availability [saatavuus]: Määritelmä

Määritteellä availability [saatavuus] voit kertoa käyttäjille ja Googlelle, onko tuotetta varastossasi.

Käyttötilanne

Tämä on pakollinen kaikille tuotteille.

Voit valita seuraavista tuetuista arvoista:

• in stock [varastossa]
    • Otat tällä hetkellä vastaan tilauksia tästä tuotteesta ja voit vastata ostopyyntöön. Olet varma, että tuote voidaan lähettää (tai kuljettaa asiakkaalle) ajoissa, koska se on myynnissä. Voit toimittaa tuotteen kaikkiin sijainteihin, joita tuet tuotetiedoissa ja tilin lähetysasetuksissa.
  • out of stock [tuote loppu]
    • Et ota tällä hetkellä vastaan tilauksia tästä tuotteesta, tai tuotetta ei voi ostaa tai se pitää jälkitoimittaa.
  • preorder [ennakkotilaus]
    • Otat tällä hetkellä vastaan tämän tuotteen tilauksia, mutta se ei ole vielä myynnissä. Sinun on ilmoitettava määritteellä availability_date [saatavuuspäivä] päivä, jolloin tuote on saatavilla toimitettavaksi.
  • backorder [jälkitoimitus]
    • Tuote ei ole sillä hetkellä saatavilla, mutta vastaanotat siitä tilauksia ja se lähetetään heti, kun se tulee jälleen saataville. Sinun on ilmoitettava määritteellä availability_date [saatavuuspäivä] päivä, jolloin tuote on saatavilla toimitettavaksi.

Huom. Preorder [ennakkotilaus] ‑arvoa voi käyttää vain uusissa tuotteissa, joita ei ole vielä julkaistu. Käytä sen sijaan backorder [jälkitoimitus] ‑arvoa sellaisissa olemassa olevissa tuotteissa, joita ei ole varastossa mutta joita voi varata ja joita tulee saataville myöhemmin.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot
  • in stock [varastossa]
  • out of stock [tuote loppu]
  • preorder [ennakkotilaus]
  • backorder [jälkitoimitus]
Toistuva kenttä Ei
Schema.orgin omaisuutta
(Mikä tämä on?)

Offer.availability, Type: ItemAvailability

Kauppiaskeskuksen arvoihin kartoittaminen:

• in stock: InStock, LimitedAvailability, OnlineOnly
  • out of stock: Discontinued, InStoreOnly, OutOfStock, SoldOut
  • preorder: PreOrder, PreSale
  • backorder: BackOrder
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

varastossa

XML-syötteet <g:availability>in stock</g:availability>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Ilmoita tuotteen saatavuus laskeutumissivulla. Lue lisää laskeutumissivujen vaatimuksista.
  • Määritä availability [saatavuus] ‑määrite vastaamaan tilisi toimitusasetuksia. Lue lisää toimitusasetuksista.
    • Lisää tuotteiden toimituspaikoiksi kaikki sijainnit, joita tuet tuotetiedoissa ja tilisi toimitusasetuksissa. Näin käyttäjien näkemä saatavuus vastaa tuotetoimituksia.
    • Määritä laskeutumissivullasi ja tuotetiedoissasi olevat saatavuustiedot vastaamaan toisiaan. Kun käyttäjät tulevat laskeutumissivullesi, he odottavat näkevänsä tuotetietoihin merkityn saatavuuden. Yleinen saatavuuden vastaavuusvirhe on, etteivät toimitusasetukset vastaa oikein toimitussijainteja. Varmista esimerkiksi se, että voit toimittaa tuotteen Kaliforniaan, lisäämällä toimituskustannukset Kaliforniaan. Lue lisää toimitusasetuksista.
    • Varmista, että tuote voidaan toimittaa, ei ainoastaan noutaa kaupasta. Kauppanoutoja ei tällä hetkellä tueta Argentiinaa ja Chileä lukuun ottamatta.
  • Ilmoita ajantasaiset tiedot. Tuotteiden saatavuus ja hinnat voivat muuttua usein. Lue lisää laadukkaiden tuotetietojen ylläpidosta
  • Ilmoita availability_date [saatavuuspäivä] ‑määrite, jos ilmoitat saatavuuden arvoksi preorder [ennakkotilaus] tai backorder [jälkitoimitus].

