote Android-pehmolelu
availability [saatavuus] ei saatavilla

Ylläpidon tila Valmis
Tuote Android-pehmolelu
availability [saatavuus] varastossa
Vaihtoehdot

Jos tuotteestasi on saatavilla useita värejä ja kokoja, voit määrittää eri versioille eri saatavuudet. Esimerkki:

An example of ads without placeholder images

Tuote Google-T-paita
title [nimi] Google-T-paita – Vihreä – S
price [hinta] 10,99 USD
availability [saatavuus] varastossa
color [väri] vihreä
size [koko] s
id [tunnus] 9876-S-VHR
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 9876

Tuote Google-T-paita
title [nimi] Google-T-paita – Sininen – S
price [hinta] 10,99 USD
availability [saatavuus] varastossa
color [väri] sininen
size [koko] s
id [tunnus] 9876-S-SIN
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 9876

Tuote Google-T-paita
title [nimi] Google-T-paita – Keltainen – S
price [hinta] 10,99 USD
availability [saatavuus] ei saatavilla
color [väri] keltainen
size [koko] s
id [tunnus] 9876-S-KELTAINEN
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 9876