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Lisää availability [saatavuus] ‑arvoksi out_of_stock [tuote_loppu], kun tuotetta ei ole tilapäisesti saatavilla myyntimaassa, etkä enää ota vastaan sen tilauksia. Jos havaitsemme, ettei tuotetta ole saatavilla laskeutumissivullasi mutta tuotetiedoissa on arvo in_stock [varastossa], tuote hylätään. Tuote hylätään, jotta et joutuisi maksamaan (Shopping-mainoksissa ja listauksissa) sellaisten tuotteiden klikkauksista, joita et voi myydä. Jotta välttyisit tuotteen hylkäämiseltä ja asiakkaat eivät hämmentyisi, ilmoita meille tuotteen loppumisesta. Voimme tällöin keskeyttää tuotteen näyttämisen, kunnes pystyt jälleen myymään tuotetta.
  • Älä lisää availability [saatavuus] ‑arvoksi out_of_stock [tuote_loppu], kun poistat verkkosivustosi käytöstä ylläpidon tai loman vuoksi. Käytä sen sijaan määritettä excluded_destination [poissuljettu_sijainti]. Näin estät tarpeettomat hylkäykset tililläsi ja tuotteet palautetaan näkyviin nopeammin kuin silloin, jos ne hylätään. Lue lisää aloitussivun ylläpidon tai sivuston käyttökatkosten parhaista käytännöistä.
  • Älä käytä määritettä out_of_stock [tuote_loppu], kun haluat estää tuotteen näyttämisen. Jos tuotetta on saatavilla mutta et halua näyttää tuotetta tietyissä sijainneissa, käytä määritettä excluded_destination [poissuljettu_sijainti]. Tällä tavalla voit estää Shopping-mainokset ja silti näyttää tuotteita muissa mainosmuodoissa, esimerkiksi Display-mainosten dynaamisessa uudelleenmarkkinoinnissa tai maksuttomissa tuotelistauksissa. Lue lisää excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritteestä.
  • Älä käytä out_of_stock [tuote_loppu] ‑määritettä tuotteissa, joita et enää myy. Poista tuotetiedoista kaikkien myynnistä poistettujen tuotteiden tiedot.
  • Harkitse automaattisia tuotepäivityksiä, jos haluat välttää vastaavuusvirheet saatavuudessa. Kun otat automaattiset tuotepäivitykset käyttöön, tuotetiedot päivitetään automaattisesti laskeutumissivun tilan perusteella, mikä ehkäisee hylkäyksiä. Lue lisää automaattisten tuotepäivitysten määrittämisestä.

Esimerkkejä

Tuote on myynnissä

An illustration of an android plush

Tuote Android-pehmolelu
availability [saatavuus] varastossa
Tuotevarasto loppui

An illustration of an android plush

Tuote Android-pehmolelu
availability [saatavuus] out of stock [tuote loppu]
Tuotevarasto jälkitoimituksissa

An illustration of an android plush

Tuote Android-pehmolelu
availability [saatavuus] backorder [jälkitoimitus]
availability_date [saatavuuspäivä] 2021-05-24T13:00-0800
Estä tuotteen näyttäminen väliaikaisesti Googlessa

Jos haluat estää tuotteen näkymisen tietyissä sijainneissa Googlessa väliaikaisesti mutta merkitä edelleen sen tilaksi laskeutumissivulla "varastossa", voit käyttää määritettä excluded_destination [poissuljettu_sijainti]. Näin voit hallita sitä, missä ohjelmissa tuotettasi näytetään.

An illustration of an android plush

Tuote Android-pehmolelu
Saatavuus laskeutumissivulla varastossa
availability [saatavuus] varastossa
excluded_destination [poissuljettu_sijainti] Shopping ads [Shopping-mainokset]*
Näytetäänkö Shopping-mainoksissa? Ei
Näytetäänkö maksuttomissa listauksissa? Kyllä
Tuote Android-pehmolelu
Saatavuus laskeutumissivulla varastossa
availability [saatavuus] varastossa
excluded_destination [poissuljettu_sijainti] Maksuttomat listaukset
Näytetäänkö Shopping-mainoksissa? Kyllä
Näytetäänkö maksuttomissa listauksissa? Ei
Tuote Android-pehmolelu
Saatavuus laskeutumissivulla tuote loppu
availability [saatavuus] tuote loppu
Näytetäänkö Shopping-mainoksissa? Ei
Näytetäänkö maksuttomissa listauksissa? Kyllä

*Huom. Lisää poissuljetuksi kaikki kohdesijainnit, joita et halua käyttää. Lue lisää excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑tuotetietomääritteestä.

Versiot

Jos tuotteestasi on saatavilla useita värejä ja kokoja, voit määrittää eri versioille eri saatavuudet. Esimerkki:

Esimerkki mainoksista ilman tilapäiskuvia

Tuote Google-T-paita
title [nimi] Google-T-paita – Vihreä – S
price [hinta] 10,99 USD
availability [saatavuus] varastossa
color [väri] vihreä
size [koko] s
id [tunnus] 9876-S-VHR
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 9876
Tuote Google-T-paita
title [nimi] Google-T-paita – Sininen – S
price [hinta] 10,99 USD
availability [saatavuus] varastossa
color [väri] sininen
size [koko] s
id [tunnus] 9876-S-SIN
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 9876
Tuote Google-T-paita
title [nimi] Google-T-paita – Keltainen – S
price [hinta] 10,99 USD
availability [saatavuus] tuote loppu
color [väri] keltainen
size [koko] s
id [tunnus] 9876-S-KELTAINEN
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 9876